Am fost intrebata adeseori cum te poti apara si desigur am raspuns in registrul fiecaruia insa ceea as vrea sa asez in interiorul vostru este acest aspect.

Orice triunghi limitativ tinut in structuri de multe vieti sa spunem neiubire, neincredere, neiertare te face vulnerabil si orice triunghi trezitor cu care ei in asalt Cerurile te face puternic in lumina.

Trairea in Dumnezeu in gradina cu triunghiuri de lumina iti aduce acele unitati de constienta prin care tu iti recapeti, Puterea, Maretia, Intelepciunea.

Nu cautati in exterior o tehnica care sa va suie intr-un turn de fildes de unde sa priviti Provocarile ca un observator, nelasandu-va atinsi de acupunctura vietii. Nu fugiti.

Orice experienta este insotita de daruri si salturi de intelegere prin care voi va recapatati, curajul, forta, increderea.

Nu primiti virtutiile stand in turn, baricadati, aparandu-va mereu de oricine,  tremurand.

In taina lui Acum, triunghiurile trezitoare se activeaza dupa fiecare Provocare integrata, dupa fiecare experienta onorata. Si tot ele vor fi pe mai departe aparatorii vostri psi dar si indrumatorii.

Dupa cum va spuneam in alte articole aceste triunghiuri trezitoare-translatoare sunt chipurile familiei divine mama-tata-fiu, fiica, ale triunghiului primordial din care venim cu totii.

Onorand buchetul de experiente care se activeaza intr-un triunghi limitativ, imi recunosc radacinile si imi iubesc cresterea care se face pe aceasta planeta doar prin intermediul Provocarilor.

Suparandu-ma pe Dumnezeu, Univers, Oameni in adevar refuz familia divina din care vin si felul in care ea se manifesta prin noi chiar si in experientele sa spunem mustitoare de Sens insa poate la inceput, dureroase.

Odata ce ai ales sa cinstesti Mama divina, Tatal cosmic, Fiul, Fiica, toate triunghiurile limitative se vor coace usor la focul recunoasterii de Sine, darurile si salturile facandu-se cu bucurie in taina iubirii, in Impreuna-Una.

Nu sunteti aparati daca emiteti din triunghiuri descrise de frica-orgoliu-judecata sau neincredere-neiubire-neiertare sau neliniste-suparare-anxietate. Si nu va ataca nimeni ci doar triunghiul limitativ se manifesta atragand experientele de care aveti nevoie pentru a-l vindeca.

Patrundeti in centrul triunghiului in care se manifesta Provocarea si uniti-va cu Hristos.

Sunt Una cu Hristos si il Marturisesc in Tot si Toate

Sau

Cinestesc Unimea care Sunt

Iubirea care Sunt,

Bucuria care Sunt

Increderea care sunt

Si tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau

Sau

Sunt Una cu Iubirea cu Increderea cu Iertarea

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt

Veti simti cum insasi Provocarea va dezvaluie Temele si Temele va desfac Darurile si Darurile va arata varfurile de Intelegere la Centru Glasuind, in Taina Unind.

Cea mai buna forma de aparare psi este data de intregul care sunteti care se dezvaluie in fiecare triunghi trezitor.