La cumpana dintre anotimpuri, va invit cu iubire, drag si bucurie sa multumim impreuna pentru roadele toamnei si sa ne aliniem la intelepciunea iernii. 

Dintotdeauna legile naturii au fost in armonie cu legile omului. Asa cum exista o lege a ciclicitatii in natura, in care se poate observa schimbul dintre noapte si zi sau modul in care anotimpurile valseaza pe ritmul schimbarii, la fel si pentru fiinta umana exista momente de activitate si de pasivitate, etape creative, expansive urmate de momente ulterioare de introspectie.

Ritmul Universului este simtit si trait si de catre noi oamnenii iar atunci cand devenim constienti de el il putem folosi in favoarea noastra cu scopul de a „curge” mai usor, in mod natural, prin viata fiind in deplina armonie cu intreg universul. 

Toamna este anotimpul in care lasam sa plece tot ceea ce nu ne mai este de folos in timp ce iarna ne aduce in dar intelepciunea si puterea de a ne redescoperi, de a intra in starea de introspectie pentru ca darurile, intelegerile, revelatiile sa ni se dezvaluie spre integrare.

Dupa cum e legea sacra, iarna au loc evaluarile ceresti. Pana in Ajunul Craciunului mai avem timp sa ne facem temele ramase restante, sa rescriem anumite contracte, sa aducem intelepciune in gandire, actiune si cuvant pentru ca in ziua Craciunului, copacul nostru interior sa fie impodobit de catre Intelepti cu globuri – daruri.

Este timpul sa daruim gandurilor noastre o noua vibratie, sa sarbatorim magia schimbarii si sa ne alaturam in mod constient marelui dans al vietii. Solstitiul de iarna celebreaza renasterea spiritului, a Soarelui Cristic launtric, a procesului de transformare si alchimizare a tot ceea ce este invechit, inutil, nefolositor si toate acestea cu scopul de a putea imbraca haina noului, a reinoirii, a renasterii, a transformarii totale.

Asemeni Soarelui care pe parcursul iernii straluceste la o intensitate mai mica dar care cu fiecare zi este tot mai puternic pana la atingerea apogeului cu ocazia Solstitiului de Vara, tot asa, la nivel spiritual, si fiinta umana are capacitatea de a renaste din intunericul iernii si de a deveni in vara sufletului acea lumina stralucitoare ce raspandeste in jurul sau iubire, recunostinta si armonie.

Pentru a intampina sosirea iernii va invit ca impreuna sa marcam aceasta trecere, alaturi de Arhanghelul Gabriel, pastratorul iernii, printr-o ceremonie samanica ancestrala pe care samanii Laika au pastrat-o cu sfintenie de-a lungul timpului si care poarta numele de Despacho (Haywacuy in limba quechua). 

Samanii Laika din Anzii Peruani, urmasi ai vechilor incasi, vorbesc despre cearea lumii prin visare, prin acea visare lucida in care suntem constienti ca impreuna cu Divinitatea suntem co – creatorii propriei noastre realitati. Ei impart subconstientul colectiv al omenirii, in trei parţi: Lumea de Jos – subconstientul, taramul sufletului, locul unde se pastreaza arhivele intregii istorii a rasei umane, Lumea de Mijloc – constientul, lumea in care traim, in care muncim si in care ne crestem familiile si Lumea de Sus – supraconstientul, domeniul nevazut al destinului şi al spiritului nostru.

Prin crearea unui Despacho nu numai ca este restabilit echilibrul si armonia intre cele Trei Lumi ci se onoreaza intreaga creatie – Pachamama, Mama Pamant, si Apus, spiritele muntilor, ale raurilor si lacurilor, toate marile spirite ale naturii precum si spiritele locurilor in care ne-am nascut sau al caselor in care traim si muncim in prezent. Aducand echilibrul intre aceste Trei Lumi, energiile vor putea circula liber  aducand astfel vindecare, armonie si abundenta in vietile noastre.

Tinand cont de toate aceste momente unice in an va invit alaturi de mine, ca impreuna, sa onoram atat schimbarile care au avut loc in vietile noastre cat si noile drumuri, proiecte, calatorii spirituale ce ni se deschid, solstitiul de iarna reprezentand un moment propice atat pentru a-I multumi Divinitatii pentru tot ceea ce am realizat pana acum cat si pentru a-I cere sa ne binecuvanteze si sa aseze in noi toate acele daruri ceresti menite sa ne sustina pe drumul nostru.

Programul serii:

Curatarea energetica a participantilor prin fumigatie

Deschidere Spatiului Sacru

Despacho – ceremonia de echilibrare si armonizare a tuturor energiilor

Facilitator:

Izabel Luiza Procsi – Purtator de Mesa in traditia Laika, tutor al Ritualurilor Munay Ki, terapeut certificat in Medicina Energetica a samanilor incasi Q’ero, terapeut esente florale samanice peruane „Curanderita”, investita ca si Ajq’in Maya (saman Maya) in Patzun, Guatemala de catre Tata Juan Gomez Yool. 

Unde?  Sediul Frecventa Om, str. Vasile Stroescu nr 14, Bucuresti, (zona Foisorul de Foc)

Cand? Joi, 19 decembrie 2019, Ora 18.30 

Cat? Cat simte fiecare

Detalii si inscrieri:

Izabel Luiza Procsi – 0784294194

E-mail: samaraniablog@gmail.com

Fie ca iubirea, recunostinta si intelepciunea sa va calauzeasca pasii!

…..

Va propunem pentru bradul de Craciun mai multe cadouri inspiratoare pe care sa le oferiti celor apropiati alaturi de cristale, ghetute, calatorii. Onorand treimea din voi si din ceilalti, puteti alege sa oferiti un abonament la samadhi, 170 ron/3 plutiri, o plutire/70 de ron sau un vocher-cadou pentru una din terapiile de mai jos dupa cum rezonati cu ele sau va cheama. Intrand pe site ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com daca va doriti sa oferiti un astfel de cadou transformator celor pe care ii iubiti.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice