Scoala vietii pe aceasta Planeta presupune multe intoarceri, reveniri, aterizari Aici cautand Drumul divin, Bulevardul, Calea pana cand in chip luminic ne intoarcem Acasa cu talantii inmultiti, urcand muntele cristic, trasformand versul zilei, transmutand, activand corpul de lumina, corpul de slava, corpul invierii. 

Coboram cu totii din triunghiul divin descris de cele trei sfere, Mama-Tata-Copil si pasirea noastra stangace sau zburdalnica exprima valsul cu energia tatalui, a mamei, a copilului. 

Daca am fost tati rigurosi, punitivi, duri ne vom intalni in aceasta viata cu manageri sau prieteni sau soti autocrati, rigizi, fermi. Daca am fost mame-copil iresponsabile, razvratite vom atrage provocari menite sa ne ajuta sa ne maturizam sa inchidem anumite teme de viata afirmand adultul treimic, inteleptit, fiinta christica.

Fiecare sfera ne laseaza provocari in functie de trecutul  nostru, darul fiind Treimic. Si in spatele fiecarei sfere se o afla o treime formata din atributele mamei sau ale copilului sau ale tatalui. Putem primi provocari de la o treime masculina pentru ca nu am manifestat fermitate, rezistenta, curaj sau de la o treime feminina pentru ca venim dupa 7 vieti de barbat si inca nu am invatat iubirea, rabdarea, balndetea sau de la o treime formata din atributele copilului divin, creativitate, bucurie, inocenta sau chiar de familia divina pentru ca nu stim sa exprimam increderea( care vine de la Tata) iubirea( care vine de la Mama) si iertarea care vine de la Fiu. 

Si dezlegand darul care vine impachetat in multa emotie, vom simti radianta treimica care coboara in noi, un soare christic care ne poate sustine in urmatoarele provocari, intarindu-ne, activand si alte daruri, inaltandu-ne deasupra experientelor. 

 Aici in acest punct putem vedea diferenta dintre Talentele care pot fi apanajul Personalitatii(persona-masca) si Darurile care sunt Intregitoare, apar doar in triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii ca raspunsuri la temele de viata onorate. Talentele isi pot da mana cu orgoliul si dispretul sau cu inteligenta puternica si impetrirea sau cu patimile, darurile fiind raspunsuri treimice, graimi divine, valsuri ceresti ale Unimii. 

Cu fiecare lectie absolvita se activeaza trinitatea interioara, sfera care suntem, crucea de lumina si intram in valsul sferelor simtind, traind, fuziunea cu Acasa.

In chip christic drumul este o spirala ascendenta care ne invita sa ne imbracam cu triunghiuri de virtuti ce vin din cele trei sfere, transformand, transmutand, transfigurand. Si asa urcam Muntele Schimbarii, stralucind pe un dar sar altul de pe micul sau marele varf atingand cu raza dezvelirii, Omul, Locul, Fratii nostri dintru Unime.

Daca in viata de zi cu zi vin provocari mari dinspre femei, soacre, cumnate, colege de drum, incercati sa spalati pasirea voastra intrand in triunghiul iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat in relatia cu Sfera Mama, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de tot ce am creat Acum si alatadata in relatia cu Sfera Mama, Sunt Una cu Trinitatea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Noi Suntem, Impreuna Una. Daca apar chipuri de femei pe care simtiti ca nu le-ati iertat puteti sa va opriti in centrul triunghiului iertarii si sa spuneti: X iarta-ma, X te iert, Sfanta Trinitate vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea.

Triunghiul iertarii reface chipul interior, activand stralucirea initiala. Fetele murdare, triste, inlacrimate de multe vieti din cauza unei relatii dezechilibrate cu sfera mama, pot fi spalate in triunghiul iertarii si apoi pot fi luminate de toate triunghiurile de virtuti cu care ne putem imbraca pe spirala ascendenta.

Incercati sa vedeti de unde vin provocarile? Din sfera mama, din sfera tata sau din sfera copil?

Refaceti drumul pana la triunghiul radacina cu iertari, lucrari de lumina, adanciri.

Daca propriul vostru copil nu va asculta mergeti la sfera copil si limpeziti relatia voastra cu aceasta sfera pana cand micutul indrumator va cascada din chiar echilibrul restabilit, comportamente unimice.

Nu ceilalti sunt de vina, prin ceilalti vin binecuvantari deghizate daltuiri divine, revelatii care ne sustin in procesul de crestere.

Stiu ca ne este usor sa ne ascundem in rolul de victima sau in cel de calau sau chiar sa luam vesmantul distantului insa in felul acesta nu reparam relatia cu triunghiul-radacina ci doar evitam sa digeram divinul din experienta si tot bagand sub pres invatarea, provocarea se va repeta pana cand se va transforma in suferinta, tipat, boala.

In spatele fiecarei experiente, nu uitati se afla o treime formata din incredere-iubire-iertare graieste sau din mama-tatal-copilul divin sau din bucurie-intelepciune-integritate etc. Cautati triunghiul din care a tasnit experienta si vedeti ce parti vechi au fost provocate sa iasa din casa interioara!

Pornind de aici de la aceasta graime divina daca simtiti ca nu aveti incredere-iubire-bucurie fata de Tot si Toate, iubirea venind de la Sfera Mama, Increderea de la Sfera Tata, Bucuria de la Sfera Copil, refaceti drumul facandu-va iertarile fata de Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil dar si fata de Sfera Credintei, Sfera Iubirii, Sfera Bucuriei.

Limpezind calea in voi veti simti TransFormarea, TransMutarea, TransFigurarea( toate aceste treceri, pasiri divine, salturi) pastorite de Transconstient, Supraconstient, Sinele Divin.

In spatele acestui virus( o arma biologica creata intr-un laborator) a crizei si a razboiului nevazut, anticreatii ale Arhistrategiei de Intuneric vedem treimea formata din Mama-Tata-Fiu. Acest triunghi cu varful in jos este ingaduit de Arhistrategia de Lumina ca o forma de invatare, de verticalizarea a noastra, de intoarcere Acasa ca cruci divine in actiune, treimi cuvantatoare, sfere in vals cu Totul-Una! Spalati-va sufletele in Triunghiul iertarii apoi intrebati-va ce atractori negativi au atras aceasta etapa, acest context, aceasta provocare?!!! Veti descoperi multe triunghiuri limitative nespalate in lumina care au generat acest context: orgoliul-atasamentele fata de bani-nevoia de control, supararea pe Dumnezeu-viata insasi-creatie, furie-nemultumire-necunoasterea Voii Divine, impietrire-atasamente-lacomie, egoism-dispret-suparare. Cu fiecare autodezlegare pe care o facem in Acum, cu fiecare limpezire, cu fiecare unitate de lumina pe care o aducem in structuri soarele christic va fi din ce in ce mai puternic indepartand norii crizei, furtuna nevazuta, acest virus. Si retineti entitatile din spatele bolilor nu intra nici in biserica interioara nici in biserica exterioara. Acolo unde coboara Sfantul Duh doar darurile, intelepciunea, bucuria graiesc! Fiti incredere, iubire, rabdare!!! Sa pregatim impreuna chipul nou al Bucurestiului, al Ramaniei, al Planetei!!!!

Pasi pe care ii puteti face stand acasa:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea)
  2. Cititi 3 acatiste de 3 ori pe zi( Acatistul Maicii, Vindecatoarea, Acatistul Sf Mihail si Gabriel, Acatistul lui Stefan Cel Mare sau rugaciunile parintelui Arsenie Boca), la 9 00, la 12 00, la 21 00( onoram in felul acesta Treimea din noi, Triunghiul Divin). Puteti citi un acatist sau trei( dupa cum simtiti). Va puteti ruga la 9 00, 12 00, 21 00 sau o singura data.
  3. Rugati-va pentru oras, tara, planeta folosind si cuvintele voastre unse cu iubire, credinta, smerenie
  4. Aprindeti 4 luminari( un triunghi al sfintilor care va cheama: Mihail, Gabriel-Maica-Sf Stefan Cel Mare) si in centru puneti a patra lumanare( pentru vindecare la nivel de oras, tara, planeta)
  5. Postiti
  6. Pastrati rugaciunea vie oriunde ati fi
  7. Dezactivati televizorul, cititi in Esenta
  8. Deschideti spirala intrebarilor: Cine sunt? Care este rostul meu aici? Cum imi pot ridica lumina christica? Cum pot ajuta aceasta tara? Dar orasul in care ma aflu?