Chip de lumina

Bucurie, Intelepciune, Unime

In ochiul trezit…

Privind doi oameni casatoriti doar cu ochii sufletului descoperi ca ei arata ca doua oua fluidice ce comunica intre ele prin punti luminoase sau intunecate. Si te conectezi la varful triunghiului pentru a vedea daca lumina coboara prin chakra 7 hranind toti centrii, spargand coaja de ou si dezvelind valsului sferelor in Impreuna-Una sau nu. Si cand raul divin curge……stringurile nebenefice cad, sferele danseaza, se suprapun partial sau total…reveland Noul Cer care imbratiseaza Noul Pamant…dand glas Cuplului radiant, Relatiilor Unimii, Casatoriei Divine.

La nivelul chakrei 1 te poti intalni cu stringuri benefice sau malefice generate de discutiile dintre cei doi legate de bani, profesie, bunuri. Unul poate fi zgarcit, celalalt risipitor sau amandoi zgarciti, amandoi risipitori. E important sa gasim dreapta masura de aceea va propun sa aveti un cont al lui Dumnezeu pentru fapte inaltatoare, proiecte de suflet, calatorii spirituale, un cont pentru schimbari sau o suma alocata schimbarilor si o cantitate de bani comuni dedicata nevoilor zilnice. Acest triunghi genereaza abundenta, bucurie, implinire sustinand relatia cu Geea, impamantarea, agilitatea, flexibilitatea dar si dreapta masura. Inlatuiti de certuri, de etichete si reprosuri….. relatia e chinuita, bantuita, mototolita….. eliberati de patima banilor si de atasamentele fata de profesie……povestea e plina de culoare, bucurie, forta. Indrazniti sa construiti o fundatie sanatoasa pentru un vals minunat in cuplu!!!!

La nivelul chakrei doi din abuz sau refuz in intimitate se pot configura stringuri luminoase sau stringuri intunecate. Taina fuziunii intime extatice uneste centrii 2, 4, 6, 8 aceasta contopire in Dumnezeu chemand la intrupare, copiii de cer mare, deschizand porti de intelegere, aducand pe langa noi …..ingeri, dand grai…. darurilor radiante, scrierilor inaltatoare, ideilor marete, bucuriilor ceresti. In planul acesta al sexualitatii se pot activa si antichakrele ….sexul fiind vijelios, aprig, agresiv insa atunci cand se stinge flacara malefica si focul astral apare sentimentul de murdar, urat, intunecat. Dupa astfel de intalniri, Cerul interior se urateste cu disonante, asteptari, conditionari. Unind taina iubirii cu fuziunea intima extatica si taina Unimii, rodirile apar pe toate planurile vietii. Putem accesa triunghiul cu varful in sus cand facem dragoste sau pe cel cu varful in jos cand facem sex. Primul ne aduce implinire, bucurie, rodire, al doilea ne stinge luminitele interioare, ne umple cu agresivitati, nemultumiri, intunecimi. Adeseori in cuplu vrem focul sexual si pe cel astral insa cele doua fara flacara iubirii christice( varful triunghiului) nu permit cuplului sa creasca, sa fuzioneze pe toti centrii sa se uneasca cu Cerul.

La nivelul chakrei 3 se contureaza axa calau-victima sau fifi nemultumita-sotul pampalau sau distantul impietrit-pisicuta. Pot aparea razboaie ce tin de dreptatea mea, eu merit, eu demonstrez, eu castig, competitii, judecati, barfe, vampirism energetic in cuplu. Cand cuplul invata din toate conflictele, extrangand aur celest din fiecare provocare, putem simti puterea radianta a cuplului. Firele cosmice in acest caz sunt frumoase si luminoase cand ei se sustin in crestere, sunt dedicati unul altuia, se admira, au curajul de a-si revela Povestea, Unicitatea, Forta. Aici la nivelul chakrei 3 poti vedea si istoria emotionala a cuplului, pentru ca astralul inferior ti se dezvaluie conectandu-te la plexul solar. De obicei primul care vine la cabinet este calaul si apoi victima. Cand cei doi inteleg ca nu sunt in competitie si nu s-au stafidit fiecare in cate un rol pitic( sa spunem printesa demanding si fifi ratacitorul) puterea cuplului radiaza prin toate probele destinului hidratand, transformand, activand muntii din jurul lor.

Identificati ce roluri limitative jucati in cuplu.Ce parti din voi le-au activat? Ce triunghi de lumina va dezvaluie puterea in cuplu?Cum puteti dezvolta aceasta radianta, forta, unicitate?

