În perioada 09-12 august 2012, Asociaţia CESAN” (Centrul deEducaţie pentru SANatate”) prin Editura CHRISTALIN organizează în Piaţa Sfatului din Braşov un prim
 
FESTIVAL
de Hrană Bio şi Terapii Naturale,
Arte pentru Suflet şi Ştiinţe Spirituale
– pentru Dezvoltare Armonioasă a Fiinţei –
ChristalinFest
BRAŞOV 2012
– ediţia 1-a : vara lui 2012 –
 
 Acest Festival, ca şi cele ce vor urma, se desfăşoară sub motto-ul :
„Pregătindu-ne pentru TRANSFORMĂRILE PLANETARE (2012 – 2030) : SPIRIT luminos, pentru un SUFLET armonios, într-un CORP sănătos”.
 
 Prin această manifestare, Asociaţia „CESAN” prin Editura CHRISTALIN iniţiază un concept nou în România : Festival de terapii naturale şi spiritualitate desfăşurat în aer liber, lacorturi, în piaţa centrală a unui mare oraş turistic (Braşov, Piaţa Sfatului).
 
Accentul principal este mutat de la aspectele comerciale şi de vânzare a unor produse şi servicii (însă, fără a le neglija) către Spiritul de FESTIVAL, de celebrare a Vieţii, a Bucuriei de A FI(INŢA).
 
Scopul nostru principal este de a oferi un mediu optim şi armonic de desfăşurare a unui adevărat FESTIVAL de CELEBRARE a BUCURIEI, eliberând expozanţii de stresul financiar prin asigurarea unor condiţii excelente, unice în România, în privinţa raportului cost stand / aflux vizitatori (turişti).
 
Promovarea evenimentului va fi asigurată, contractual, prin mass-media locală (ziare, radio, TV) şi prin promovarea evenimentelor artistice prezente la Festival : prezenţe deja cunoscute (Formaţia DEVASMaria CRĂCIUNsoprana Felicia FILIP etc., iar muzica lui Gheorghe IOVU va fi nelipsită, ca de obicei, alături de alte spectacole spirituale şi alte surprize), totul culminând cu un SPECTACOL de LUMINI şi LASERE (cu imagini şi simboluri de mare putere energetică şi înaltă vibraţie) ce va cuprinde întreaga Piaţă – într-un moment unic, premieră în România.
 
Zonă de desfăşurare a unor celebre manifestări naţionale şi internaţionale („Cerbul de Aur”), Piaţa Sfatului din Braşov este locul de întâlnire al braşovenilor pe timp de week-end, dar şi al turiştilor veniţi din toată ţara şi a celor ajunşi aici din întreaga lume.
 
Şi, cum în luna iulie afluxul de turişti este maxim, putem afirma cu certitudine că spaţiul central al Pieţii Sfatului unde vor fi puse corturile expozanţilor şi scena pentru spectacolele Festivalului va fi constant „asaltat” de braşoveni, turişti români dar şi mulţi turişti străini.
 
Concluziile vă aparţin.
 
„CALITATE, nu (doar) Cantitate”.
 
Intenţia noastră fundamentală este aceea de a avea un parteneriat în care toată lumea are cu adevărat de „câştigat” („win-win-win”) : nu doar organizatorii, dar şi expozanţii, iar în primul rând vizitatorii-participanţi ai acestei manifestări de tip nou în România.
 
Entuziasmul unui nou început mişcă evenimentele mult mai intens decât cele îngreunate de rutina anilor ! – mai ales când Fundaţia evenimentului se bazează pe o frecvenţă cu adevărat spirituală.
 
Şi toate acestea sunt posibile ACUM, în anul de graţie 2012, când este din ce în ce mai intens susţinută intenţia noastră de a promova nu o „a-facere” (în care scopul ar fi „notele de bancă” : banc-note), ci cu adevărat o „Facere” întru regăsirea Armoniei Fiinţei Divine care este OM-ul.
 
Dacă nu credeţi, urmăriţi TRANSFORMĂRILE PLANETARE. Cu siguranţă este o (a)Facere câştigătoare !
 
De aceea, vă aşteptăm cu drag pe toţi (expozanţi şi vizitatori) la ChristalinFest organizat în Piaţa Sfatului din Braşov : este Timpul să celebrăm, să ne bucurăm pentru VREMURILE MULT AŞTEPTATE care, iată, au sosit !
 
 Cu această ocazie va fi lansată Revista CHRISTALIN – revistă lunară de Hrană Bio şi Terapii Naturale, Arte pentru Suflet şi Ştiinţe Spirituale – cu acoperire naţională.
 
Date tehnice :
 
–        PROGRAMUL Festivalului :
– Joi, 09 august           : 09.00 – 23.30 .
– Vineri, 10 august      : 09.00 – 23.30 .
– Sâmbătă, 11 august  : 09.00 – 23.30 .
– Duminică, 12 august : 09.00 – 18.00 .