Fiecare atelier conectiv si calatorie le pregatesc in ceruri cu familia mea de lumina, cu ghizii, urmarind Contractul meu Spiritual dar si Contractele Spirituale ale Tarilor si Planetei.

Si observ cum din 2009 si pana in 2012 am lucrat pe temele individuale in diferite triunghiuri trezitoare mai putin pe temele legate de aceasta Planeta si Univers insa incepand cu 22 dec 2012, lucrarile de lumina sunt din ce in ce mai puternice raspunzand unor teme  deschise legate de aceasta Planeta si Univers si ocupand in ecuatia unui atelier aproape tot teritoriul.

Si fiecare revarsare de SENS devine o chemare in sufletul celor care au agreeat prin contractele lor sa ajute orasul, tara, planeta in Marea Trecere pregatind astfel Saltul Galactic.

Reamintiti-va: triunghiul descris de Teme-Daruri-Salturi de Intelegere care se afla in centrul fiecarui Contract Spiritual, contine aceste mari intrebari: Care sunt temele mele legate de Bucuresti in aceasta etapa? Care sunt temele mele legate de Ramania in aceasta etapa? Ce loc ma cheama din reteaua Noului Pamant?

Si daca simtiti ca Egiptul se tanguie, activati palmele si daruiti la niv chakrei 4 lumina acestui loc atat cat ingaduie Familia Divina si este spre Binele Tuturor sau mergeti acolo si modelati reteaua locului.

Si daca simtiti ca Centrul Vechi are nevoie de ajutor energetic atunci daruiti lumina la nivelul chakrei patru, cu bucurie,  recunostiinta, frumusete sau mergeti acolo si vindecati reteaua.

Uneori Prezenta voastra intr-un loc foarte importanta pentru ca prin voi entitatile de lumina ale spatiului pot descarca in retea multa energie si informatie.  Este ceea ce e de dorit sa facem si pentru Egipt in septembrie 2013. 

Aceste vremuri ne invita sa ne imbracam haina spirituala pregatita in multe vieti, darurile dintru inceput, de altadata, din acum, sa activam Puterea care Suntem, Minunea care Suntem, Tot ceea ce Suntem pentru a ne face marile teme in Impreuna-Una si a ne inalta!!!!

Recunosc mame spirituale care au ca tema sa se ocupe de ridicarea la lumina a sufletelor avortate din Ramania si care alearga de multi ani dupa copilul propriu neintelegand ca tema lor este deocamdata alta.

Recunosc tesatori energetici care alearga pe toata planeta fara sa se opreasca si care isi cauta locul neintelegand ca tema lor este sa vindece reteaua spatiului in care sunt chemati urmand ca intr-o alta etapa sa-si gaseasca locul.

Recunosc moase spirituale carea duc daruri pentru cei din jurul lor si pentru locuri si care tanjesc dupa talentul propriu uitand ca aceasta este tema lor in aceasta etapa si ca este de fapt cel mai frumos dar din ACUM.

Intrebati-va atunci cand plecati undeva pentru ca sufletul vi s-a deschis care este rostul vostru in puzzle-ul acelei calatorii si veti afla.

Pe bolta CHEMARILOR-TEME reamintite de CONTRACTELE NOASTRE SPIRITUALE  retineti ca fiecare pas pe care il facem are un talc si fiecare bucurie pe care o tesem ne va aduce un dar.