Intrasem intr-o lumina aurie-purpurie calatorind cu toate triunghiurile de lumina la care am fost acordata Acum si Altadata. Templul din fata mea avea trei brate. Patrunsesem prin cel din mijloc intr-o sala aurie cu 24 de scaune mici albastre asezate sub forma de cerc. M-am asezat pe unul dintre ele si am simtit deodata langa mine entitati frumoase, cu aripi, cununi, cu vesminte bogate, cu graiuri divine. Au facut un mic cerc de jur imprejurul meu creand un con la mijloc, un munte de energie in care se afla muntele pe care tocmai il urcasem in Peru. Cine sunteti? Preoti incasi, maestrii in lumina. Pe muntele argintat am vazut 8 dare de diferite culori, adancite si apoi ultima curgere frumoasa, blanda, aurie, ca un vals-spirala ce imbratisa muntele. Ne-am facut temele? am intrebat surazand… Le-ati facut imi spuse entitatea din dreapta, chipul bland cu parul lung cu un ochi in frunte desenat si doi ochi in palme pe care il zarisem in Templul Soarelui, Cusco.

Suntem toti constienti de ele? Doar 18 insa erau suficienti 9 pentru a lasa energia aceasta a Graalului sa fie cununa pentru Munte. Si copiii v-au ajutat. Ei sunt din cei 18.

Ce daruri s-au asezat in trena acestei calatorii pentru noi toti? Daruri de iubire, de bucurie, de rezistenta, de putere interioara, de recunostiinta, de pace, de blandete, de acceptare, de jertfa, de deschidere, de radianta.

Ati venit cu daruri vechi si v-ati insotit cu daruri noi. Conul s-a marit cat toata sala, muntele fiind din ce in ce mai frumos, mai radiant, mai graitor.

Melchisedec, Ra, Zamolxe m-au trimis aici si toate trinitatile Divinului Feminin.

Ati venit sa va reparati sufletele, sa primiti daruri, sa impacati Triunghiurile. Muntele v-a primit.

Mai multe entitati intrara prin cele trei brate. Erau imbracate in vesminte de diferite culori, purpurii, aurii, verzi. La mijloc in conul de lumina, muntele ne atingea pe toti. O spirala frumoasa compusa din daruri imbraca muntele iar deasupra lui o cununa din flori atinse parca toate zarile. O cantare minunata insoti aceasta ceremonie simpla, decupata parca dintr-o poveste, vie in adevar, plina de talcuire.

Aduse in lumina cele 24 de scaunele se umplura cu chipuri frumoase nu din aceste vremuri ci graitoare intru Hristos. Cununa incepu sa coboare atingand Muntele pe diferite etaje stralucind de fiecare data altfel. Cand ajunse la baza se desfacu in n triunghiuri care aveau in centru flori apoi reveni se facu din nou cununa si urca Muntele. Ajungand la etajul 9 o fereastra mica dezveli grupul nostru. Mai multe petale stralucira in cununa si muntele se bucura intru totul. Apoi un vals frumos impletind cununa, spirala si muntele ne atinse la toti sufletele. Eram constienti? Mi-am intrebat ghizii…Ati fost, sunteti. Primiti initierea, darurile, bucuriile Muntelui. Si continuati urcarea fiind prezenti in divinul din voi. Cu fiecare pas constient, alte trei virtuti coboara, un alt chip cristic se daltuieste in voi, muntele va imbratiseaza intru Totul.

E un singur munte? Unul-Una, Muntele Christic. Si il putem urca prin toti muntii?

Prin toate faptele frumoase, sentimentele inaltatoare, darurile unimii, triunghiurile de virtuti.

Cum putem sti ca am primiti initierea Muntelui?

Cunanandu-va cu triunghiul de lumina zi de zi. In felul acesta veti sti, veti primi, veti fi.

Muntele suntem toti in dezvelire, toti in trezie, toti in aceasta crestere minunata.

Un cerc mic, grupul nostru se dezveli pe muntele de lumina si in centrul lui, 8 daruri.

Le vom simti? Ele sunt ale voastre daltuite de multe timpuri. Priviti in suflet. Le veti recunoaste si va veti bucura de ele.

Apoi cununa ne atinse pe toti de 3 ori se ridica deasupra Muntelui si ramase ca un veghetor, sustinator, calauza pentru ochii treziti sa atinga pasirea noastra, a tuturor cu razele ei.

Sala se estompa ….la fel entitatile. In ochiul viu doar muntele ramase stralucind….in versul aurit.

Munte christic

Primeste-ma,

Imbratiseaza-ma,

Iubeste-ma.

Eu la Triunghiul celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin,

Coboara in mine,

Sunt Una cu Tine.