Daca ar fi sa privim cu ochi divini cuplul am vedea doua sfere care se suprapun partial sau total unind Cerul cu Pamantul intr-un vals al bucuriei, regasirii, iubirii. Si expresia fizica a acestor doua rotunjimi sunt cele doua verighete pe care le purtati prin taina casatoriei Triunghiul de lumina imbracand Relatia, insasi Familia Divina, Constiinta triunica. Parintii cosmici.

Valsul acesta are si el o istorie (chiar daca ne cunoastem de 3 luni) si ca in orice poveste descoperim in furtunile obisnuite nori ai supararii, tradarii, neiertarii unii neavand nici o legatura cu viata aceasta. Si daca nu practicam prezenta constienta, autoobservatia, blandetea conectiva vom arunca norul pe celalalt sau pe copii, colegi, mama, tata prelungind lanturile supararii, firel tradarii, legaturile neiertarii.

Orice emotie( e-movere) care tasneste din noi in patratul materiei dezveluie o o tema de viata sau mai multe care pot fi rezolvate cu ajutorul Triunghiului divin format din 3 virtuti sau 3 calitati divine sau 3 rugaciuni sau 3 posturi. Acest Triunghi este Casa de pe Stanca( cea pe care nu o mananca moliile) este adapostul in care putem tese cu fire de lumina….Relatia noastra.

Cuplul intrupeaza merite vechi sau noi ce se dezvelesc la timpul potrivit in lumina regasirii. Nu e noroc sau ghinion. Atragem ce meritam fie ca il numim cuplu toxic sau relatia inaltatoare si atata vreme cand vom plasa in afara noastra ….treburile nerezolvate spunand ca a fost o relatie nesanatoasa si ca el era meschin, netrebnic, tradator iar eu perfecta, sfanta, preaminunata…nu vom invata nimic. Relatia noastra cu x intrupeaza toate nerezolvatele dar si daruri vechi si noi ce abia asteapta sa paseasca pe scena cuplului in lumina bucuriei, regasirii. dezvelirii. Si putem avea 8 vieti in care am semanat jertfe si iata ca a venit a 9 a in care doar culegem roade, daruri, bucurii si o relatia inaltatoare sau pot fi multe intrupari in care am tradat, chinuit, ranit si iata ca au sosit abia acum( insa pe legea meritelor, pe legea atractiei, pe legea rezonantei, pe legea karmei) Facturile.

Ne aflam intr-un context in care platile accelerate la nivel de om, cuplu, tara sunt extrem de vizibile de aceea nu va grabiti cu etichetele( e o relatie toxica..cahhhh trebuie aruncata la gunoi) ratand invatarea divina ci asezati-va in fotoliul contemplatiei accesand spirala intrebarilor: Ce parti din mine au atras aceasta relatie? Ce imi dezaluie aceasta furie? Ce am de invatat din aceasta poveste? Ce sabotori se activeaza din nou? Ce triade ma cheama? Ce virtuti isi dezvaluie stralucirea? Ce insigh-uri se activeaza pe Cerul interior?

Valsul cu intrebarile plimbandu-va prin padure sau intr-un pelerinaj spiritual va permite sa va centrati( sa va miezificati) adica sa descoperiti in starea de interioritate, razele Christului interior cu care puteti indeparta norii supararii, neiertarii, neacceptarii.

In dezintegrarile care pot fi multinivelare ( pe mai mai multe raze ale cuplului) sau uninivelare( pe o singura raza sa spunem sexualitatea) nu va grabiti sa va luati jucariile si sa plecati sau sa atacati cu furie ci mai intai cultivati iertarea( Ma iert si ma dezleg de toate greselile facute fata de X acum si altadata, Rog Sfanta Treime sa ma ierte, Sunt Una cu Iertarea) si apoi gradinariti relatia cu virtuti, uitandu-va la partea frumoasa a relatiei, la divinul din Tot si Toate. Doar uitandu-ne la varfurile de munti vom deveni ca ei. Daca ne uitam insa la cosul de gunoi asa va deveni si relatia noastra.

Atunci cand va focusati pe greseli practicand reprosul, nemultumirea, critica, prin acest jaf energetic in interiorul cuplului nu faceti decat sa scadeti protectia divina a cuplului si sa deschideti poarta bolilor de cuplu: impietrirea, distantarea, minciuna, tradarea sau fara sa va dati seama expuneti cuplul la atacuri energetice generate de invidie, suparari, ura.

Tot ceea ce apare in cuplul vostru ca furtuna, cutremur, agitatie ascunde o tema de viata noua sau veche ce vrea sa fie rezolvata in lumina constientei. Si aceasta lectie ce treneaza poate de multe intrupari …pentru a fi facuta rapid si fara durere are nevoie din partea voastra de prezenta constienta-autoboservatie-rugaciune, sau bucurie-contemplatie-sfinte litughii sau iubire jertfista-blandete-intelepciune. Doar asa se dezvaluie darurile de cuplu: bucuria radianta, intelepciunea radianta, caldura, frumusetea, acceptarea etc

Nimic nu poate fi rezolvat pe nivelul la care s-a activat adica in orizontala vietii ci doar in triunghiul christic. De aceea povestesc atat de multe despre Triade, pentru ca ele sunt acoperisul casei cuplului, acea casa de pe stanca pe care nu o mananca moliile sau alte spus protectia divina a cuplului. Doar aici in Cerul relatiei, cu ingerii alaturi, facand valsul sferelor cu iubirea-intelepciunea-bladetea sau bucuria-pacea-smerenia pot aparea acele innoiri interioare care determina o noua etapa in cuplu. Pana cand fiecare nu renunta la asteptari, conditionari, proiectii unindu-se cu Cerul…..suplimentele de misiune in cuplu nu apar.

Cuplul desi porneste de la o zestre mare sau mica sporeste pe masura ce sunt cultivate virtutile si secatuieste pe masura ce protectia divina scade datorita patimilor, greselilor repetate, minciunilor, amantlacurilor, supararilor, necuratiilor.

De multe ori in starea de tristete experimentam o tranzitie/ trecere de la o stare de constienta la alta. Si nu trebuie sa aruncam aceasta stare pe celalat sau o bagam sup pres…ci doar sa o contemplam cu blandete. Putem scrie, ne putem ruga, putem sa ne plimbam pentru a-i spala aripile si da nastere din cenusa tristetii, pasarii bucuriei privind cum aripile ei unesc Cerul cu Pamantul.

va invit pe 8 nov ,ora 18 30 la un atelier dedicat cuplului.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa deschida toate portile si Intelepciunea sa ne fie Calauza!!!