Fiecare an este un sistem viu pastorit de anumite entitati de lumina , altele de fiecare data, anotimpurile interioare avandu-si calauzirea lor stiuta: primavara Arh Rafael, vara Arh Uriel, toamna Arh Mihail, iarna Arh Gabriel. In lunile de incheietura martie, mai, septembrie, noiembrie se configureaza probe ale destinului care ne ajuta in procesul rescrierii contractului nostru spiritual aducand prin echinoctii, solstitii, sarbatori….. puteri ceresti, daruri, intelegeri, Treceri.

In septembrie suntem asaltati cu totii de teme de viata pe care nu le-am facut acum sau altadata si de obicei dupa echinoctiu apare o asezare frumoasa care tine pana in noiembrie macar ca testele sunt zilnice. Acest octombrie este un pic altfel. Daca adunati cifrele acestui an ( 2 cu 0 cu 1 cu 9) veti obtine 12 si apoi 3. Este un an cu 12 raze, un an pastorit de apostoli, un an in care probele de viata ne invita Acasa, in acel Triunghi celest activat, cu mama, tata, copilul divin alaturi, inconjurati de cei 12 apostoli, noi scantuita divina imbratisata de Treime si de acest Cerc radiant.

Pentru a simti aceasta lucrare a lui 12 devenit 3 e important sa convertim emotiile duale( linistea si nelinistea, supararea si bucuria) gandirea duala( de tipul corect-gresit) in aur celest. Ex. Ni s-au furat bani din casa. Intrebarile potrivite sunt: Ce parti din mine au atras aceasta experienta? Care este talcul acestei provocari? Ce intelegeri se activeaza pe Cerul interior?Care este diamantul acestei experiente? Identificati deasemenea momentele in care ati furat sau nu ati dat banii la timp desi ati facut anumite promisiuni sau ati fost zgarcit sau ati fost risipitor. Faceti-va iertarile fata de persoanele inselate dar si fata bunuri, spor, case. Spuneti astfel: Toti acesti bani furati/ pierduti sa fie in contul tuturor greselilor mele de Acum si de Altadata si daca nu am nimic de platit, Sfanta Treime intoarce-i pe Calea Gratiei la timpul potrivit. ( mai mult vom vorbi pe 13 nov prin cursului dedicat arestului financiar, abundentei, drepturilor divine in bani etc). Cand asezati intelepciunea la varful triunghiului fara a mai ramane la baza…..se configureaza muntele, accentuati triunghiul, deveniti o treime. Cand va lasati tarati de roluri pitice de tipul: victima, calau, printesa suparata, d-na demanding, piticul morocanos, probele se intorc activand o suferinta din ce in ce mai mare. Pe masura ce inaintati ….provocarile graind in centrul Triunghiului, Intelepciunea fiind la varf, baza find Dualitatea configurati o floare cu mai multe petale triunghiulare, acesta fiind chipul acestui an.

Octombrie este o luna a reasezarilor cu multe alegeri, intrebari, cautari care tasnesc din marginea fiintei noastre interiorul nostru stiind aceste lucruri. Fiind luna a 10 a pastorita de Arhanghelul Mihail ….este o luna a Unimii, un teritoriu care ne invita sa asezam la varf relatia cu Tatal, Mama, Copilul pe toate razele vietii pentru a simti Intoarcerea Acasa. Nu poti sa simti iubirea Unimii avand ura fata de tatal fizic si nici bucuria lui Acasa avand suparari fara de mama lumeasca.

Ca luna a 10 a din anul 12 ne vom intalni pe parcursul ei cu probele apostolilor precum si teste ce vin din sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil. Si cele 12 petale se configureaza acum pentru ca in noiembrie sa ne intalnim cu temele neterminate din februarie, martie august( toate lunile) iar in decembrie prin evaluarea anuala care tine de pe 1 decembrie pana pe 24 decembrie exact cati batrani, intelepti sunt …..sa primim in bradul interior, globulete pline de iubire, discernamant, blandete, bucurie, intelepciune.

Ca sa nu va simtiti coplesita/coplesit de vantul divin al lunii octombrie care va invita la curatenie, adancire, reasezare e important sa cunoasteti legile divine si sa le aplicati corect, sa stati mai mult in centru, sa meditati. Nu actionati haotic in patratul materiei ci urcati in triunghiul spiritului luminandu-va fiinta. Dati drumul raurilor divine, contemplatiei, bucuriei. Alegeti sa nu luati decizii exterioare ci doar sa stati in centru, dospind. Ce se aseaza pe Cerul interior?

Septembrie si noiembrie sunt baza triunghiului, octombrie este varful, aceste trei luni fiind pastorite de Arh Mihail. Daca aceasta luna este culmea toamnei cautati sa aflati rostul, talcul, intelepciunea fiecarei provocari. Nu va lasati coplesiti. Varful triunghiului este insasi intoarcerea Acasa, Fuziunea cu Divinul Trinitar.

Si daca nu se vede nimic la varf urcati in liftul descris de post-spovedanie-impartasanie sau alte instrumente divine si priviti pe cerul interior. Ce rasare?

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice