“ Multumesc Gratiei pentru imbratisarea pe care ne-o daruieste chiar ACUM”

Daca ne uitam cu atentie la chipul oamenilor vom vedea roluri pe care ei le-au jucat in vietile anterioare, cu care s-au identificat si pe care acum e de dorit sa le rasfoiasca cu atentie pentru a extrage lectiile, darurile dar si pentru a face salturi de intelegere si implicit de constienta. Aceasta descoperire ne ajuta sa lucram intr-un triunghi trezitor extrem de important pentru evolutia noastra: varfurile de integrare pe care le-am atins in alte vieti se intalnesc in aceasta viata cu varfurile de care suntem constienti in ACUM si contractul initial-final care ne este revelat de NOILE FRECVENTE ALE PAMANTULUI. Aceste 3 aspecte ne ajuta sa ne vindecam de suferinte, boli, sa ne intalnim cu destinul nostru, sa ne ridicam vibratia si sa translatam impreuna cu Gaia. In acest spatiu bordat de revelatii, poate aparea VISUL SACRU, o intalnire a cerurilor cu pamantul, menita sa fie calauza noastra in misiunea care ne-a fost data.

Chipul devine astfel un fel de vehicul informational care leaga trecutul unei persoane de prezentul si viitorul sau activand in lumina sfera initiala.
Jumatatea cazuta poarta chipurile reincarnarilor noastre iar celalalta jumatate poarta codurile care dau acces la contractul initial-final, darurile noastre, informatii privind evolutia umanitatii precum si tot instrumentarul care ne ajuta sa ne desavarsim.

Pentru a culege informatii privind una sau mai multe vieti anterioare de pe chipul unei persoane e bine sa va uitati la ea din profil. Rolul exprimat ( ex: calugar ortodox, aristocrata engleza) iti indica si mediul cu care acesta este rezonant ACUM.

(Imi amitesc amuzata de o intalnire obisnuita de lucru cu cativa colegi in care ajutata de ingerasii mei am vazut toate aceste roluri si importanta lor pe harta evolutiva a fiecaruia. Doi dintre ei isi petrecusera mai multe vieti in Germania si Austria. Erau rigurosi, perfectionisti, planificati si rezonau foarte bine cu o cultura asezata, bine definita, bazata pe reguli si proceduri. O alta persoana fusese printesa in Imperiul Hapzburgic si aerul ei inalt, aristocrat, pretios, invaluia totul. Tot din acelasi grup facea parte un calugar budist care emana detasare, preocupare pentru dialogul cu sinele, liniste. N-am rezistat si le-am spus ce am vazut. Intanirea si-a deschis parca brusc ochii si urechile si fiecare cuvant parca le reamintea cate ceva…..…. Mi-au confirmat trairile pe care le aveau in legatura cu spatiile in care au mai fost in alte vieti si au fost incantati sa-si examineze trecutul indepartat. Mai tarziu-acest aspect e foarte important- fiecare din cei prezenti a plecat catre cultura organizationala compatibila cu profilul inscris in chip. Cu siguranta au fost chemati!..)

Extinderea campului de constienta al oamenilor, activarea sferei initiale, trecerea dintr-o vibratie in alta vor face vizibil NOUL PAMANT, un spatiu in care iubirea si intelepciunea vor fi noul limbaj iar intalnirile cu fratii nostri din alte galaxii vor fi firesti si generate doar de simpla intentie.

Chipul nostru este si un vehicul de translatare in aceste vremuri. El are incriptate codurile schimbarii, ale iubirii, armoniei, intelepciunii, sinceritatii care determina evolutia. A doua venire este o informatie pe care chipul nostru o face vizibila si pe care noi o recunoastem in spirit.

Imparatia este aici iar chipul acestor vremuri ne dezvaluie acest lucru. E timpul sa pasim ca cocreatori in gradina Edenului sa inapoiem marul, pomului,- care ne-a revelat de-a lungul drumului acele versuri ale cunoasterii de care avem nevoie….. dar si Creatorului. Caderea adamica este transcensa de salturile de constienta care se fac acum.

Impartiti orice chip punand o cruce de lumina sa uneasca centrul fruntii cu barbia si ochii intre ei. Ce vedeti? Chipul christic ne intampina cu drag iar chipul vechi paraseste scena dupa ce si-a facut marele rol.

Gratia sa fie cu voi!
Camelia Radu