Asezati data voastra de nastere  urmand simbolul pe care l-am atasat acestui articol. In stanga jos ziua, in dreapta jos luna iar sus, varful triunghiului va fi anul nasterii.

Adunati ziua cu luna si pe un semicerc care leaga primul unghi de al doilea treceti rezultatul. La final asezati in mijlocul triunghiului cifra formata din zi, luna, an. ( pe frecventaom gasiti mai multe articole despre cifre si semnificatii).

Cifra din centrul triunghiului cea care se afla si la intalnirea dintre verticala crucii si orizontala ei contine semnificatii ce vin din Sfera Tata, Sfera Mama, Sfera Copil. Este cifra calauza, deschizatorul de porti, insasi Cheia.

Daca in ce centru este 3, conlucrati cu treimile, trriunghiurile, trinitatile radiante dupa cum simtiti. Incercati sa va activati noaptea la trei si sa onorati lucrarile ceresti sau ziua la ora 15 00 intrand in hora cosmica  dand voie acelor puteri incrustate in pagina dezvelirii voastre sa se exprime.

Luati decizii in zile de trei, care includ cifra 3 cum este 13 sau multiplii de 3.

Cand un mos va transmite un vis, onorati-l cu trei painici, trei prajituri, trei carti.

Mergeti la trei manastiri si apoi asezati-va in triunghiul lor la centru primind raspunsul.

Faceti trei lucrari ceresti pe zi sau la fiecare 3 ore catre 3 largind versul zilei.

Cand treimea feminina din voi isi da mana cu treimea masculina, nelimitarea apare, sfiintind locul, povestea, versul clipei.

Mai multe vor vorbi in atelierul din 20 aprilie,

 

Va astept cu drag,