Ochi de lumina

Viu christic si gradina

In sufletul inflorit.

Am intrat in Cetatea de Lumina tesuta din fire aurii pe cele 12 raze venind familiile Unimii sa imbratiseze Pacea, Armonia, Unimea. In centru se afla Graalul iar de jur imprejur Cavalerii Unimii. O prezenta blanda calduroasa, radianta ne-a atins pocalul interior. Melchisedec, preotul Pacii imbracat in roba opalina. Pentru cateva clipe tacerea a asezat in noi bucuria radianta, intelepciunea, compasiunea. Apoi Melchisedec a ridicat sceptrul vindecator….si taramurile s-au adunat aici in chip de lumina ascultand voia Celui Preainalt. Erau 8 salemuri care intrupau Noul Ierusalim capitala pacii pe Noul Pamant. Aceste 8 brate active venind din steaua cu 8 colturi erau tari mici care aveau deasupra porumbelul pacii. Si acesti porumbei zburau apoi se asezau deasupra noastra apoi iar zburau iar dupa 12 zboruri s-au scufundat in Soarele Christic insasi Focul divin devenind un unic Porumbel cu aripi de lumina deasupra caruia s-a activarat Coroana luminii Divine.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta

Caldura ta,

Intelepciunea ta,

Coloana sa fie pentru Bucuresti si draga Ramanie,

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Protejandu-ne,

Iubindu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,
Mantia ta.

Prin toti curgeau ……..geometrii care imbracau in daruri cele 8 taramuri ale pacii care alcatuiau o hora……ea insasi imbratisata de Cetatea de lumina. Deodata cercul a disparut si a ramas doar steaua in centrul careia s-a dezvelit tara noastra ca taram al pacii. Avea un chip nou intarit de munti, oameni frumosi si manastiri. Era aurie-bleo si oamenii parca pluteau. Mai multe valuri de lumina au strabatut tara….apoi cu chipul radiant si bratele deschise …devenind un mic soare…RaMaNia a atins toate colturile planetei….dand vesminte de lumina fiecarei loc. De aici plecau pe raze preoti, initiati, modelatori sa duca mesajul divin pretutindeni. Si tot aici se intorceau pentru a lua din focul christic o noua raza. Parea ca acest foc arde in continuu hranind pacea, iubirea, armonia. Si RaMaNia……era centrul divin, sora de lumina, taramul christic din care porneau Darurile.

AraN imi spuse…Acestea este Cetatea de lumina, Patria Graalului, Noul Salem. In anumite nopti calatoriti aici. Cetatea este vie, vesmant de lumina, viu christic si gradina in ochiul trezit. Nu este o plasmuire ci este viata christica pe care o puteti simti venind aici in corp de lumina. Cei prezenti sunt familiile care participa la aceste lucrari vii, cosmice.

AraN dar jos este razboi, manipulare, ceata. E greu de povestit despre acest Salem.

E simplu atinci cand valurile cad caci pacea este o stare de constiinta, o roada a vietii divine. Nu va aduce nimeni pacea, ci o voi o dezveliti.

Am simtit sa privesc in Sus la porumbelul cu aripi de lumina care avea o ramura de maslin in plisc…..I-a privit dansul facut in 8 ori mici……..simtind energia nelimitarii, insasi Zborul. Am privit Noul Pamant aurit cu cateva tari surori si frati imbracate in chip christic Erau putini insa vii intru Hristos.

Melchisedec ii imbraca pe toti cu razele pacii, iubirii, rabdarii, intelepciunii, dreptatii, compasiunii. Si ele deveneau tesaturi noi ce luminau drumurile vietii tasnind din Noul Salem luminand colturile Noului Pamant.

De jur imprejurul Noul Pamant se afla Brau Maicii, in centru Graalul, Sceptrul Vindecator, Plasa de Platina, deasupra Cununile si de sus pana jos, Coloana Iubirii divine.

O prezenta radianta…..imi atinse sufletul, Maica si florile ei de lumina. Un cantec …suav deschise …….Gradina interioara. Mai multe luminescente…luand forma unei spirala imbracara Cetatea de lumina. Bucuria imbraca totul, Cetatea devenind insasi Templul Unimii.

Eram imbracati cu totii …in vesminte ceresti iar RaMania stralucea, Pocalul Inimii graia prin toti, limbajul iubirii incalzind Totul.

Melchisedec …aduse painea si vinul. Un chip nou rasarea in noi bucuria christica fiind reala. Departe planeta veche se zbatea in chingile a multe plase intunecate prin ochiuri negre intrand entitati. O punte de lumina se activa intre Nou si Vechi …triunghiul format din paine-vin-Unime….activand Trecerea. Impartasania era vie…iar oamenii noi ieseau in intampinarea celor…..vechi, cenusiti, mancati de lacomii, atinsi de poveri.

Am simtit fuziunea planetelor…..si triunghiurile Iubirii atingand Totul. Si am multumit, multumit, multumit…pastrand aceasta fuziune in pocalul Inimii.