De multe ori ne oprim in casa sau stationam intre sarcini tintuiti parca de o intrebare care nu se contureaza sau de un avant sau chiar de o chemare care ne atinge usor faptura interioara fara a fi  insa foarte pregnant.

Incercati sa imbracati cu lumina, triunghiul, geometria, intrebarea si sa meditati considerand aceasta aterizare in viata voastra,  o invitatie la trecerea de la un cerc de intelegere la altul, o nota in plus in partitura vietii, o deschidere.

Cand o tema a fost facuta frumos sau un examen de viata a fost trecut, in evantaiul cu intelegeri o noua culoare se strecoara. Si la inceput nu ii putem defini nuanta insa din aproape in aproape prin intrebari, initieri, ateliere reusim sa deslusim chemarea si o onoram in asa fel incat miezul interior insasi Centrul sa straluceasca.

Chemarea include un dor, o bucurie, o stralucire. Ea iese la suprafata ca un ghiocel in primavara dezvaluirii cautand atat privirea vietii cat mai ales mangaierea Cerului.

Si cand ea s-a asezat si lucrarea voastra a inceput veti simti gradina cu intelesuri pe care ea o aduce in viata voastra hranind nu doar un teritoriu ci mult mai multe.

Chemarile vin din alinierile interioare din insasi bucuria recunoasterii. Ele nu se se astern in trinitatatea inferioara descrisa de corp-minte-inima avand la mijloc personalitatea bazata pe Ego ci in toate triunghiurile trezitoare unde in miez, Centrul cuvanta.

Daca veti cauta aceste chemari intr-un magazin sau printre operatii estetice sau in vartejurile de dorinte haotice, nu le veti gasi.

Opriti-va intre porti in natura sau intre doua introspectii si cuvantati in Unime.

Marturisesc Iubirea care Sunt, Linistea care Sunt, Bucuria care Sunt, Intelepciunea care sunt, Darul care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau.

Creeati aceste bolti de lumina si vei primi imbratisarea Cerului, chemarile lui, talcul, versul trecerii.

Uneori schimbarea este plina de agitatie, forfota, ca o ograda unde multe oratanii fac galagie insa de undeva o stapana cu glas bland aduce linistea, si peste toata casa coboara o melodie plina de mireasma.

Incercati sa priviti cu blandete viata voastra neinlatuind-o in etichete. Lasati-i cupele deschise pentru ca marile ambrozii sa coboare.