Eram intr-o sala alba cu multe oglinzi. Apa se auzea usor tasnind din fantani mici de diferite culori, unduind pe peretii sufletului. O dimineata aparte se dezvelea ochiului ceresc. Marele preot urma sa ne aduca in Camera Regelui la ora 12 pe cei 12 pentru a implini Voia. Ceremonia il avea in centru pe Ra iar triunghiul era format din apa, aer, pamant. Pentru o clipa cateva file se cernura inainte. Eram pregatiti in Ceruri dupa mai multi ani pe Pamant. AiRa intra in camera cu o mantie verde in maini. Pentru cap aduse o cununa facuta din frunze aurite. Marele Preot urma sa ne dezvaluie raza pe care primeam fiecare Preotia. Am facut cateva cercuri dezmierdand aerul. Se intorceau multe reamintiri, mai multe camere interioare suprapunandu-se peste aceste momente. Cateva vieti pentru acest eveniment si nu doar aici. Intra si IntaRa purtand in maini apa de flori, cristalele, ochiul lui Horus, aripile de lumina, marele semn.

Am facut un triunghi in centru fiind energia Primirii. Un con alb-argintiu se deschise ochilor interiori. Am pasit fiecare …tinand mainile ridicate sub forma de cupa. Apoi ne-am rotit de 9 ori. Pregatirea fusese facuta.

Ne-am tinut de maini pentru cateva clipe ….impartasind iubirea, bucuria, primirea. Apoi insotita de ele ne-am dus in camera roz, camera albastra, camera aurie apoi am ajuns in locul desre care doar auzisem dar nu-l vazusem niciodata.

Am pasit fara teama asezandu-ma pe patul de apa….cu un sentiment de calm, bucurie, frumoasa regasire. Bazinul avea lungime 2 m insa era putin adanc. Apa era altfel continutul ei cuprinzandu-le pe toate. Constiinta ei radia intr-un fel anume sustinand trecerile de dincolo de timp. Usa s-a inchis si de departe am auzit melodii ceresti impletindu-se cu instrumentele la care cantau IntaRa si AiRa. Simteam ca ma dilat, cresc, sunt mai lunga decat acest bazin. O tacere frumoasa cuprinse totul si acelasi con alb-argintiu se activa in mine. Primirea. Energia curse prin toti centrii tamaduind, asezand, activand. Raza roz-mov ma invalui cu totul creand un fel patura circulara in care stateam plutind in acest bazin.

Melodiile se estompara in locul aparand invocatiile din ce in ce mai inalte mai puternice, mai vii. O sala imensa se desfacu in fata ochilor interiori ….si pentru o clipa tot filmul vietii de pana atunci se desfasura rapid si fosnitor lasandu-mi doar trei momente, sarcofagul, initierea din camera Regelui, initierea din camera Reginei.

Conul era inalt, eu in centrul lui raza roz-mov imbratisand ca o spirala viul ceresc. Marele Preot era aici asezand darurile. In spatele lui erau IntaRa si AiRa. Triunghiul era viu activand noi coduri ceresti. La final trei coloane de lumina coborara in centrul lor activandu-se flacara iubirii divine. Bucuria era mare, frumoasa, radianta incununand acest eveniment divin.

M-am trezit pe un pat alb simplu cu o radianta aparte………intr-o alta parte pe care nu o stiam…. in camera argintie. Parca trecusera zile sau poate o clipa. IntaRa si AiRa erau aici simple si frumoase. O bolta de flori imi atrase atentia. In centrul ei era o masa si pe ea un mic cufar. Am pasit spre ele……simtind primirea. Versul divin era viu la fel aceste daruri. M-am asezat in genunchi si coloanele au coborat luminand incaparea. Viu, bucurie, Acasa.

Eram imbracata in mantie verde cu raza roz-mov de jur imprejur, cununa din frunze aurite si in maini ……triunghiul, aripile, ochiul. Pentru o clipa parca toate si-au dat mana pe varf dezvelind in clar………..Initierea.

…..

Va invit pe 28 iunie incepand cu ora 10 oo la un vals al initierilor insotit de plutiri in samadhi care vor invia amintiri vechi aduse la suprafata de spirala timpului dezvelind fatele ale noastre de care nu suntem constienti.

Painea noastra cea intru fiinta de lumina……ne va conduce pe varful de munte interior de unde aripile de lumina vor fi frumoase, mladioase, pline!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy