De multe ori intram in rolul de fiu razvratit sau fiica victima sau tata riguros si declansam poate fara sa ne dam seama in relatia cu prietenii, angajatorii, partenerii ….dueluri, conflicte, dezintegrari.

Constietizati rolul pe care l-ati imbracat si creeati aceea trinitate sanatoasa, radianta din centrul careia puteti lua cu asalt cerurile, Impreuna aducand aici, idei frumoase, proiecte sanatoase, colaborari inspirate.

Chemati energia mamei prin initieri(  ex Isis, Maica, Maria Magdalena) sau energia fiicei si activati a treia parte in asa fel incat in miezul triunghiului creeat sa apara raspunsul transformator si mai ales sa se contureze o relatie sanatoasa.

Atunci cand o poveste se desfasoara pe axa tata calau-fiu victima sau pe axa manager-tata riguros-angajat-fiica rebela sau pe axa sot-fiu victima-sotie-tata castrator si tot asa astfel de relatii vor fi chinuite pana cand fiecare va energiza rolul de mama, tata, fiu, fiica in functie de context activand acele atribute divine menite sa bolteasca relatia.

Fiecare relatie in potential este o trinitate si poate imbraca prin constientizari, initieri, lucrari de lumina atributele divine specifice principiilor cosmice numite tata, mama, fiu, fiica.

Nu va raportati la atributele mamei traditionale: supusa, tematoare, nesigura, victima sau la atributele tatalui asa cum apare in Vechiul Testament:  punitiv, dur, ferm, neclintit.

Divinul feminin pe care il puteti recunoaste prin  initieri, ateliere conective, introspectii, constientizari, adanciri dezvaluie aspecte ale fiintarii pe care poate nu le-ati mai intalnit in viata aceasta: intelepciune, deschidere, empatie, suportivitate iubire de Tot si Toate, blandete, gingasie, creativitate, incantare, bucurie, frumusete.

Dupa fiecare initiere pe lumina pe care o luati de la diferite traitori de Sens sau din scolile de spirititualitate incercati sa vedeti ce triunghiuri divine s-au activat in viata voastra. E posibil ca in criza de vindecare sa apara la suprafata rolurile pitice pe care le-ati jucat si care acum vi se dezvaluie in clar tocmai pentru a fi regandite.

Divinul masculin ( tata, fiu) se dezvaluie nu atat in familiile noastre cat din nou prin introspectii, calatorii ale sufletului, initieri acordaje, metaconsilieri, trialoguri si imbraca urmatoarele atribute claditoare: asertivitate, deschidere, dreptate, echilibru, fermitate-blanda, maretie, putere, perseverenta, noblete, intelepciune, entuziasm.

Intrebati-va dupa fiecare deschidere in lumina ce parte din voi s-a energizat si incercati ca in relatia cu oricine sa nu va mai atasati de rol. Activati atributele mamei ( conlucrand cu ea prin initieri) sau atributele tatalui sau atributele fiului, fiicei in functie de situatie cautand varful de munte in aceea relatie nu prapastia.

Cand aparati rolul,  luptandu-va pentru el relatia voastra este deja in disonanta.

Cand sunteti in echilibru cu Trinitatea interioara, orice relatie exterioara voua, straluceste.

Daca nu puteti fi in relatiile cu prietenele-femei decat tatal riguros, punitiv, neafectuos atunci verificati relatia voastra interioara cu cele trei principii, mama, tata, copil, faceti-va iertarile fata de fiecare in parte, luati initieri care sa va ajute sa echilibrati masculin-femininul si incercati sa energizati trinitatea in orice context.

E posibil ca o anumite parte din noi sa se fii stalagmizat, sa spunem fiica rebela sau mama victima. In lumina, prin initieri, ateliere conective, metaconsilieri aceste parti se vor transforma capatand stralucirea fiicei sau a mamei imbracand atribute care se aflau inscrise acolo dar care inca nu iesisera la suprafata din diferite cauze.

O initiere dezvaluie si in lumina ei partile ascutite se rotunjesc.

Cand activam trinitatea interioara in relatiile cu prietenele, managerul, copiii simtim cum valsul sferelor se face la mijloc aducand intelegeri, valente, bucurii de care cei doi sau cei trei nu erau constienti.

In adevar Cerurile incep sa lucreze, Tatal, Mama Copilul, animand fiecare teritoriu. La nivel de transconstient o relatie este nelimitata putand aduce multe daruri atat pentru cei care o nasc, o cresc o hranesc cat si pentru oras, tara, planeta.

Relatiile sanatoase sunt asemenea razelor de soare care inunda zarile, mangaind.