Am deschis de ceva vreme atelierele Preoteselor si cu mare bucurie vad cum multe straluciri se aseaza in cununa lor, rodind la Centru in Sfant Numele Tau.

E un cerc mic care pregateste valsuri mari.

Nu sunt ateliere anuntate pe frecventaom insa sunt mangaiate de multa regasire, de sentimentul de acasa, de blandete si iubire. Le-am mosit in Unime din aproape in aproape, pregatind Marea Trecere cu drag, bucurie, responsabilitate.

Filele lor le-am rasfoit scriind automat, meditand, calatorind sau in trialog cu sufletele frumoase.

Si pas cu pas in valsul regasitii, s-au asezat alaturi de noi, LaRa, Lilith, Regina Maria, Isis, SarRa, Maria Magdalena, Ioana D Arc, Sf Teodora de la Sihla, Maicuta Veronica cinand in vers divin in Mare Bucurie.

Marturisesc ca sunt coplesita adeseori de aceasta lucrare care se face prin noi, cu fire divine, covoarele cosmice pregatind….

Si m-am intrebat de ce nu extind aceste ateliere sau de ce nu le anunt insa raspunsul a venit simplu si cald….e un cerc mic care va da drumul la valsuri mai mari.

Sa crestem aceste buchete de intelegeri la Centru si apoi glasul lor va inunda Departarile.

Sunt un raspandac din fire astfel ca nu de putine ori m-am simtit sa spunem neconfortabil cu aceasta adapostire a unor lucrari insa din aproape in aproape am inteles.

Exista niste ritmuri cosmice. Ne strangem la Centru Rodim apoi largim Cercul stralucind in Tot si Toate.

Asa sunt si aceste impartasanii in Unime. Niste hore frumoase in care primul pas este Acasa apoi ne largim in Sfant Numele Tau.