La nivelul chakrei 4 unul poate fi impietrit, rece, ca un frigider altul poate calduros, fierbinte,….coplesitor prin…. te iubesc, imbratisari, ploi fuzionale. E important sa aflam in ce triunghi al iubirii vrea sa fie onorat celalalt. Poate ii place sa fie atins, ii misca filmele pe care le putem vedea impreuna seara si gatitul savuros. Triunghiul iubirii rupe vechii ochelari invitandu-ne sa intri in papucii celuilalt, sa te decongelezi si sa te pui la lucru, invatand sa-l iubesti pe partenerul tau asa cum isi doreste si el. Aici pot aparea stringuri frumoase cand iubirea impartasita uneste centrii 2 cu 4, 6, 8 sau punti de comunicare care tipa cand unul daruieste si celalalt primeste sau cand unul e frigider si respinge si celalalat ii la cu asalt …sufocandu-l. Intrebati-l pe partenerul vostru in ce triunghi al iubirii simte el ca in aceasta etapa vrea sa fie iubit?!!!….Repetati intrebarea la fiecare 3 luni.

La nivelul chakrei 5 poti intalni un partener care ataca cu furie, suparare, nemultumire celalalt bagand sub pres ….valul de frustrari. Unul doar ofera reprosuri, critici, argumentand in fel si chip sau tipand iar celalalt doar se ascunde, plange, ofteaza sau strange in gusa ceea ce ar vrea sa spuna insa nu are curajul. Pot fi amandoi atacanti furiosi sau amandoi plini resentimente, lucruri nemarturisite, tinute, nespuse. Comunicarea in Unime sau comuniunea ne invata sa verticalizam felul in care transmitem un anumit lucru. Inmuiem cuvantul in Dumnezeu si apoi povestim cu celalalt si astfel orice tema de viata poate fi abordata frumos, hidratant, inaltator. Ne dam la o parte plumbul, frustrarile, supararile si lasam aurul ceresc sa graiasca. Cand se isca un conflict in patratul materiei intrati in triunghiul spiritului( cu post, spovedanie, impartasanie sau mediatie, contemplatie, tehnici reiki sau va plimbati si vorbiti cu Soarele, multumiti si imbratisati copacii) Comunicarea in Unime presupune sa mergeti la varful triunghiului sa luati lumina christica si apoi sa vorbiti cu celalalt. Partenerul vostru nu trebuie sa suporte un atac energetic generat de furie…… pentru ca el este in chip christic, Alesul, Omul, Sfera cu care faceti valsul celest si lumesc. Onorati divinul din el, comunicand inaltator. Ce triunghi de virtuti va ajuta sa transmiteti….. altfel decat ati facut-o?

Chakra 6 si 7 sunt raspunzatoare in cuplu de viata in Dumnezeu. De aici coboara lumina din varful conului si cand ea atinge toti centrii, coaja de ou se sparge si cei doi devin sfere in vals cu Totul-Una. Abia acum onoram verigheta, sfera care suntem. Cuplurile care mediteaza, se roaga, contempla……urca muntele vietii cu bucurie, in comuniune, iubind Totul. Invatarea e plina de talc si orice proba de viata e …deschidere spre Maretie.

Ca sa treceti pragurile destinului Impreuna doar lumina christica va ajuta si ea nu poate fi inmultita prin argumentatie sau prin roluri limitative sau prin atitudine punitiva. Chiar daca nu meditati impreuna, descoperiti fiecare o practica triunica( rugaciune-post-fapte inaltatoare sau vorbiti cu Soarele-contemplatie-reiki sau spovedanie-impartasanie-autoobservatie) pentru a reface puntile la nivelul fiecarui Centru.

Si cand coaja de ou se sparge se dezvaluie si alte adevaruri: fuziunea intima extatica, intelepciunea radianta, comuniunea, dansul sacru, bucuria cereasca, conectarea in Unime, iubirea inaltatoare etc.

Orice cuplu se poate intelepti traind valsul unimii daca viteza de indumnezeire este mare. Puntile de comunicare se refac cand lumina divina inunda centrii, dispar durerile din corpul-umbra, certurile pleaca arse de razele soarelui christic si in locul lor apar varfurile de munti pline de intelegeri, bucuriile ceresti, radianta. Pe scurt casatoria unionala. Salturile de constiinta presupun lumina, jertfa, intelegere in Unime. 

Va invit ca acum sa desenati chipul relatiei cu partenerul sub forma unui soare. Pe fiecare raza treceti: iubire, bani, calatorii etc. Ce sabotori v-a rapit din implinire? Ce virtuti ati vrea sa activati pentru a activa chipul de lumina al cuplului vostru?Ce jertfe( renuntari) ati vrea sa faceti pentru a activa focul iubirii divine in Cuplu?

Va invit pe 18 oct la un atelier dedicat cuplului.

Ora si ziua? 18 oct, ora 18 30

Adresa? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Traineri: Valentin Radu si Camelia Radu

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va sustina in Tot si Toate!!!!