Incepem cu totii prin a fi copiii apoi mame si tati dand glas constiiintei trinitare din aproape in aproape pana cand inteleptul din noi radiaza si darul lui atinge umanitatea, planeta aceasta, universul.

Nu trebuie sa ramanem copiii ci e de dorit sa parcurgem Triunghiul pana la capat imbracandu-ne cu toate chipurile lui: iubire-iertare- incredere apoi blandete-fermitate-bucurie apoi pace-compasiune-altruism apoi credinta-smerenie-ascultare apoi intelepciune-discernamant-adevar dupa cum chiar ele ne cheama din spatele tuturor provocarilor sustinandu-ne in opera de reintregire, intoarcere Acasa, Fuziune.

Atunci cand ne oprim in De ce eu? De ce atat de greu? De ce Acum? De ce nu vine? De ce mi se intampla aceste lucru? triunghiul de lumina nu ne atinge chipul, nu ne christicizeaza pasul, nu ne aprinde interiorul.

In Asumare ( verticala crucii) triunghiul se dezvaluie aratandu-ne in grai unimic ca trei sfere s-au activat luminand pomul interior. Dand vina pe altii sau rastignindu-va, invatarea trinitara nu se face, experienta repetandu-se pana cand chipul celest va straluci.

Orice provocare, situatie ati atrage, incercare,limpeziti-va calea, punandu-va aceasta intrebare: ce triunghi de lumina ma cheama? Care este perla/ diamantul/ binecuvantarea acestei situatii?

Lasati apoi sa se aseze in cupa interioara triunghiul de vituti sau intelegeri avand in miez, o radianta.

Si din chiar aceasta inflorire construiti un rau divin, o mantra, o curgere dezvelitoare…sunt Una cu pacea, iubirea, intelepciunea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Veti simti cum primul triunghi revelat va va duce mai repede la urmatorul triunghi de lumina dand glas spiralei inaltarii si horei unimice fara a mai fi nevoie sa experimentati durerea din spatele provocarii ci doar contemplatia, valsul sferelor, bucuria fuziunii.

Triunghiul de lumina este martorul tacut dar si calauza noastra in procesul de intalnire a potentialului cu manifestul pentru a da glas soarelui interior.