In glasuirea nisipului invesmantata in haine de panza am intrat in prima casuta pe care firul aurit mi-a dezvaluit-o. Era micuta, calduroasa, cu o singura camera si un balconas ochios plin cu flori. M-am asezat in centru si El mi-a adus o carte…o carte aparent nescrisa insa vie care atunci cand dadeai pagina si patrundeai in versul ei, iti dezvaluia Calea, de dinainte stiuta spre tandra reamintire, plin si regasire. Am intrat adanc in ea fara sa-mi ridic ochii.

Si pagina s-a conturat astfel…..o masa rotunda acoperita cu panza ce avea fir aurit si multe fete graitoare ce nu imi apareau ca avand trasaturi ci doar culori stralucitoare, fiecare alta daltuind in ecuatia timpului o hora de rodiri. Cine sunteti? Undeva in suflet ….a simtit raspunsul. Graitorii. Apoi deasupra s-a conturat coroana luminii divine fiecare raza a ei atingand cate un chip. In centrul mesei in lumina alb argintie bleo se afla El, blandetea lui luminand parca intreg oceanul acestei intalniri. In viul intalnirii conul Prezentei lucra asupra fiecaruia creend triunghiuri de lumina radianta. Asa vorbeau Graitorii, cate doi si varf de triunghi Prezenta avandu-l la mijloc pe Isus. Deodata am simtit puterea Maramei in fiecare Triunghi iar in centrul mesei a aparut Graalul. Mi s-au deschis petalele sufletului si abia atunci am putut sa o simt pe Maria Magdalena. Era intr-o energie roz-mov-aurie care raurea peste toti atingandu-ma si pe mine, Dezvelind.
Suntem Impreuna a spus Melchisedec cu chipul lui bland-ferm si roba-opalina atingand crestetele tuturor cu o binecuvantare stiuta.
Veti urma firul de aur lasand pe aripa timpului grairea divina. Cuvantul se intoarce Acasa. Cuvantul e viu, mare, daltuitor de realitate. Limpeziti Cuvantul in Ceruri si asezati-l in lume. Cuvantul e Graal.
Maria magdalena s-a uitat la mine si a zambit. Ai primit Grairea. Du-o mai departe. In vers divin.
Si tandru a luat Graalul l-a pus pe crestetul meu, pe frunte; la piept si apoi a rodit. Du Grairea noastra. Imparatia este aici. Impreuna-Una!

Apoi Petru caci asa am simtit a venit a trasat un cerc de lumina aurie si a aratat fiecaruia drumul prin acest timp ….si vremea era inauntru brazdata de pasii nostri fiecare ducand firul aurit. Cateodata ne opream si noaptea sau in rasarit ne intalneam la nivel de suflet in soapta divina. Drumul meu pe firul aurit trecea prin multe vai apoi urca insailand varfuri de munti atingand parca toate formele de relief intr-un fel pe care mintea nu-l putea explica. Dealurile urmau muntii la fel si campiile. Firul aurit era ascultat iar eu nu faceam decat sa-l urmez. Cand pierdeam firul, grairea divina se intorcea astfel…mai multe sfere-globuri se asezau pe crucea interioara la Centru si imi reaminteau Drumul iar degetul lui Petru era chiar Acolo…desfacand timpurile in esenta lor aratand Firul de Aur.

Mi-am asezat gandul pe primul varf de munte. Maria Magdalena mi-a spus. Acolo ai mai fost insa te vei intarce si acum lasand Triunghiul. Si deodata pe cercuri de lumina am vazut oameni dar si alte familii de lumina, civilizatii, maestrii toti conectati la centrul Triunghului.
Intalnirea…am spus intalnirea cu toti Graitorii. Si deodata din miezul Triunghiului s-au deschis mai multe raze care atingeau Tarile, Planetele, Universurile, raurind cu energii minunate. Triunghiul se marise emitand in Tot si Toate versul lui strabatand tesatura Timpului.

Asa vei sti ca iti suntem alaturi. Cand vei emite in Triunghi, la centru vei simti Intalnirea noastra …a Graitorilor. Cati suntem? Multi si pretutindeni.

Apoi am vazut cum razele care pana mai devreme ieseau din Centru au devenit cercuri pe o spirala aurie care a imbracat Triunghiul fiecare cerc atingand o alta Planeta.

Maria Magdalena mi-a spus. Suntem Acasa. Cuvantul a rodit. Unul-Una suntem Toti. Deoadata Triunghiul imbracat de Spirala a fost imbratisat de o sfera frumoasa alba iar in centru pe cruce a aparut chipul lui stralucind din Marama.

Sunteti primiti si raurirea lui i-a atins pe toti si toate planetele….spirala miscandu-se in grai divin cu Graitorii de pretutindeni.

Fila de carte eram Toti. In ochiul mijit Triunghiul stralucea adancind Pasii. Degetul lui Petru arata firul aurit iar Maria rotogolea darurile primirii in poalele acestor Timpuri.
…..

M-am gandit sa va invit in tesatura unei calatorii facuta in Triunghi pentru a vedea ce simtiti.Cum se aseaza in voi acest vesmant ceresc?

Mai multe vom vorbi pe 24 nov la ora 18 30.
Informatii despre atelier gasiti tot pe frecventaom@gmail.com
….