Modelam nisip aurit pentru patru zari. Il asezam apoi pe razele cu care cei 12 luminau chipul tarilor. Erau multe cu obraji ofiliti, tristi, scamositi dar si cu chipul zvelt, atins de bucurie, freamat, zbor. AraN imi arata moara, fantana si coloana de lumina.

La moara se cerneau faptele noastre, ale neamurilor. Ramania avea mult nisip in stanga, dreapta fiind insa plina de aur. AraN a luat aurul l-a pus intr-o cununa si a asezat-o pe fruntea ei. Sa stralucesti spuse apoi o conduse catre fantana unde rauri divine daltuira in cununa ei, multe semne. Apa parca nu curgea ci modela cu maini de lumina. Fantana canta si raurile ei dezvelira o gradina unde multe femei frumos imbracate cantau versul acestui tari, versul ei unic imi spuse AraN. Apoi porniram catre coloana….erau sfere de diferite culori Ramania imbracandu-se cu toate. Era zvelta si dreapta aratandu-mi in cosul ei, darurile primite: smerenie, bucurie, intelepciune. De la Tata, Fiu si Mama. Graiul ei divin straluci. Pasi in centru invitand si alte surori in limpezirea chipului unimic….urmatoarea era Thailanda.

La moara mainile ei se umplura de nisip in stanga si cupru in dreapta. AraN si Ramania ii facura o bratara acestei tari cu care merse la fantana. Aici fiicele mai multe deodata ii plamadira din ape aurite, salbe. Thailanda zambi atinsa de bucuria lor. Si parca pentru prima data….. Apoi o condusera cu alai si flori in fata Coloanei. O sfera, o unica sfera se aseza deasupra capului ei. Coloana scanci. AraN imi lua mainile si imi spuse…..curata cu Triunghiul pasirea ei….din toate Vremile. Apoi privi cum fiecare amprenta fu spalata de un alai de Triunghiuri.
M-am intors catre Thailanda. In sfarsit sferele, 3 se asezarea in verticala, dandu-i stralucire. Vor veni si celelalate, spuse AraN. Lucrarea continua….A venit Timpul.

M-am intors la moara unde o alta fiica astepta, Mexic. In mana stanga era mult nisip in dreapta era argint. AraN, Ramania si Thailanda ii facura un lantisor frumos apoi o dusera la fantana unde maini de lumina ii atinsera chipul. Limpezirea continua parca mult timp urmand un cantec dulceag si tanguitor. Si deodata si tara aceasta incepu sa radieze atingand cu zambetul ei,departarile. Apoi ne indreptaram spre coloana. Cinci sfere se asezara de jur imprejur apoi in centrul ei ca un buchet de mireasa. AraN imi spuse….Triunghiul s-a format. Priveste noua coloana.

Intre Ramania-Thailanda si Mexic, coloana era frumoasa, mare, emitenta, Cerul si Pamantul atingand, cruce radiind…..

…..

Povestea Thailandei continua si a triunghiului…..in versul acesta coborand o calatorie inspiratoare care va fi in februarie 2018. In melodia ei vom impleti initieri, trialoguri, meditatii, mandale numerologice, lucrari de lumina toate imbratisate de o o locatie minunata, oameni inspirati si bai de frumusete!

Pretul este 2300 eur pana la 1 oct si 2500 eur dupa aceasta data:
– Zbor dus-intors Bucuresti-Bangkok, cu toate taxele incluse
– Zbor Bangkok-Koh Samui plus transferuri, cu toate taxele incluse
– 8 nopti de Cazare in hotel de 5* cu acces la piscina privata pentru fiecare camera
– Training-uri si workshop-uri zilnice
– 1 x excursie cu kayak
– 1x excursie cu long tail boat
– 1x excursie cu vaporul pentru a admira bucuria apusului
– Meditatii zilnice
– Initieri
– si alte elemente surpriza

Mai multe informatii gasiti aici: http://pages.frecventaom.ro/thailanda2017 sau scriindu-mi pe frecventaom@gmail.com