Se vorbeste tot mai mult despre cele 30 de ore sau 3 zile sau 2 luni de intuneric.

Sunteti lumina?

Daca raspunsul vostru e da, chiar si in intunericul exterior lumina interioara va radia inundand totul cu mii de sensuri.

Daca lumina lipseste atunci veti culege ceea ce ati semanat simtind in templul sufletului raceala, frig, alienare, distanta, tipat.

Poarta din 12 12 2012 va invita sa va faceti temele rapid inundand teritoriile interioare cu salturi de intelegere. Noii copiii sunt indrumatorii vostri si ei va ajuta sa transformati restantele, corijentele, repetentiile in daruri, haruri, potente stralucind pe bolta interioara ca niste sori.

Lumina devine din ce in ce mai puternica cu fiecare teme individuala absolvita, cu fiecare lectie colectiva integrata. Pe aripa ei noile contracte spirituale se rescriu cu penita recunoasterii de sine in imbratisarea iubirii, unimii, bucuriei de a fi impreuna-Una.

Retineti: totul poate fi rescris ACUM.

Exista mai multe scenarii pentru festivitatea de absolvire si intrarea intr-un nou ciclu de invatare. Si fiecare varianta e posibila pentru ca noi stam in acelasi bloc la etaje diferite.

Si daca ai deschis usa pentru frica, intuneric, haos, moarte, dezordine pentru ca ele se aflau in tine atunci s-ar putea ca la etajul tau, un nor gri sa produca o mica furtuna zguduind paradigmele interioare si invitandu-te sa reflectezi asupra a ceea ce esti…Iar daca crezi in iubire, liniste, caldura, intelepciune, bucurie si le-ai sculpatat in tine marturisind Fiinta de Lumina vei simti cum un Soare Frumos te mangaie si te rasfata raspunzand stralucirii tale interioare cu mult zambet.

Ce alegi ACUM?

Iubeste ceea ce Este, imbratiseaza ceea ce Esti, deschide-te in fata Viului acestei Clipe.

Marturiseste Unimea si inviind Hristosul din Tine vei straluci in orice zi si in orice noapte in bucuria de a fi Impreuna-Unul.