Sustin atelierele conective, trialogurile, calatoriile spirituale, initierile pentru ca in aceste bai de lumina se limpezesc provocarile interioare si apar darurile.

Sustin toti traitorii de Sens prin care se da lumina unei teme colective sau prin care se reveleaza o putere, un har, o bucurie.

In felul acesta se inchid cercurile de intelegere si se fac salturile pe Spirala Evolutiva in Impreuna-Una.

Incercati sa va cultivati discernamantul si sa va deschideti metasenzorii astfel ca Alegerile voastre sa fie sprintene, frumoase, intregitoare.

Inainte sa decideti sa nu mergeti la un atelier conectiv pentru ca vreti sa va faceti unghiile sau sa ramaneti la o sedinta puneti-va urmatoarea intrebare:

In Voia Domnului, ce alegere ma ajuta sa cresc? Sau Ce este spre Binele Tuturor Suprem? Sau  Ce ma cheama in Acum?Ce teme e de dorit sa onorez in aceasta dupa-amiaza?

Anumite verigi lipsa din lantul intelegerii va pot tine in spatele unor porti si va pot zavora in fundaturi pline de insatisfactii, neintelegeri, neimpliniri.

Nu cu o singura floare de lumina se umple gradina de frumuseti iar conduita amanarii, cameleonismul spiritual, lenea, confortul, vechile credinte, fricile creeaza doar ostateci, prizonieri in propriile colivii.

Lanturile de unitati de intelegere se cultiva zi de zi in taina unimii in Impreuna-Una!

O tema onorata la nivel de tara aduce Sens pe o tema inca nerezolvata la nivel individual!

Si cand lanturile de luminite au descris Cercul si  Sferele care Suntem s-au activat apare Saltul in Impreuna-Una!

Meditati….