Cina cea de Taina este o deschidere de Sens, un Acordaj pentru noi toti, o Bucurie intregitoare.

In vers divin cu toti ingerii si ghizii alaturi noi am cinat si cinam in Taina Sufletului dand Voie Hristosului launtric sa glasuiasca in Sfant Numele Tau.

Daca priviti cu ochii sufletului Cina cea de Taina veti simti ca faceti parte din ea, ca suntem Impreuna-Una, ca rodim Cinand cu Ghizii nostri alaturi si ca pe masura ce redevenim Sfere incepem Valsul pe Spirala Inaltarii, recunoscand Totul si fuzionand cu El.

De la aceasta Cina incepe Valsul, de la aceasta Cina devenim constienti de maretia care Suntem.

Graalul este centrul Cercului descris de noi si el rodeste in sufletul fiecaruia, reamintindu-ne, dezvaluindu-ne, ajutandu-ne sa ne contopim cu Totul si sa simtim bucuria lui Impreuna suntem Una.

De aici in taina recunoasterii de Sine, valsul este intregitor.

Cina aceasta este punctul in care ne-am intalnit candva cu El si ne reintalnim din nou in Acum pentru a continua valsul intregirii in Sfant Numele Tau.

Este o borna de Sens, o tasnire, o bucurie intregitoare, o activare a lui Acasa.

Indumnezeirea noastra se face in Taina Sufletului cu toti maestrii ascendenti, sfinti si protectorii alaturi, imbracati de razele Prezentei Eu Sunt recunoscand Graalul care scanteiaza in sufletele noastre unite de Tot si glasuind in TOT.

Va recomand sa activati aceasta Cina si sa va desfaceti sufletul alaturi de ghizii vostri seara, dupa ce v-ati facut iertarile fata de Tot si Toate.

Lasati la Centru, intrebarea, cautarea, provocarea si cereti indrumare de la cei pe care sufletul vostru i-a chemat.

In bucuria intregirii, aceasta spirala va glasui ajutandu-va sa cresteti in Impreuna-Una.