Suflete frumoase avem bucuria de a va invita sa pasiti alaturi de noi intr-o Ceremonie Sacra cu Cacao, care ne va ajuta sa ne conectam la spiritul nostru si la esenta noastra divina.


Inainte de a intra in ceremonia cu cacao, este necesar ca fiecare persoana sa-si stabileasca o intentie pentru ca Ixcacao, spiritul Cacao, va incepe deja sa lucreze cu noi si sa ne pregateasca pentru ca ulterior sa devina parte din sangele nostru. 


Cacao este un aliment al schimbarii ce ne deschide inima si ne ajuta sa intram in contact cu intelepciunea ancestrala a spiritului nostru. De aceea popoarele indigene au considerat-o ca fiind “Hrana Zeilor”. Pe parcursul ceremoniei va actiona atat cat ii este permis de catre fiecare participant in parte. 

Ixcacao ne va insoti cu dulceata sa si ne va sustine astfel incat noi sa ne putem elibera de propriile limitari, credinte limitative si frici cu scopul ca fiecare dintre noi in parte sa se poata conecta cu energia iubirii si cu propriul univers launtric. De asemenea, ne va sustine in procesul de echilibrare al divinului feminin cu divinului masculin din noi insine. Ixcacao ne va purta cu blandete intr-o calatorie spre interior iar astfel vom putea comunica mult mai usor cu propriul suflet. 


Efecte:

– Accelereaza fluxul sanguin; in creier ajunge mai mult sange iar acest fapt ne ajuta sa avem o stare de claritate si de prezenta mult mai ridicata.

– Inima bate cu mai multa forta si la un nivel subtil; energia inimii se extinde. 

– Cacao pura contine echilibrul componentelor si energiilor ideale care stimuleaza unirea spiritului cu vibratia inimii.


Spiritul Cacao ne va permite sa armonizam emotional si spiritual tot ceea ce avem nevoie si pentru care suntem pregatiti, fara ca mintea sa poata interveni. 


Vom renunta la ceea ce nu ne mai este de folos si vom procesa, intr-un mod profund, acea transformare si acea schimbare de care avem atata nevoie.


Teobromina, molecula de Cacao, stimuleaza producerea endorfinelor responsabile de senzatiile de pace, liniste si fericire astfel incat starea la care se ajunge in timpul ceremoniei este una sublima. 


Se spune ca in casele strabunilor mayasi, cand existau conflicte, se consuma Cacao pentru ca astfel, cei implicati in conflict, sa poata vorbi din inima, cu sinceritate iar solutia si rezolvarea conflictului sa fie una in folosul tuturor.


Cerinte pentru ceremonie:

• Nu luati antidepresive

• Cu o zi inainte si in ziua ceremoniei nu consumati lapte sau alcool, 

• In ziua ceremoniei mancati moderat, consumati produse usoare (de preferat fara carne)

• Nu mai mancati nimic cu aproximativ 4 ore inainte de ceremonie

• Imbracati-va lejer si pe cat posibil este indicat ca doamnele sa poarte fuste sau rochii. 


Facilitator:


Francisca Curra Berrocal: 

A’quij (Shaman Maya – Guatemala) 

Profesor Biodanza, Coach Integral, Profesor de Yoga si Formator masaj Ayurvedic, Maestru Reiki. 


Program: 

Ceremonia va incepe, vineri, 6 Decembrie la ora 18 30 si se va incheia in jurul orelor 21.30 


Costul ceremoniei : 200 Ron 

Locatia: 

Centrul Frecventa Om, Str Vasile Stroescu nr 14, Bucuresti

(zona Foisorul de Foc)

De asemenea va anuntam ca Sambata 07 Decembrie si Duminica 08 Decembrie, Curra Berrocal va sustine un atelier cu tema „Integrarea Sacra”

Pentru cei care doresc sa participe la ambele evenimente se va aplica o reducere in valoare de 100 Ron astfel incat pretul pentru cele doua evenimente va fi de 500 Ron iar pretul avansului va fi de 150 Ron si se va achita in contul mentionat mai sus cu specificatia “Ceremonie si Atelier”. 

Data limita pentru inscriere: 

29 Noiembrie 2019


Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va anuntati din timp intentia de participare.


Pentru a va rezerva locul este necesara plata unui avans de 50 Ron pana cel tarziu pe data de 29 Noiembrie 2019. Plata se va face in contul RO17 RZBR 0000 0600 0723 9973 (Procsi Izabel Luiza) cu specificatia “Ritual Cacao”. Diferenta de plata se va achita inainte de inceperea ceremoniei.


Pentru cei care doresc sa participe la ambele evenimente se va aplica o reducere in valoare de 100 Ron astfel incat pretul pentru cele doua evenimente va fi de 500 Ron iar pretul avansului va fi de 150 Ron si se va achita in contul mentionat mai sus cu specificatia “Ceremonie si Atelier”. 


Detalii si inscriere:


Izabel Luiza Procsi – 0784294194

E-mail: samaraniablog@gmail.com

sau


Klaus Lurtz – 0761622063

E-mail: kondor.healing@gmail.com


Daca, din motive intemeiate, participarea la acest curs nu mai este posibila, puteti sa trimiteti pe altcineva in locul dumneavoastra. Avansul de inscriere nu se mai returneaza.


Fie ca iubirea, recunostinta si intelepciunea sa va insoteasca pasii! 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice