Țările ca de altfel și locurile sunt asemenea copiilor… unii cu daruri spirituale alții cu gift-uri materiale astfel ca atunci când alegi un loc unde mai multi sfinți au rodit unind Cerul cu Pământul sau alte civilizații și-au lăsat din radianta, unicitatea, puterea lor, chemandu-te sa te unești cu vârfurile lor, ceea ce simți este ca infloresti în astfel de călătorii, ca ceva nou și altfel se aseaza în cupa care ești, ca parca tabloul interior a primit un nou răsărit. Și te întorci cu o luminozitate și o înțelegere și o bucurie pe care nu o aveai înainte!!!

E important sa alegi cu sufletul locul în care ai vrea sa te reCreezi!!! Adică sa te adâncești pentru a te întoarce Altfel. 

Sunt locuri unde ai amorat, chinuit, te-ai luptat și ele te cheamă pentru a-ți plăti din vechile polițe și altele în care vei merge pentru a-ți fructifica darurile!!

Sunt și locuri care desi sunt pieptănate, coafate, aranjate frumos nu-ți spun nimic sufletește!!! Un poster drăguț și atât…pentru ca au plecat zânele, gnomii, entitățile de lumina!!!!

Și uneori alegem locuri foarte turistizate, jefuite de oameni …în care simți doar un soi de balteala a simțurilor! Și aici amorțit….te balacesti în plăceri….intorcandu-te la fel sau plin de răceli, încărcat, îmbolnăvit!!!

Atunci când alegeți o vacanta, postiti măcar o zi sau trei, practicați tăcerea și rugăciunea și așezati în centrul acestui trunghi, trei chemări sau trei doruri. Ce țară va surâde?

Dacă ati decis, nu plecați în aceea țară sau în acel loc pana când nu v-ați făcut iertarile fata de acel tărâm pentru toate viețile și ipostazele. Doamne Iartă-mă și dezlega-ma de toate greselelile făcute Altdata în Egipt, Peru, Italia, in Moldova etc, Eu mă iert și mă dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Și cereți dezvelire pentru acel loc!!!

Țările va pot susține în procesul de înflorire sau chiar de rodire însă pot fi și activatori de boli sau de treceri în acord cu ceea ce ati făcut cândva acolo. 

S când ani pășit în rețeaua unei tari sau a unui loc după ce v-ați făcut iertarile așezati din darurile voastre acolo unde simțiți: Brâul Maicii, Sfântul Graal, Plasa de platina, Sceptrul Vindecător, Fântână limpezitoare a Maicii, Cămașă Mariei Magdalena ete

Lăsați-vă ghidați pentru ceea ce aveți de asezat ca Vârf în acel Loc.