Nu am mai vorbit de multa vreme cu tatal meu care a trecut Pragul in ianuarie 2013. In drag divin prin vis si apoi prin scriere conectiva mi-a transmis urmatoarele lucruri:

Unde esti?

Intr-un strat albastru-verde pregatind o noua Trecere. Ti-am trimis un vis cu mine mai tanar pentru a te chema in unde si a-ti dezvalui ceva.

Esti fericit?

Aproape. In stratul acesta sunt adeseori purificat, limpezit de niste benzi de diferite culori care ma inconjoara ajuntandu-ma in dezvelire, pregatind viitoarele alegeri.

Ce simti cand ele lucreaza pe tine?

Un soi de patrundere despre care tu ai tot vorbit dar pe care eu nu am lucrat-o in viata in care ti-am fost Tata.

O intrare in unda divina plina de Intelesuri. Cand benzile se dezactiveaza ramane un buchet auriu format din flori ale intelegerii care ma ajuta sa pregatesc viitoarele scenarii de viata mult mai bine.

Esti singur sau sunt mai multe suflete?

Suntem 7 apropiati tie, doi fiind entitati coordonatoare active pe linia noastra familiala.

Ce inseamana asta? Aminteste-ti de icoana venita de peste Timp, pe cararile Domnului, in mare Binecuvantare, de la Ierusalim. El calugarul iti este aproape. Se numeste Ierodim. Te ajuta in comunicarile care tin de ortodoxie, evolutie, salemuri, iubire, pace.

Ierodim este un sustinator psi minunat pentru familia nostra. Priveste cele doua linii. Una este albastra-argintie, cealalta este purpurie-maro. Ierodim m-a rugat sa-ti spun sa continui lucrarea pe neam, activand culorile ceresti si lasand ploaia de nuante sa patranda geometria familiei. E o hranire care se face la Centru inundand fiecare veriga din lantul familial.

Hrana aceasta ne ridica pe noi si voi, inchizand Cercul. Un neam ridicat la Ceruri este ca o hora de sfere care bolteste Cerul. Bucurie, frumusete, dar.

Ultima veriga va trebui tu sa o spui. E in daltuirea ta si noi iti suntem Indrumatori. Lucrarea a inceput.

O alta entitate coordonatoare este Elena, o fetita care a plecat devreme. Ea activeaza Steaua in centrul acestei hore de Sferute. S-a ridicat un neam este semnificatia.

Cand imi spui Elena simt culoarea roz-galben, bucurie in suflet si ceva vechi recunoscut. Vad pe ecrane o masa mica scunda si doua suflete oferindu-si suport. Un fel de contract. Suntem intr-o manastire mica intr-un con de lumina. E viata dar si timpul dintre vieti. Ce se intampla? E o conexiune, pe o borna de sens unde v-ati dezvaluit si ati stabilit sa faceti impreuna o lucrare peste timp. Ea a plecat devreme, predandu-ti stafeta. Tu stii.

Undeva in adancuri imi susura un cantec de fetita….Ea il canta. Ceva ce imi reamintea de ceea ce e de dorit sa fac.

Privesc acum o jumate de cerc verde facut de Ierodim si mine si o alta facuta de Elena impreuna cu mine.

Aceasta e veriga sfera pe care e de dorit sa o pun in lantul saltaret?

Aceasta este.

Si care e rostul celorlalte entitati din preajma ta?

In transmitere, asezare, comunicare in unime, vis, intregire.

Ele ma ajuta. Facem un cerc in jurul tau si iti transmitem ceea ce poate fi primit de tine si ceilalti.

Imi da avant ceea ce imi spui. Stii Tati, vroiam sa te intalnesc in spirit in Africa de Sud acolo unde erai tu cand m-am nascut. Crezi ca ne ajuta aceasta reintalnire?

Da, vei veni. Triunghiul a fost creat. Va fi Oran, ghidul meu, tu si ghizi tai si Sfanta Trinitate. Iti poti rescrie Contractul. Cateva daruri vor cobora in Cupa care Esti.

Simt ca misiunea mea cu ingerii sudului nu s-a incheiat. Voi fi cat de curand in Malta, America de Sus, in Sudul Greciei si tot asa.

Activarea aceasta a Fiului, Fiicei pe Crucea care Sunt e de fapt o intrare in plan a unor informati si energii pe care le vad ca pe niste raze care se propaga. Simt cumva ca este lucrarea noastra. Ma ajutati si voi?

Si noi si eu si tu continuand intr-un alt plan, navigatorul din mine. Nimic nu se opreste. Totul continua in alte planuri pana cand lucrarea se va inchide.

Eu n-am stiut sa onorez Oceanul, Tarmul, Povestea insa tu o vei face.

Sa nu uiti sa limpezesti in apele oricarei calatorii, relatia noastra, tesatura intregii familii.Si noi mergem cu voi. Impreuna suntem Una.

Tata in triunghiul cosmic in care mi-am vazut nasterea la Centru alaturi de cei trei ghizi pe care i-am primit undeva in fundal am zarit un chip de fecioara, bland suav, altfel pe care nu l-am intalnit in nici o icoana. Ce oare am vrut sa-mi spuna acel chip? E Binah, fiica si salutul ei….Fiica cosmica si energia ei care a coborat  si odata cu tine.

Tata simt ca numele meu din aceasta viata e trinitar insa nu am descoperit a treia lui Raza. Ma poti ajuta? Triunghiul e Ca-Ra-Na, Ca( mama), Ra( Tatal), Na( Fiica).

Nu stiu de ce cand spun Nayana vad un nai frumos cantator, un nai care cheama la hora pe toti. Insa eu nu stiu sa cant la nai insa il vad, il simt in suflet.

Nayana este fiica care coboara in structurile tale sprijindu-te in atelierele, lucrarile, dezvelirile pe care le faci.

Sunt trei instrumente cosmice cu care lucrezi, naiul, pianul si harpa. Ai si scris despre harpa si pian.

In marea orchestra fiecare instrument are un rost, talc, rol  in melodiile pe care le transmiti.

Ele se activeaza la timpul potrivit.

Atunci ne intalnim la Cina cea de taina. Taina este in Impreuna-Una. In cupa ei, noi suntem Alaturi.

Tata am vazut ca mi-ai lasat o floare argintie. Cum sa o interpretez? E darul meu pentru acest an pentru toti si pentru toate sufletele animate de aceasta comunicare facuta in grai divin. Sa fie spre Bucurie.

(Aceasta comunicare a avut loc acum doua saptamani….)