Daca in decembrie ati fost evaluati la ceea ce ati facut in ciclul divinului masculin e bine din ianuarie si pana in 21 martie 2013 veti lucra impreuna cu ghizii vostri la Contractele Spirituale pentru Ciclul Divinului Feminin.

Meditati, contemplati, luati initieri, scrieti conectiv, cititi carti venite in Gratie, faceti lucrari de lumina, calatoriti in locuri spirituale, impartasiti din Divinul care Sunteti, imbratisati totul asa cum este, iubiti. In acest rasarit de aripi, Minunea care Sunteti straluceste.

Incercati in aceasta perioada sa fiti ca o cupa frumoasa, curata in care ambrozia intuitiilor sa curga.

Ceea ce se aseaza acum in interiorul vostru ca proiect de suflet, e posibil sa-l gradinariti cu lumina, mult timp de acum incolo.

Lasati pentru o clipa, gandurile legate de cumpararea unui apartament sau o noua masina. Daca aceasta casa va fi un templu al iubirii in care veti imparti din darurile dvs cu ceilalti si ea a venit catre dvs, atunci urmati in-spirit-atia daca nu lasati un pic pensula divina sa deseneze pe peretii interiori, Marele Tablou.

Veti gasi in el mesaje nu doar pentru voi ci si pentru familia de lumina din care faceti parte, familie care locuieste nu doar pe aceasta planeta.

Si daca ramaneti conectati si vii veti primi un telefon invizibil de la persoane nestiute de voi in aceasta viata dar care va recunosc si care vor sa faca un triunghi de lumina pentru a naste un centru holistic, o gradinita, o scoala, o poveste.

Ceea ce teseti acum in clarul sufletului va straluci pe toata bolta pentru toti in Impreuna-Una.

Luati-va trei minute de meditatie in fiecare seara, in metrou, ceainarie sau intr-un parc si lasati Cerurile sa va vorbeasca. Si daca dorurile va sunt cunoscute atunci conlucrati cu ghizii vostri. Marturisiti in taina Unumii,  ceea ce simtiti.

Pentru ca aceste Contracte sa fie puternice deschideti portile folosind urmatoarele coduri energetice: Marturisesc, Aleg sa, Sunt, Recunosc, Imbratisez, Afirm.

Ceea ce scrieti nu uitati e de dorit sa fie insotit de merite de sine.

Culoarea nu se prinde in tabloul divin daca noi folosim mintea in acest demers sau daca ne lasam dominati de dorinte sau daca doar ne prefacem.

Putem creea acum tapiserii peste timp de care sa ne reamintim cu usurinta in anul 2500 sau in anul 4000  si pe care sa le urmam cu multa bucurie sau doar mici desene in creion care sa ne insoteasca doar in aceasta viata si care sa nu aibe putere in taina recunoasterii de Sine.

Frumoasa reamintire care tasneste din memoria nostra spirituala ne cheama sa conlucram cu ea. Pentru ca inclusiv aceste Contracte au fost in mare parte scrise chiar de voi si sunt desigur in Biblioteca Divina.

Ceea ce e de dorit sa facem acum este o descarcare de Sens  impreuna cu ghizii nostrii, o rescriere a unor pasii, o asumare a ceea ce urmeaza sa daltuim in trupul universului in Impreuna-Una.

Si daca va conectati la acest Contract si cereti Trinitatii care Sunteti sa va spuna ce e de dorit sa facem Impreuna pentru ca aceasta planeta sa fie mai frumoasa, veti primi marile raspunsuri in vis, in contemplatie, in metrou, in timpul initierilor, la un atelier conectiv, citind, prin oameni sau coincidente.

TOTUL ne vorbeste. In taina Recunoasterii de Sine il auzim?

Intrarea in ciclul divinului feminin a fost pregatita de Noiii Copiii, gazdele noastre fiind Isus-Maria Magdalena-SarRa, Isis, Maria, Quan Inn si multe alte entitati de lumina.

Ce va spune partenera, sotia, sora, mama din voi ? Ce ati vrea sa adaugati in Contractul vostru Spiritual ?

Ce triunghiuri trezitoare va cheama pentru a implini misiunea de mama, partenera, sotie ?

Ce radiaza din Centrul vostru ? Ce daruri va cheama ?

Va invit la un atelier special in care vom aborda urmatoarele teme : Ciclul divinului feminin si Contractele spirituale,  Preotia lui Isis, Raza Alba, Taina Unimii, Triunghiurile trezitoare : Mama-Tata-Fiu, Maria Magdalena-Sarra-Isus, Iubire-Incredere-Iertare, Bucurie-Recunostiinta-Unime, Frumusete-Creativitate-Evolutie Spirituala.

Cand ? 28 februarie, ora 19, Omra, Str Occidentului nr 11, Piata Victoriei

Cat ? 30 lei