Acum 9 ani exact pe 19 iulie 2008 cu o zi inainte de nasterea baietelului meu Stefan, s-a activat dupa ce a stat in burtica mamei divine, 3 ani, site-ul Frecventa Om. Era o sambata dragalasa, calduroasa, inspiratoare si desi ma pregateam pentru un eveniment incredibil, sustinut de multe scrieri conective, initieri, calatorii cu talc si revelatii simteam ca o alta aterizare ma cheama astfel ca am mosit impreuna cu sotul meu acest manual cosmic intitulat simplu Frecventa Om. Nasterea lui mi-a fost anuntata de cartea Coeficientul Multi pe care nu am publicat-o dar care s-a scris de la Sine pe parcursul a 6 luni fiind cel mai puternic indrumator din viata mea pe spirala ascendenta a scrisului, bucuriei, unimii.

Site-ul Frecventa Om m-a ajutat sa ma dezvalui ca traducator al lumilor subtile, ghid, metaconsilier, trainer, scrib ceresc, om. Mi-ar fi placut sa spun doar Om insa stiu ca pentru multi dintre voi sunt foarte importante etichetele. Desi am inceput sa scriu la 9 ani abia la 30 ani am avut curajul dezvelirii, bucuriei de a impartasi, valsului cu lumile subtile, scrisului automat, atelierelor conective, calatoriilor spirituale, regresiilor. De la 18 la 30 drumul meu a imbratisat Psihologia Organizationala in acest copacel aducand inteligenta emotionala, NLP-ul, Analiza Tranzactionala, acreditari LiFO, HS, DECAS si alte nazdravanii as spune care m-au modelat ca trainer, coach, consultant, diagnostician, fizionomist, consilier vocational, HR manager.
Insa chemarea mea a fost dintotdeauna pentru Psihologia Centrului, un nume pe care l-am primit simplu, fara fard la 22 de ani cand am trecut a saptea oara pe langa moarte si in acea rapire in Gratie in sfarsit am inteles ce pot aduce din alte vieti si de pe alte planete in gradina psihologiei unite cu spiritualitatea. Trezindu-ma florile sufletului erau pregatite pentru aceasta poveste in care omul cu o mic putea deveni om cu O mare dezvelindu-si prin valsul cu Cerul si Pamantul, Darurile, Radianta, Puterea, Unimea.
Dupa ce site-ul a glasuit am inceput sa dau initieri in ceainarii sau acasa, sa pregatesc calatorii in Peru, Iordania, Egipt, Nepal, Brazilia etc sa sustin ateliere conective, sa crosetez trialoguri, sa calatoresc pe firele destinului in acele vieti din spatele lui Acum, sa activez psihlogia energetica, sa creez testul 3angle, sistemul si apoi cartea Triunghiurile Schimbarii, sa colaborez cu firme ca sustinator psi, sa fiu ghid si stalp pentru oameni frumosi, sa pun aripi traitorilor de Sens.
Cabinetul Frecventa Om s-a activat in 2013 urmat fiind de Centrul Frecventa Om, un chip radiant, frumos si unimic care dezvaluie prin valsul cu tehnologiile Unimii ca psihologia Centrului este vie, puternica, transfiguratoare.
Vizualizati un mic soare pe razele caruia s-au asezat urmatoarele straluciri: samadhi tank( puteti pluti 60 min conectati la miezul vostru, dezvelindu-va puterile), MindMi( singura tehnologie din Romania care iti pemite punand mainile pe un scanner timp de 4 min sa afli despre IQ, EQ, profilul tau vocational, competente emotionale, competente cognitive, virtuti) MindSynergy care te ajuta sa dai glas unor resurse nebanuite, LuViOm care te aliniaza, te sustine in procesul de vindecare, te uneste cu Cerul, terapie cranio-sacrala, initieri, regresii, terapie de cuplu, ateliere de astrologie, yoga divinului feminin etc. Ce va spun ele?
Incepand cu 28 martie 2018 le veti putea simti radianta din ce in ce mai mult, centrul gazduind oameni frumosi cu darul, unicitatea, bucuria lor precum si cateva tehnologii ale Unimii care va ajuta sa fiti sfere frumoase in marele vals al bucuriei, intelepciunii, unimii.