In multe vieti am fost in chip lumesc triunghiuri dreptunghice manifestand cel mult doua trasaturi de caracter agresivitatea si punitivitatea mai puternice  si rezistenta mai putin vizibila sau supunerea si ascultarea mai vii si prudenta mai slab aspectata. Triunghiul celest ne invita sa ne dezvoltam trasaturile mamei, tatalui, copilului in mod echilibrat si egal, sa devenim forte trinitare in actiune asemenea apostolilor sa fim intelepti radianti, fii de dumnezeu, structuri echilibrate care exprima mama, tatal, copilul, omul cu O mare ele conducandu-ne catre roluri ceresti cu o radianta vie, frumoasa, puternica: geniu-sfant-maestru, armonizator-ghid-dezlegator de drumuri, sustinator psi-stalp de lumina-metaconsilier lider-intelept-preot, chipuri ceresti care amprenteaza memoria spirituala a umanitatii, sori christici sau stele radiante. 

Triunghiul este un amplificator, o calauza deghizata, un dirijor pe cararile subtile ale vietii, un activator al potentelor noastre. 

In chip subtil noi suntem o scanteiuta divina insotita de o forta trinitara( un triunghi format din entitati de lumina) ce dezvolta cu fiecare viata cate o raza a iubirii, blandetii, frumusetii, rabdarii, intelepciunii pana cand acest soare activ nu mai are nevoie sa se intrupeze. Chipul christic pe care il urmam este format din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil, un triunghi celest inconjurat de o sfera. Acesta este soarele christic si dupa chipul lui venim cu totii. 

In viul regasirii triunghiurile formate din virtuti, initieri, intelegeri, trasaturi de caracter radiante, credinte potentatoare-trezitoare ne dezvaluie Calea, Adevarul, Viata divina reamintindu-ne ca in noi se afla Sfera-Tata, Sfera-Mama, Sfera-Copil, Dumnezeul-Trinitar, Constiinta ascensionata Trei in Unu cu care e de dorit sa corespondam in Tot si Toate. 

In centrul fiecarui triunghi se activeaza un rasarit ce deschide noi porti de intelegere, de aici pornind Calea, Adevarul, viata intru Hristos. 

………………………….

De aici restabilim conexiunea cu Marea Sfera Centrala si porneste Valsul.

Chemati zilnic toate triunghiurile care trebuie, vor si pot sa va deschida drumurile, sa va inspire pasii, sa va dezvaluie temele zilei.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie