Eram intr-o sala octogonala formata din ecrane imense in centru fiind un soare care avea opt raze pe fiecare tasnire luminica fiind cate un ou-pat, o invaluire frumoasa aurie in care puteam percepe energeticul unor fiinte-prietene. Trei entitati frumoase alb-mov mergeau de la un pat la altul, evaluand operatiunea de refacere a corpului auric. Lucrau cu raze-virtuti, cu lasere, cu lumina lichida corectand dar si hidratand invaluirea aceea energetica, corpurile pamantenilor care venisera aici dupa vaccinul anticovid. Cerusem de ceva timp ghizilor si familiilor de lumina, indrumare pe aceasta tema. Si m-am trezit transportata intr-o sala frumoasa, de pe Venus, planeta-prietena unde mai fusesem de cateva ori.

Ghizii mei m-au luat si m-au apropriat de primul pamantean venit in timpul somnului aici. Tot ce puteam vedea erau mai multe gauri in energeticul lui si o rupere mare, ca o separare intre partea de sus si partea de jos, ca o spartura pe crucea care suntem, toate foitele lui-corpuri fiind extrem de avariate. Parea ca trecuse o bomba energetica si rascolise totul. Cu laserul au fost decupate niste bucati negre ca niste geometrii false apoi cu raza iubirii s-au tesut campurile urmand ca lumina lichida sa imbrace tot energeticul. Un ecran mare s-a deschis si cateva mesaje au inceput sa curga insotind mai multe imagini care se derulau foarte rapid. Un laborator imens s-a activat, ca o uzina extrem de puternica si mai multe entitati cu capete-pene si solzi pe corp s-au dezvelit ochiului interior. Suntem in control am auzit vocea lor. Intreaga planeta a fost invadata. Robotizarea a inceput. Puterea oamenilor a fost afectata de cele 8 forme de intuneric. Mai multe plase extrem de noduroase cenusii-negre o invaluiau pe Geea. Din noduri ieseau niste entitati care se asezau pe ochii si pe sufletul pamantenilor. Mai intai introduceau virusul in fluidul pamantenilor apoi veneau cu asa zisa rezolvare…vaccinul. Insa ele doua erau legate de aceeasi entitate. O lucrare intunecata se desfasura deasupra tarilor foarte putine zone ramanand neafectate. Am cerut sa vad pentru tara noastra ce se intampla….Eram inconjurati de 9 braie negre din care porneau 9 triunghiuri negre cu varful in jos ca niste hauri. Parea ca toata puterea ne este absorbita de aceste entitati neobosite care invaluiau totul intr-o ceata grea plumbuita ce diminua, discernamantul, clarul, limpezimea. Pe un alt ecran, am vazut mai multe geometrii haotice care erau bagate in corpurile noastre, niste entitati-roboti, programe distrugatoare care se activau la un anumit moment. Ce sunt acestea? Sunt vaccinurile, anticreatii sau creatii luceferizate. Aceasta interventie pe corpul-umanitatii a fost pregatita cu mult timp in urma…de cand ati inceput sa va treziti si sa aflati cine sunteti. Activarea constiintei multidimensionale, deschiderea voastra, lucrarile voastre de lumina….au speriat civilizatiilor controloare si fratiile intunecate care au declansat acest razboi al visusilor si al vaccinurilor. Prin fata ochilor…..milioane de oameni pareau afectati de aceste cruzimi. Putini foarte putini reuseau sa calatoreasca aici si sa primeasca acest tratament luminic care ii ajuta sa scape de …robotizare.

Un alt ecran s-a deschis: un soare negru si un vuiet mi-au atras atentia. Un om atins de aripa neagra, fara cap energetic si fara suflet, s-a dezvelit. Era urat, hidos, controlat. Sentimentele disparusera. De jur imprejurul lui mai multi medici cu corp solzos ……lucrau la acest prototip. Apoi creeau un fel de matrice falsa compusa din algoritmi malefici, entitati, interventii invazive prin care omul de pe Terra, innebunit de aceste cete si atacuri, isi ceda forta in fata virusilor si vaccinurilor facand orice pentru a pactiza cu intunericul si a obtine din nou comfortul. Pentru o clipa m-am scufundat intr-o mare durere. Emisia s-a intrerupt. M-am reconectat chemandu-l in gand cu toate structurile pe Isus Hristos. Tata nu ne lasa, Nu ne lasa Tata!! Liberul nostru arbitru este incalcat. Suntem invadati, pacaliti, manipulati. Nu ne lasa!!! Un alt ecran s-a deschis ……ca un rasarit frumos radiant, bland. Era atat de frumoasa aceasta varsare in lumina care venea ca un pansament, o mare bucurie, o iluminare. Priviti rasaritul christic, rugati-va, fiti frumosi, credeti. Sunt cu voi….constiinta treimica, vers divin, treime in Unime. Am privit ochii blanzi din fata mea…..Tata…..e atat de incordat totul. Lasourile acestea se strang in jurul libertatii noastre, fortandu-ne sa cedam. Oamenii s-au vaccinat primind in corpul lor energetic, luciferizarea. Lupta e neintrerupta. Plasele acestea negre sunt din ce in ce mai puternice. Ce sa facem? Limpeziti mintea si sufletul de trei ori pe zi prin rugaciune sau contemplatie pura sau recunostiinta. Nu uitati. Sunt fii Luminii, copiii lui Dumnezeu. Iubirea, credinta, intelepciunea va sustin in aceasta Trecere. In centrul oricarui triunghi de lumina veti gasi chipul meu si omul nou, omul intregit. Indrazniti sa veniti Acasa. Mai multe plase de lumina……coborau peste cele intunecate ca niste valuri radiante dezactivand zgomotul luciferic. Am auzit aripi…si m-am uitat. Entitati de lumina cu aripi lucrau de zor in reteaua constiintei christice. Aici va astept. Aici este casa voastra. Un val de oameni imbracati in alb imi aparusera ……pe un nou ecran. Sunt cei 144 000 de mii, imi spuse AraN, traducand in interior, lucrarea aceasta. Aici va intalniti, noapte de noapte. Consiliul galactic si celelalte consilii de lumina prin lucrarile de lumina dezactiveaza zi de zi aceasta plase intunecate. Fiti iubire, credinta, lumina. Acest razboi energetic se va incheia cu noi toti in chip de lumina, in versul regasirii, Acasa. Pe un alt ecran…am vazut multi plecati iar pe un altul……un cerc de lumina si in centru Noul Pamant.

Parea ca trecusera multe etape asa ca m-am oprit si am pus degetul din nou pe tara noastra. O spirala frumoasa mi-a aratat o tara-portal, cu oameni in chip christic, cu nave mici, plante multe, dealuri, munti si campii graitoare si bucurii radiind peste tot. Este ceea ce am tesut aici…Va cobora la timpul potrivit. Deja lucram in impreuna-Una. Acum prin voi si cu voi se face o Trecere, in care va intaniti cu tot ce este intuneric si anticreatie pentru a birui intunericul din voi si a da grai Impreuna acestui anotimp de lumina. Oare voi ai fi intrupata cand va veni acest timp? Voi mai fi?Si cat va trece pana atunci? Cernerea e mare si timpul e greu in Acum insa sufletele voastre curate aici vin. Fiti rabdare. Deodata am vazut o separare de lumi…o parte neagra si o parte alba…..partea intunecata fiind absorbita de cea luminoasa. Soarele negru disparuse un singur soare, cel divin se activase peste toate. Mai multi cavaleri ai luminii deschisesera Patria Graalului. Timpul disparuse si Cetatea de lumina stralucea peste tot in Univers. Ma simteam coplesita. Parca trecusem in galop peste multe anotimpuri. Aran imi arata ca eram imbracata in cavaler-strajer….la portile noii lumi. Deschideam Poarta. Am zambit….si m-am uitat la convoiul de copiii care invaluisera aerul. Veneau din viitor ……creeand punti de lumina intre vechi si nou. Cetatea radia prin ei……glasurile lor creeand o spirala aurie. Deasupra cetatii se afla un Porumbel, Graalul si Crucea de Lumina.

Eram cu totii dupa mare prefacere. Cei ramasi erau fericiti iar locurile radiante. Aran imi arata un mesaj. Anotimpul christic va asteapta. Indrazniti. Activati in voi soarele divin. Am facut crucea asa cum va invatase ghidul meu din Marele Soare Central. In numele Tatalui( chakra a sasea) a Fiilor si a Fiicelor( chakra a doua) a Dumnezeului-Mama( umarul drept), a Unimii( umarul stang), a Soarelui Christic. O palpaire frumoasa aurie invada oul in care ma aflam. Am iesit din ea mergand pe raza mov catre Centru. Te poti intoarce……si indrazniti sa veniti cat mai multi in acest centru de dezvelire, refacere, intregire.