Legile naturii sunt in armonie cu legile fiintei noastre. Asa cum exista o lege a ciclicitatii in natura, in care se poate observa schimbul dintre noapte si zi sau schimbarea anotimpurilor, la fel si pentru fiinta umana exista momente de activitate si altele de pasivitate, etape creative, expansive si momente ulterioare de introspectie.

Ritmul universului este simtit si trait si de catre fiintele umane iar atunci cand suntem constienti de acest ritm, il putem folosi in favoarea noastra cu scopul de a „curge” mai usor, in mod natural, prin viata fiind in deplina armonie cu intreg universul. 

Astfel, Toamna ne invita sa aruncam o privire in interiorul nostru, constientizand faptul ca acesta este momentul propice pentru a pregati un teren bun pentru plantarea semintelor care vor fi culese in urmatoarea recolta. Este timpul sa daruim gandurilor noastre o noua vibratie, sa sarbatorim magia schimbarii si sa ne alaturam in mod constient marelui dans al vietii. Echinoxul de toamna reprezinta, de asemenea,  o mare oportunitate de a sarbatori recolta sufletului, deoarece asa cum fizic, la sfarsitul verii incepem sa recoltam roadele pamantului tot asa trebuie sa sarbatorim si recolta sufletului. Este momentul sa culegem roadele actiunilor si efortului depus in restul anului pentru cresterea noastra spirituala. 

Cu bucurie, iubire si recunostinta va invit sa sarbatorim impreuna strangerea recoltelor spirituale ce ne vor umple Conul Abundentei sufletesti si de asemenea, alaturi de Arhanghelul Mihail, cel care guverneaza acest anotimp minunat numit „Toamna”, sa pregatim terenul atat pentru semanatul de toamna cat si pentru noua etapa ce ni se dezvaluie. 

Vom face acest lucru printr-o ceremonie samanica ancestrala pe care samanii Laika au pastrat-o cu sfintenie de-a lungul timpului si care poarta numele de Despacho (Haywacuy in limba quechua). 

Samanii Laika din Anzii Peruani, urmasi ai vechilor incasi, vorbesc despre cearea lumii prin visare, prin acea visare lucida in care suntem constienti ca impreuna cu Divinitatea suntem co – creatorii propriei noastre realitati. Ei impart subconstientul colectiv al omenirii, in trei parţi: Lumea de Jos – subconstientul, taramul sufletului, locul unde se pastreaza arhivele intregii istorii a rasei umane, Lumea de Mijloc – constientul, lumea in care traim, in care muncim si in care ne crestem familiile si Lumea de Sus – supraconstientul, domeniul nevazut al destinului şi al spiritului nostru.

Prin crearea unui Despacho nu numai ca este restabilit echilibrul si armonia intre cele Trei Lumi ci se onoreaza intreaga creatie – Pachamama, Mama Pamant, si Apus, spiritele muntilor, ale raurilor si lacurilor, toate marile spirite ale naturii precum si spiritele locurilor in care ne-am nascut sau al caselor in care traim si muncim in prezent. Aducand echilibrul intre aceste Trei Lumi, energiile vor putea circula liber  aducand astfel vindecare, armonie si abundenta in vietile noastre.

Tinand cont de toate aceste momente unice in an va invit alaturi de mine, ca impreuna, sa onoram atat schimbarile care au avut loc in vietile noastre cat si noile drumuri, proiecte, calatorii spirituale ce ni se deschid, echinoctiul de toamna reprezentand un moment propice atat pentru a-I multumi Divinitatii pentru tot ceea ce am realizat pana acum cat si pentru a-I cere sa binecuvanteze si sa faca sa rodeasca toate chemarile sufletului nostru si de asemenea, sa aseze in noi toate acele daruri ceresti menite sa ne sustina pe drumul nostru.

Programul serii:

Curatarea energetica a participantilor prin fumigatie

Deschidere Spatiului Sacru

Despacho – ceremonia de echilibrare si armonizare a tuturor energiilor

Facilitator:

Izabel Procsi – Purtator de Mesa in traditia Laika, tutor al Ritualurilor Munay Ki, terapeut certificat in Medicina Energetica a samanilor incasi Q’ero, terapeut esente florale samanice peruane „Curanderita”, investita ca si Ajq’in Maya (saman Maya) in Patzun, Guatemala de catre Tata Juan Gomez Yool. 

Unde?  

Sediul Frecventa Om, str. Vasile Stroescu nr 14, Bucuresti, (zona Foisorul de Foc)

Cand? 

Vineri, 20 septembrie 2019, Ora 18.30 

Cat? 

Schimbul energetic va fi sub forma de donatie.

Inscrieri: samaraniablog@gmail.comfrecventaom@gmail

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS