La nivelul fiecarui centru vom vorbi despre o triada, un triunghi al puterilor prin care acest guri cosmice se exprima. Cele sapte chakre prin care Cerul se uneste cu Pamantul descriu coloana cereasca, tulpina copacului christic, Sfantul Graal. Fiecare chakra functioneaza pe sapte niveluri, de la cel material la cel spiritual. Acesti centri au o manifestare în corp și de asemenea, o manifestare mai subtilă. Fundamental, orice cale spirituală poate fi descrisă ca o călătorie de la Muladhara la Sahasrara.

Triada chakrei unu este formata din adaptabilitate-flexibilitate-impamantare. Aceasta chakra asigura legatura cu energia subtila telurica. Da vitalitate, acuratete, soliditate. Emotional ea raspunde de creativitate, elibereaza raspunsul emotional necesar echilibrului sexual, ajuta la tonifierea sentimentelor. La acest nivel pot aparea anxietatea, angoasele, frustrarile sexuale, supararile. Mental determina flexibilitatea, adaptabilitatea, capacitatea de eliberare din sabloane si ruperea de o gandire inflexibila. Energia primei noastre chakre are rolul sa ne ancoreze, sa ne faca sa simtim ca suntem parte din universul maret al vietii, dar, in acelasi timp, ca suntem conectati intr-un mod subtil la dimensiunea fizica a vietii. Prima chakra reflecta si relatiile pe care le-am stabilit cu mama noastra. In structura traditionala a familiei, mama asigura hrana si un mediu sigur pentru copilul sau. Prin relatia pe care o stabilim cu mama, se va activa un model al relatiilor cu tot ceea ce reprezinta pentru noi siguranta (casa, profesie sau banii ca sursa a sigurantei).Atunci cand privim viata prin Chakra Radacina, motivatiile de moment au legatura cu siguranta, supravietuirea, satisfacerea  nevoilor materiale. 

Cand folositi triunghiul iertarii incepeti cu chakra 7( Unind Cerul de Pamant) si coborati cu el pana la triada centrului unu. 

Chakra 2 este responsabila cu starea de armonie, de intimitate, de procreere, de polaritate (feminin/ masculin), de senzualitate, de incredere, de sociabilitate, de libertate si de creativitate. Ea metabolizeaza nutrientii energetici din campul energetic de lumina. Toate formele de energie reprezinta hrana pentru ea – proceseaza energia Pamantului preluata de prima chakra si digera energiile emotionale din sistemul nervos. Atunci cand aceasta chakra functioneaza bine, ea poate distruge emotiile negative, precum furia si frica, eliminandu-le ca deseuri prin prima chakra. Dar cand aceasta chakra este dezechilibrata, emotiile negative se extind in interiorul nostru, stau in intestinele noastre si se descompun incet. Cu totii am invatat sa renuntam la ura, la resentimente, la supari. Triada sacra este formata din acceptare-fuziunea intima extatica-creativitate. 

Chakra a treia. Atunci cand este expusa la vampirismul energetic, ceea ce simtim este  durere in zona plexului solar. Ca metoda de protectie se pot incrucisa degetele de la maini sau puteti adopta pozitia picior peste picior la fel si asezatul palmei pe plexul solar.Caracteristicile ei sunt ambitia, vointa, dinamismul, expansivitatea, chiar si violenta.Reprezinta energia subtila a focului. Mental ea asigura capacitatea de concentrare si claritate in gandire. In plan superior corespunde calmului interior, seninatatii, deschiderii catre lumina si energii superioare. Daca centrul acesta vindecat, intelectul se poate transforma in intelepciune, mintea nemaifiind controlorul si dictatorul omniprezent, ci coordonatorul intre suflet si trup.Triada sacra este formata din putere interioara-curaj-incredere in sine. 

Chakra Inimii, a patra determina capacitatea de iubire, autoincredere, acceptare, resentimente,gelozie, ostilitate, cautarea adevarului, scade si echilibreaza teama si impactul cu stresul. Mental asigura calmul, seninatatea, armonia, stabilitatea si concentrarea.In plan superior corespunde iubirii, bucuriei de a trai, stabilitatii, compasiunii, accesului catre energiile superioare. Triada sacra este iubirea-armonia-pacea. Cuvinte cheie:  compasiune, iubire, sensibilitate, iubire universala, simt ecologic, libertatea, vindecare, regenerare, armonie, protectie.

Chakra a cincea exprima increderea in sine, bucuria, teama, ostilitatea, resentimente si frustrarea. Mental functionarea optima asigura calmul, senzatia de bine, capacitatea de comunicare, intuitia intelectuala, inteligenta. In plan superior determina creativitatea, productivitatea, capacitatea de comunicare, trairile spirituale, transcederea aspectelor temporare. Reprezinta energia subtila a eterului. Triada sacra: comuniuneaseninatatea-calmul. 

Cand va alcatuiti o raurire divina puteti impletiti in ea toate triadele sacre mentionate. 

Acest centru, chakra cinci este un urias invatator: toate elementele se unesc; si aici poate fi inteles planul terestru. In contact cu fiecare element, fiinta umana isi realizeaza limitele. Darurile, harurile, puterile numite sidhi în Orient şi dobîndite de traitorii de Sens sant legate de activarea chakrei gîtului, – mai exact de domeniul celui de-al cincilea element, akasha.Efectele meditaţei sant: calmul, seninătatea, puritatea, o voce melodioasă şi posibilitatea de a compune poezie, de a interpreta scrierile, scripturile, de a înţelege mesajele ascunse din vise. Tot ea ne conferă capacitatea de a transmite o învăţătură spirituală.

Chakra a sasea. Functionarea optima asigura echilibrul mental, claritatea in gandire si puterea de concentrare. Semnifica intelepciunea, capacitatea de autoconducere si autodeterminare, posibilitatea de conectare la Sinele interior, accesul la cunoasterea universala, realism si dezvoltare interioara. Este localizată în zona frunţii şi este asociată si cu vederea interioară, viziunile, visele initiatice, genialitea, clarviziunea, intuiţia, cunoaşterea divina, discernamnatul, intelepciunea. Practic prin această chakra poţi vedea adevărul, lumea aşa cum este ea. Este centrul forţei psihice. În echilibru ai o stare avansată de conştiinţa spirituală, manifestand intuiţia, clarul, receptivitatea in tot si toate. În dezechilibru, concentrarea individului doar asupra intelectualităţii cu ingnorarea aspectelor metafizice, refuzul de a cunoaşte conceptele spirituale, frică de intuiţie poate duce la dureri de cap, coşmaruri, halucinaţii. Aici triada sacra capata mai multe chipuri: cunoastere divina-intelepciune intuitie, clar-discernamnat-adevar, clar-autoconducere-unime. 

Chakra a saptea exprima legatura cu Divinitatea, cu Supraeul, este chakra de extracorporalizare prin care spiritul isi paraseste trupul. Cand ajunge la acest nivel omul capata constiinta de sine, este TREAZ. Chakra coroana, situata in varful capului, este portalul catre Ceruri, in acelasi fel in care prima chakra este portalul catre Pamant. Fire luminoase pornesc din acest centru si ajung pana la stele. Pamantul ne protejeaza si ne hraneste cu forta sa vitala, iar Cerul ne propulseaza spre propria devenire. Persoanele care au dobandit darurile pe care le ofera acest centru, nu mai au nevoie de forma fizica. Fiind capabile sa calatoreasca prin spatiu si timp, ele sunt una cu Cerul si Pamantul. Lectia chakrei a saptea este stapanirea timpului. Atunci cand ne eliberam de timpul linear nu mai suntem prinsi in stransoarea tiranica a trecutului. Daca prin chakra a sasea vindecatorul obtine cunoasterea evenimentelor din trecut si viitor, atunci cand se trezeste  chakra a saptea, omul este capabil sa influnteze acele evenimente. El poate vindeca evenimente din trecut si se poate ajuta sa selecteze un viitor alternativ – poate unul in care sa fie eliberat de durere si sa duca o viata mai implinita.

In cea de a saptea chakra, intelegem ca viata este o retea complicata de fire luminoase, ca fiecare dintre noi este unul dintre aceste fire – dar si ca suntem, in acelasi timp, intreaga retea.In cea de-a saptea chakra, nu mai exista subiect si obiect. Totul participa. Aparentele contradictii se contopesc intr-un singur lucru: viata in moarte, pacea in durere, libertatea in sclavie. Persoanele care stapanesc darurile acestei chakre inteleg ca raul vietii curge dincolo de forma si de lipsa formei, dincolo de existenta si non existenta. Ei cunosc nemarginirea, independent de timp sau forma. Triada sacra este formata din constienta de Sine-familia divina-Acasa. 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice