Echinoctiul de Primavara reprezinta acel moment din an in care armonia si echilibrul se contopesc intr-un dans magic ce face ca tot si toate sa fie puse sub semnul egalului intr-o perfecta balanta. Totodata Echinoctiul de Primavara reprezinta locul de intalnire al luminii cu intunericul, al zilei cu noaptea, al masculinului cu femininul marcand astfel momentul renasterii, al creatiei pure fapt pentru care, inca din vremurile ancestrale, popoarele lumii au celebrat intr-un mod aparte acest moment unic in an.

Samanii Q’ero din Anzii Peruani, urmasi ai vechilor inkasi au pastrat cu sfintenie, intr-o maniera unica si foarte puternica, traditiile si ceremoniile de conectare la energia vie si la spiritele naturii iar una dintre uneltele lor sacre prin care aduc recunostinta fata de intraga creatie o reprezenta ceremonia Despacho

Prin crearea unui Despacho nu numai ca este restabilit echilibrul si armonia intre cele Trei Lumi: Lumea de Jos (subconstientul), Lumea de Mijloc (constientul) si Lumea de Sus (supraconstientul) ci se onoreaza intraga creatie – Pachamama, Mama Pamant, si Apus, spiritele muntilor, ale raurilor si lacurilor precum si toate marile spirite ale naturii. Aducand echilibrul intre aceste Trei Lumi energiile vor putea circula liber si vor putea aduce astfel vindecare, armonie si abundenta in vietile noastre.

Tinand cont de toate acestea va propun cu bucurie la acest echinoctiu sa oferim impreuna o ofranda intregii Creatii, eliberand tot ceea ce nu mai ne este de folos in evolutia noastra spirituala si aducand noi daruri sufletului nostru.   

Programul serii:

Curatarea energetica a participantilor prin fumigatie

Deschidere Spatiului Sacru

Despacho – ceremonia de echilibrare si armonizare a tuturor energiilor

Feedback

Facilitator: Izabel Luiza Procsi, practicant al samanismului Q’ero pe linia samanilor din Anzii Peruani, purtator de Mesa in traditia Laika, tutor al Ritualurilor Munay Ki, certificat in medicina energetica a samanilor Incasi, practicant al samanismului mayas sub indrumarea lui Don Juan Yool, Ajq’in Maya (ghid spiritual Maya) din Patzun, Guatemala.

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis, et 1, pe langa Popa Nan, sediul Frecventei Om 

Cat? Cat simtiti

Cand? 21 martie, ora 18.30

Inscrieri: frecventaom@gmail.com

               izapro@yahoo.com