Cand privesti un Om in esenta lui, Cerurile iti dezvaluie o potentialitate, o deschidere, o atingere de Sens pe care el poate a vazut-o sau nu insa in chip de lumina ea iti este aratata pentru dezvelire in frumoasa intalnire dintre Cer si Pamant. 

Ii vezi razele soarelui interior si pe ele canturile vechi si noi.

Chipul de lumina poarta toate inscrisurile, toate arhivele iesite in zambetul zilei pentru a bucura sufletele.

In atelierele conective, in calatoriile initiatice, in acordajele ceresti, versul acesta divin te intampina calauzindu-te in teritoriile sufletului.

El nu ramane decat atat cat tine flow-ul ceresc  urmand sa reapara din nou la Cina cea de Taina in Tandra Regasire.

Cand Omul cultiva Iubirea, Bucuria de a Fi, Pacea impletind dragul lui cu verticala divina, chipul lui lumesc fuzioneaza cu cel ceresc nascand in petalele clipei, o radianta, o stralucire care atinge Totul.

Chipul de lumina este roua marturisirii in Unime insasi Dezvelirea Trinitatii.

Mi-am intalnit Maestrii in marile intersectii de drumuri atunci cand te simti pierdut si fara ajutor, cand repetitiile te strang si sufletul tau tipa.

Si am vazut in chip de lumina…..poarta ce urma sa fie deschisa, nu atat pasul ce urma sa-l fac ….cat atingerea de Cer ce urma sa vina  prin noi in Impreuna-Una.

Chipul de lumina e Dar pentru Noi-Toti si el se Dezvaluie cand Unimea ne cheama.

Si poate fi activat in orice deschidere de Sens atunci cand sufletul tau se pregateste de o contopire cereasca, Bucurandu-se de Viul Cerurilor in Cupa care ESTI.