Folosesc foarte des acest cuvant Centru pentru a descrie locul in care se intalneste verticala divina cu orizontala lumeasca, punctul radiant de pe Crucea care Suntem care corespondeaza cu Marea Sfera Centrala in care se afla triunghiul divin descris de Mama-Tata-Fiu, Fiica.

Toate intalnirile noastre la Centru cu ingerii si ghizii nostri ne aduc unitati de sens, bucurii, intregiri. Aici Cinam in Taina Unimii. De aici incepe corespondenta noastra cu casuta in care locuim si centrul ei, cu centrul oamenilor din jurul nostru, cu centrul situatilor pe care le atragem, cu centrul unui oras, cu centrul unei tari cu Marea Sfera Centrala.

De aici pe raze comunicam cu Totul.

Poate ati simtit chemarea casutei voastre la Centru iar daca nu…… incercati sa va limpeziti, sa va linistiti si veti observa toate corespondentele care se se fac la Centru si in care participarea dvs este foarte importanta pentru ca postasul suna doar trei ori la usa interioara.

Centrul nostru intim conectat la Marea Sfera Centrala transmite catre Totul in limbajul geometriei sacre.

Daca simtiti ca nu receptionati si nu emiteti de aici, incercati sa mergeti la initieri, ateliere conective, sa lucrati cu triunghiurile schimbarii, sa cititi carti din lumina, sa intrati in tesatura calatoriilor spirituale, sa va puneti intrebari. Centrul vostru are nevoie sa fie curatat, limpezit, pregatit pentru lucrarile care se fac prin voi pentru binele cel mai inalt al Planetei si al Umanitatii.

Este important sa intelegeti ca apartamentul vostru, extensie a  sufletelului este in adevar casa noastra, adica templul unde devenim oameni indumnezeiti.

Corespondenta voastra cu centrul locului in care va construiti viata,  va va ajuta sa simtiti casuta, sa o botezati cu lumina, sa o umpleti cu daruri in asa fel incat din aproape in aproape intreaga planeta sa devina un loc minunat in care poti cina in taina Unimii cu fiinte minunate intrupate sau neintrupate in Sfant Numele Tau.

Incepeti aceasta lucrare la centru cu mantra proprie sau un exercitiu de multumire. Curgeti fara sa va cautati cuvintele. Cand veti simti linistea, clarul, dragul inceputi sa puneti intrebari Centrului despre mica casa si marea casa numita Geea, despre temele voastre, despre daruri, despre cum sa cresteti in Unime, despre familia voastra de lumina, despre contractele spirituale, despre Calea Voastra si chemarile acestor timpuri.

Nu lasati confortul sa puna plase de paianjen peste Centru.

In taina Unimii, noi si marea casa suntem Una, noi si Marea Sfera centrala, Impreuna-glasuim.

Atunci cand traduceti instant mesajele pe care vi le trimite Marea Sfera Centrala si le impartasiti cu ceilalti ducand ambrozia lor pe raze in toate colturile casei interioare si exterioare, o bucurie paradisiaca va inunda si in taina regasirii acel Acasa intregitor, vi se dezvaluie.

Imbratisati ceea ce sunteti lasand Centrul vostru unit cu Marea Sfera Centrala sa radieze catre Tot si Toate.

In acest rasarit de aripi, Unul-Una ne vorbeste.

Va astept pe 5 nov ora 19 la un atelier dedicat Corespondentelor cu Centrul. In teritoriile acestui atelier va veti intalni cu temele individuale si cele comune, familiile de lumina, viitorii copiii, rutele vocationale, darurile tarii in care v-ati nascut, cuplurile din Unime, geometria sacra, triunghiurile schimbarii, marile treceri, moartea ca prieten, energia Pheonix-ului, pantecul Gratiei, viata dintre vieti.