1. Limpezirea radacinilor( a subconstientului familial). Cautati sa vedeti pe trei generatii in urma ce provocari, boli de cuplu, disonante apar. Daca un strabunic si un bunic s-au sinucis si se repeta supararea femeii pe barbat, faceti-va iertarile si pentru mosi si stramosi. Activati triunghiul iertarii pentru intreaga familie.
 2. Deschideti-va constant catre o activitate noua pe care sa o faceti impreuna. Ex sa dansam, sa jucam tenis de camp, sa urcam pe munte.
 3. Creeati zboruri in Impreuna-Una. Pentru mine este cea mai importanta poarta … sa intru in flow cu Valentin si sa simt varful muntelui. De multe ori oprim calculatoarele, telefoanele ne asezam pe canapea si pe o tema anume ex iubirea, blandetea, rabdarea incepem sa dospim, sa patrundem. Pentru ca iubesc atingerile de Sens in timpul mersului cu masina, in parc, in gradina adeseori creez un teritoriu conectiv in care sa desfasor lana divina chemandu-l si pe el sa teasa alaturi de mine, noi intelesuri. In curgere multe aspecte se aseaza ca niste petale ceresti in jurul pistilului cuplului. Apoi  simti cum in somn prin panza visului verticala divina astfel activata te saluta cu noi deschideri de Sens, patrunderi, pe care le ancorezi dimineata in tine, cuplul tau putandu-le dezvalui si celorlalti. Flow-ul este o vitamina cereasca care hraneste insasi miezul  ajutandu-l sa radieze catre tot si toate. E important sa nu judecati ceea ce vine, sa va bucurati de aceste revarsari de Sens, sa le pastrati in suflet ca niste bijuterii ceresti. Ele rescriu partitura voastra, insasi simfonia, aducand pe Cale, multa implinire.
 4. Manifestati-va impreuna recunostiinta pentru Tot si Toate. Recunosc Unimea care Suntem, Bucuria care suntem, Frumusetea care Suntem, Caldura care Suntem, Rabdarea care suntem si Tot ceea ce Suntem in Sfant Numele Tau. Multumim, Multumim, Multumim
 5. Impartasiti cu celalalt bucurii mici si mari. Lasati-le sa curga frumos in sufletelul vostru pastrand zambetul interior, deschiderea, frumusetea.
 6. Reamintiti-va scopul pentru care sunteti impreuna. Discutati constant despre el. Stabiliti directii noi de expresie asigurandu-va ca avionul are doua aripi.
 7. Meditati impreuna pe simboluri. Luati initieri  pe care sa le aduceti in activitatile obisnuite ca pe niste fire ceresti.
 8. Deschideti constant o fila noua din celalalt. Activati preascultarea, intuitia, flow-ul. Rasfoiti cu multa iubire cartea vietii lui si cartea voastra. Nu va opriti la pagina trei. Pastrati recunostiinta, iubirea, smerenia.
 9. Impartasiti cu prietenii vostri din intelegerile pe care le-ati primit trecand prin anumite provocari. Asezati in textura unei intalniri, insasi povestea voastra cu varfurile ei.
 10. Reamintiti-va momentele de varf si retraiti-le pe o alta nuanta. Ex Daca v-ati casatorit pe 22 iunie in fiecare an mergeti intr-un loc frumos bucurandu-ma de alte zile de miere si intelegere.
 11.  Visati impreuna. Jucati-va cu penelul ceresc. Nu va atasati insa de acest nou desen.
 12.  Faceti fapte frumoase impreuna. Lasati daruri de bucurie, frumusete, intelepciune sau alte triunghiuri cuvantatoare la botezuri, activati portile intelepciunii, patrunderii, inaltimii la nunti, hidrati fiecare loc si fiecare eveniment cu boltile de lumina pe care le-ati lucrat impreuna.