Exista un triunghi minunat care ne sustine valsul cu acest Acum, o triada formata din teme de viata, daruri, salturi de intelegere. Pe masura ce lectiile de viata sunt facute in ragazurile de timp date, talantii se dezvaluie, muntele divin putand fi urcat cu micile sau marile daruri venite din integrari, pe varfuri fiind Omul cu O mare, fiinta triunica, inteleptul inocent, poate Geniul-Sfantul-Maestrul.

Atunci cand nu ne facem o anumita tema de viata sa spunem empatia in cuplu in ragazul de timp dat de 7 sau 9 sau 12 ani se incarca sufletul dar ni se mai da un ragaz de timp poate de 6 luni sau de 9 luni. Daca iar nu invatam sa fim empatici in cuplu, se incarca energeticul insa ni se mai dau 3 saptamani si daca tema empatiei nu a fost facuta in cele 3 ragazuri de timp, apar somatizarile grave. Domnii Destinelor sau Inteleptii sunt cei care decid pe legea meritelor cand ne primim rasplata prin daruri si salturi de intelegere dar si plata. Si ne intalnim cu ei la fiecare trei nopti( nu degeaba noaptea este considerata un bun intelept) la final de an, final de viata, final de ciclu sau scoala planetara.

Adeseori cand apare chemarea unui dar( venit dupa o anumita tema de viata facuta) ne grabim dupa ce am fost avocati timp 15 ani sau analisti financiari timp de 20 de ani sa ne dam demisia ca sa facem bowen sau masaj si descoperim ca nu avem clienti desi ne-am absolvit cursurile, ne place aceea terapie si am vrea sa fim dedicati doar ei.

In procesul de formare a darurilor chemarea este o prima etapa, a doua este coacerea acelui dar iar a treia este fructificarea darurilor. Abia in ultima etapa putem renunta la fostul job pentru a face valsul cu darul si a-l transforma in profesie pentru noi.

Cand ne aruncam prea devreme si nu am apucat sa traim acel dar, e posibil sa experimentam o trecere mai grea, bazata pe suferinte si intrebari, coacerea si fructificarea darurilor presupunand nu atat un numar avansat de cursuri si specializari cat mai ales integrarea unor teme de viata. Daca suntem psihologi si avem trei casnicii terminate prost precum si multe suparari pe barbati credeti ca am primit darul casatoriei si ca i-am putea ajuta pe ceilalti prin terapie de cuplu? Daca suntem in depresie si vin la masaj oameni cu lacebunite, noaptea grea sa sufletului am putea sa-i ajutam cu adevarat?

Doar cand o tema de viata a fost integrata, putem sa impartasim cu ceilalti din darul nostru. Si chiar daca suntem chemati in timpul noptii in Templul Scrisului sau in Templul Vindecarii pentru a ne uni cu darul retineti ca marea chemare urmeaza niste etape de coacere pana la fructificarea ei prin oameni, realizari, recunoastere etc.

La fiecare lectie integrata, primim vesminte ceresti formate din geometrii radiante. Ele constituie pasaportul luminic, deschiderea spre o alta etapa in care in Altarul Darurilor salutam Cerurile.

Cu aceste vesminte pline de daruri noi urcam Muntele Interior imbratisand culmile unde vom intani nu specialistul si nici licheaua plina de succes, ci Omul, Omul cu o mare, sufletul mare, caracterul mare care isi exprima intr-un mod radiant, Darurile.

Ce sunt darurile? Sunt esente care se dezvaluie la timpul potrivit, talantii fructificati cu care ne intoarcem Acasa,

Exemple de daruri: darul de a uni oamenii intre ei, dezvelirea, bucuria radianta, intelepciunea, bunatatea, scrisul, caldura, daruirea, caldura, frumusetea, smerenia, pictura, pacea, darul de a te ruga cu lacrimi, clarolfactia, comuniunea cu florile, limpezimea mintii, deschiderea de Porti etc.

Atunci cand folosim gresit darul ni se dau aceleasi trei razaguri de timp pentru a ne intoarce la Cale insa daca vom continua cu patimi sau cu meschinerii sau cu alte pacate vom putea atrage aresturi energetice financiare, afective, profesionale pana la somatizari grave in car nici darul nu va mai fi puternic, nici sporul nu va fi cu noi si nici sanatatea.