Atunci cand intram intr-o relatie ceea ce se configureaza este un triunghi echilateral format din el-ea-entitatile de lumina care pastoresc relatia…. la mijloc fiind relatia insasi nascuta din aceasta trinitate cu doua unghiuri vizibile si unul putin dezvelit la care este bine sa meditam chiar si atunci cand nu exista o taina anume care sa ne duca macar cu gandul la sfintii si protectorii relatiei noastre.
Insa ei exista si vin chemati de lucrarile noastre de lumina, de rugaciuni, de misiunile noastre, de toate conlucrarile noastre vechi si noi.
Incercati sa aduceti in mijlocul acestui triunghi chipul christic si sa il suprapuneti peste chiar relatia voastra care are si ea un chip poate nu atat de frumos pe cat vi l-ati dori, insa el este acolo.
Uitam adeseori sa ne rugam pentru relatia noastra cu iubitul sau cu managerul sau cu soacra si chipul lor se schimonoseste hidratat poate de resentimente, frustrari, nemultumiri, tipete vizibile si invizibile.
In miezul triunghiului care se configureaza la nivelul fiecarei relatii, incercati sa activati corespondenta voastra cu Centrul pentru a hrani divin orice relatie in care intrati.
Multumiti, rugati-va, dati lumina la niv ch 4, conlucrati cu pastorii invizibili ai relatiei pe care ii puteti gasi chiar in luna in care s-a nascut relatia, vorbiti cu maestrii unimii, eliberati relatia de chipurile vechi si dureroase incercand sa-i redati stralucirea initiala.
Si relatiile noastre se intorc Acasa in chip christic.
Marea fuziune nu poate avea loc pastrand in noi la nivelul relatiilor noastre anumite impuritati.
Cand o relatie plange pentru ca nu ati hranit-o Cereste asezati Graalul in centrul Triunghiului si cereti indrumare. In viul Unimii, vietile voastre anterioare cu momentele in care ati ranit sau ati fost ranita vi se vor dezvalui alaturi de lucrarea pe care e de dorit sa faceti pentru a tamadui relatia.
Daca aveti initieri reiki sau alte initieri pe lumina hraniti relatia cu sotul, prietena, mama, soacra zi de zi facandu-va iertarile fata de ele pe fiecare palier.( despre triunghiul iertarii gasiti foarte multe articole scrise pe frecventaom).
Fiecare nod poate fi dezlegat in lumina recunoasterii de Sine.
Veti simti din aproape in aproape cum chipul relatiei voastre se schimba radiind plina de pace, iubire, avant hranind poate si alte relatii in bucuria intoarcerii Acasa.