Desertul imi acoperea ochii cu un val bland-odihnitor dar si torid, puternic, coplesitor….

In spatele meu erau Copiii iar in fata ucenicii si El.

Vantul ne-a lovit obrazul pentru o clipa astfel ca ne-am oprit….. A ridicat mana si in fata noastra s-a dezvelit o oaza cu o fantana frumoasa, cateva corturi, camile si unduitoare plante odihnitoare pentru ochi, frumoase in mireasma zilei.

Invatatorul ne-a oprit si i-a imanat fiecaruia un mesaj. Nimic scris…Doar ne-a privit asezand in  noi, ceva. In ochiul limpezit a aparut un munte care apoi a devenit un Triunghi inscris intr-un Cerc, imbratisat de o Spirala taiat de o Cruce.

L-am privit adanc si fiecare parte a simbolului s-a asezat pe mai multe foi descriind o Carte. Rasfoind-o m-am oprit la pagina noastra…..Invatatorul mi-a luat degetul l-a ridicat la Cer si l-a coborat in Simbol descriind n raze de diferite culori coborand din Centru si unindu-se cu toate colturile Planetei. Unde va fi Fierbinteala, Dezbinare, Tipat vei merge si Tu….Sa cobori Soarele si Bucuria sa atingi Zarile Interioare.

Apoi m-a privit inca o data sigiland mesajul, inchizand acordajul.

Langa el SarRa si-a lasat palmutele in nisip desenanand mai multe sfere care atingeau pe o Coloana si Cerul si Pamantul.

Sa fii Nelimitare, Dar si Talc….a soptit el luand parca din Cer ceva ….asezandu-l in aceasta coloana care incepu sa urce plina de culoare devenind  un 8 pe verticala apoi o cruce formata din 4 petale.

Timpul a venit…..Cu tine ma voi intoarce sa iau de mana si Valul si Oceanul, Omul si Versul, insasi Pamantul.

Apoi si-a privit Ucenicii, i-a conectat la Izvor, a dat drumul Simbolurilor si a spus:

In vremurile Revenirii, vor fi multi Stalpi de Lumina de Aici de Pretutindeni, in Tot-Una.

Sa va adunati ori de cate ori imi veti auzi Chemarea. Sa va prindeti sufletele in hora regasirii, sa dati drumul Iubirii. Imi veti simti Glasul.

In spatele vostru pe raze vor veni Copiii atingand cu Dragul lor, Departarile. Marie Magdalena sa duci versul divin catre Toti si Toate. Noua lume cu tine si Sarra va incepe. Triunghiul va glasui in Ochiul Trezit. La Centru pe cercul mic vor fi Ucenicii, imbracand Triunghiul pe Cercul mare vor fi toti Luminatorii. Impreuna-Una!

Apoi privirea lui ne-a cuprins pe toti innaripand Drumul……ne-a imbratisat boltind intelesurile si s-a indepartat lasand in aerul aurit, Talcul acestor vremi, insasi Rostul.