Corp de floare,

Bucurie, Intelepciune, Rabdare,

In ochiul Trezit!!!!!

Ma aflam in fata unei porti inalte alb-argintii, raza bucuriei fiind calauza mea in calatoria mea din noapte. Trecand prin mine, cateva versuri aurite ca un buchet de flori se asezara in pocalul inimii:

Din dragul celest am venit,

Ca un fiu al luminii am pasit

Culegand florile iubirii, bucuriei, primirii.

Aici la poarta Unimii

In versul Treimii

Din Tot cu Toate graiesc.

Cuvantul Domnului il rostesc

Dezvelind in Om, Cerul.

…..

Poarta s-a deschis si multe flori graind in fel si chip m-au invitat sa pasesc in acest taram pe care AraN l-a descris ca fiind gradina Florilor de Lumina. Si erau mandale din flori, triunghiuri de flori, geometrii minunate din flori care iti mangaiau sufletul cu balsamul lor. Am pasit in primul cerc de flori si am simtit o prospetime minunata inviorandu-ma cu totul. Si aceasta licoare hranea de Sus in Jos centrii-floare dezvelindu-le petalele pana cand toti s-au unit intr-un unic centru si am devenit o floare intr-o sfera imbratisata de toate aceste flori-prietene. Acesta este corpul-tau floare spuse AraN razand si aici pe Venus, in gradinile Unimii, ne activam anumite petale ale corpului-floare, in asa fel incat sa traim din ce in ce mai extins iubirea, bucuria, blandetea, recunostiinta, smerenia, caldura, bunavointa, smerenia, pacea, armonia, daruirea. Sunt vocile sufletului vostru care incatusat in noaptea mintii alege sa vina aici si sa-si traiasca zborurile, frumusetea, imensitatea. Si am vazut mai multe suflete-floare zburdand in acelasi cerc de flori primind rauriri ceresti. Si toate dansam, ne suprapuneam, ne umpleam de seve, ne luminam, radiam….pana cand un o licoare aurie, un fel de ambrozie ne cuprindea intr-o imbratisare extatica. Pareau ca toate simturile erau una si totul vibratil cuprins in Totul, una cu Totul. Si am ramas aici pana cand am simtit ca sufletul meu rotunjit a primit radiantele, unicitatile si bucuriile corpului-floare. Apoi am pasit in Triunghiul de lumina. Era mare cat sa fii primit cel putin 12 suflete si varful era cu flori mov iar baza era aurie-alba. Cand am intrat in el am simtit nu doar prezenta triunica, coborand in toti centrii si si cercul de flori ca o unica imbratisare celesta. Si am ramas cateva clipe traind in Treime, puterea Triunghiului. Si cele trei emanatii s-au desfacut ca trei petale in cei 12 centri apoi cele 12 sfere mici au fizionat si au devenit Una si pentru cateva clipe am devenit un triunghi mai mic cu un centru petalat, primind rauriri divine de la Triunghiul Mare. Si in aceasta varsare…de Sens….am perceput pocalul inimii, insasi Graalul viind din Triunghi si Cerc inaltandu-si Glasul.

Si din nou….versuri ceresti au trecut prin mine salutand Cerul:

Iubire, Bucurie, Frumusete

Cer sarutand Pamantul

In ochiul trezit

Fiul luminii a grait

Imbratisand, iubind, fuzionand cu Totul.

….

Apoi l-am simtit pe AraN cum ma conduce la Altarul Florilor acolo unde erau ……mai multe prezente, regina Maria sau MayRa, Maria Magdalena, Quan Inn, SarRa, IMaRa. O trena frumoasa de flori se unea cu altarul care era mic, avea in centru o Cruce din flori, in dreapta Cupa, in stanga o Cununa si deasupra intr-un cerc viu, se vedea acest timp cu chipul lui derulandu-se sub forma de culori si mirosuri.

Aici la altar am simtit Crinii de lumina ai Maicii si prezenta ei radianta. Si pentru cateva clipe am fuzionat cu albul lor laptos lasandu-mi sufletul si corpul-floare sa primeasca acest elixir. Si din centru din esenta, 144 de petale s-au activat salutand zorii noii lumi. Si fiecare petala comunica cu o alta familie de lumina, cod celest, bucurie si dezvelire in ochiul trezit. Si aceste deschideri pareau ca stiu cunosc noul timp. M-am uitat in cercul de deasupra altarului de flori si am vazut trei imagini…..

O mireasca imbracata toata in flori mergand catre mirele ei cu capul in Soare dar care nu avea maini. M-am uitat la AraN si am vazut ca cea care avea sa-i devina sotie l-a imbratisat, florile ei raurind peste el, vindecand si activand mainile lui noi, ca flori de lumina in bucuria regasirii. AraN imi spuse: Fiica Unimii restabileste in barbat conexiunea cu Sufletul Universal, Mama Divina. Prin ea Omul primeste Buchetul de Virtuti iar Familia devine Gradina de Bucurii Ceresti. Aceasta este intoarcerea Acasa, cu sufletul-floare salutand mirele-insorit.

A doua imagine…..erau mai multe triunghiuri de la mic la mare…la final revelandu-se insasi Muntele.

AraN grai: Sunt toate stradaniile voastre pentru a deveni Munte, Forta triunica din voi activand noi forte triunice in valsul cu Viata. Adica? Iubirea-rabdarea-iertarea, blandetea-frumusetea-bucuria, armonia-pace-bucuria, toate de mana, conducand Omul in opera de prefacere spre varful lui de Munte.

Mai multe triunghiuri din flori descriau o carare….in mijlocul lor fiind un buchet de raze. Si urmand Raza, Soarele devenea din ce in ce mai puternic…..iar triunghiurile dezveleau Muntele, intarind si sustinand…Urcarea.

Apoi aparu o alta Imagine: Fiul si Fiica cu corpul-floare in dansul sferelor fuzionand cu Soarele.

De ce asa…am intrebat? Pentru ca doar sufletele-floare in impletirea cu Raza Christica cunosc Valsul. Asa ne intoarcem Acasa. Si pentru cateva clipe…..am vazut….o spirala de fii si fiice unind Cerul cu Pamantul primind in petalele interioare…buchetul de raze care le uminau pasirea. Si lumina patrundea de Sus pana jos intreaga spirala de luminatori in corp-floare vibrand cu Noul Cer si Noul Pamant, salutand Totul din viul petalelor ceresti.

Spirala de luminatori saluta noii zori

Bucuria vribrand, pacea raurind, armonia graind

Corpul de floare daltuind.

….

Am simtit bucuriile Unimii si am lasat…….balsamul celest sa hraneasca corpul-floare…….cu petalele in Noul Cer si radacinile pe Noul Pamant.

Va invit pe 7 martie la ora 18 30 la un atelier dedicat florilor interioare din gradina sufletului.

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisor, Frecventa Om

Fie ca florile iubirii, bucuriei, intelepciunii sa va fie Calauze in Tot si Toate!