Priveam Valul argintiu alb si toate structurile mele se simteau inundate de multa lumina. Apoi i-am privit rochia cu braul impletit, zambetul care cuprindea Totul si m-am oprit in pasul ei cu Blandete si Caldura atingandu-i usor ritmul.

 In gradina, erau multe chipuri ceresti toate in cuvantare, atat de Aproape.

 M-am oprit la izvor si am simtit cum apa cereasca mi-a limpezit neinvatatele…apoi m-am apropiat de flori si fiecare petala mi-a largit parca sufletul apoi am tanjit dupa raza de soare si parca auriul a curs din abundenta, redand versului interior, Stralucirea.

 Mama, tu? In Unime-Una…..

 Ma simt atat de stangace in valurile tale si totusi atat de unduitoare.

 Sunt porti ale divinului feminin care acum parca graiesc, acum parca se deshid. Si totusi cheile raman aproape insa fara a fi atinse.

 Coboara in Centru ca sa te inalti la Centru. Infinutul despre care dezvaluiai. Si divinul feminin care straluceste  in pragul recunoasterii de Sine.

 Sunt multe raze care graiesc dand voie tainelor sa irumpa. Si totusi mersul nostru este atat de incet.

 Lucrati cu darurile, dezvaluind. Imparatia este Aici si Noi-Una.

 O simt aproape pe Lilith ca un inger in dezvelire, o simt pe TaRa ca o sora in imbratisarea Pamantului, pe SaRa o simt in hora cereasca ca insasi tonul, cantecul regasit, incantarea, pe MaRa o simt indrumatoare in schimbare iar pe tine Maica te simt Ruga, Iubirea insasi, Blanderea.

 Privind chipurile in acord ceresc am zarit bobocul imens format din insasi culorile dezvelirii apoi o raza a coborat, lumina a patruns si viul s-a transformat in n flori ceresti care curgeau ca o trena inundand Pamantul in notele regasirii, unimii, bucuriei.

 Eu calc pe Ochiul tau. Atata frumusete.

 As vrea sa duc mesajul tau, femeilor care te cauta, copiilor care te cheama.

 Aici am fost aici sunt. Taina, Blandete, Dezvelire.

 In roua bucuriei, va invit sa impartasim impreuna din tainele divinului feminin.

Nu exista feminitate masculina, castratoare, egotista.

Doar in triunghiurile regasirii, feminitatea irumpe cu petalele iubirii, bucuriei, frumusetii, graind.

Atelierul intitulat Triunghiurile feminitatii va fi pe 11 martie la ora 19 in ceainaria Aristocats.

(Cum le sta bine pisicilor, sa se reintalneasca intr-o casa frumoasa si veche, legand atributele necurgatoare ale feminitatii de verbul nou. )