In bratele triunghiurilor, un chip frumos radiaza. Zambetul ei straluceste amintindu-mi contractul nostru de suflet, lucrarile dragalase, povestile noastre ceresti. Am simtit-o si ieri in Veliko Tarnovo cand ajungand in bisericuta din cetate chiar pe varf asezata in micutul soare si conectata la soarele christic, o putere rauritoare m-a ajutat sa las micutele daruri acolo, spaland corpul-durere dand grai varfului triunghiului participand la stralucirea, bucuria, frumusetea subtila a locului. Este AZaRa, copil al Unimii, indrumator, deschizator de porti, inspirator.

In tesatura aceastei dimineti am simtit sa-mi las degetele sa exprime, graiul ei.

Ce faci AZaRa?Pregatesc covoarele unimii.

Ce frumos suna!!! Apoi un ecran se activa dezvelindu-mi in culorile Imparatiei drumuri frumoase pastorite de copiii divini, tesaturi atinse de  Ceruri care vorbesc prin alegeri inaltatoare cu Pamantul, oameni frumosi, parinti conectati.

Am simtit sa ma apropii de acele covoare ale unimii din Ramania recunoscand locurile sacre si legaturile dintre ele insa chiar cand coboram in ele cu simpla intentie, AZaRa imi spuse…..Divinatorii vin si ei vor aduce in Graalul interior aspecte noi pe hartile cunoscute, daruri frumoase, primiri, glasuiri ceresti, pasiri in lumina, rescrieri, dispense divine.

Vin la intrupare? Vin prin voi, Graaluri frumoase, radiante.

AZaRa se deschid multe porti ale divinului feminin anul acesta, inteleg ca ele se activeaza atat prin nasteri de copii cat si prin lucrari intregitoare?

Intrupari-lucrari-dezveliri in Unime. Drumul a fost construit de graalieni, intarit de zamolxieni si a atins (Ra)dianta cu frumosii ramanezi. Acum prin copiii Unimii vin daruri in Unime, terapii ale Unmii, calatorii ale Unimii, initieri ale Unimii.

Ce rol are Frecventa Om in aceasta vals ceresc?

E o tripla lucrare pe care o face, dezvelitor, activator al frecventelor Unimii, calauza.

Ce pot sa le spun mamicilor despre lucrarea acestui an?

Ca fiecare trecere isi are moasele ei ceresti, si multe treceri trebuie facute pentru a primi un copil al Unimii.

O spirala aurie o inconjura pe AZaRa asezand Graalul pe varful ei, Cupa fiind imbratisata de cununa preoteselor, coroana preotilor si coroana luminii divine a lui Melchisedec. Aceasta este lucrarea. Sa asezati la baza daruri de vindecare, sa activati verticala divina cu graimile ei si apoi sa lasati triunghiul cununilor sa radieze activand spirala unimii.

De jur imprejurul AZaRei in vers divin se asezara copiii, familii de lumina, civilizatii-sustinatoare.

Se conturara apoi mai multe cercuri de lumina pulsatila reveland din chiar lucrarea activata un munte frumos raurind de culoare pe care radia in soare christic, triskelionul.

AZaRa, Geea este pregatita pentru salt? Ea este insa voi mai aveti cativa pasi de facut.

Si timpul acesta? Este al nelimitarii, al pasirii in unime, al bucuriei.

Cum putem uni Cerul si Pamantul fara a fi nici vazduhisti nici atasati? Cu iubire, discretie, compasiune. Pasiti urmand Inaltimile, nu va pierdeti in bucle emotionale, pe spirale descendente. Urmati Triunghiul.

Cum se vor dezvalui portile lui 2018?Prin ateliere conective scrieri, calatorii spirituale, bucurii intregitoare, trialoguri…. copiii intrupati sau din apropierea voastra care va fi si decriptori, traducatori, calauze in lumile subtile.

Ce simti sa ne spui despre divinul feminin? Spirala este activa din 2000 calatorind pe toata planeta prin multe fiice si dezvelitoare, aducand in Unime, Oameni si Teritorii, Onorand Sfant Numele Tau.

Ce se dezvaluie la varful triunghiului din lucrarea Thailandei? Ati spalat chipul ei, s-a activat darurile unimii, varfurile graiesc. Povestea continua cu fiecare pasire in unime.

Dar Peru? El se aseaza ca varf de triunghi avand ca baza Thailanda si Sri Lanka. E muntele interior care isi dezvaluie puterile, radianta, maretia.

Care este configuratia geometrica a acestui an?

Un soare avand in centru triskelionul.

AZaRa cum poate fi accesat centrul, miezul fiintei de catre cautatorii de Sens? Privind in ei, intampinand norii, activand din aproape in aproape cu practica, dedicare, bucurie …soarele interior, soarele christic.

Ce este aceasta primavara in vers divin? O frumoasa limpezire a inceputurilor noastre, viu si trecere, cuvant divin.

De ce pe 8 va fi anul aceste Pastele? Pe frecventele innoirii veti simti bucuria invierii si frumusetea lui Acasa. Spirala divinului feminin va va sustine pasirea, centrarea, inaltarea. 3 si 3, treime feminina, treime masculuina in viul nelimitarii.

AZaRa ce aduc copiii unimii in structurile familiilor lumesti? Hora triunghiurilor, pasirea divina, darurile Unimii, conlucrarea cu alte civilizatii, sentimentul de Acasa, responsabilitatea, Calea, viul Cerurilor.