Mergând spre Naxos cu răsăritul în suflet din Soarele Divin s-au activat pe trei cercuri de lumina, înțelegeri care au alcătuit o noua carte după Triunghiurile Schimbării și Divinul feminin. Și ea va veni la timpul potrivit desi am primit-o în 3 ore din Soarele Christic, cei trei centri( 6-7-8) devenind Una, pe 12 raze coborând cunoasterile în Graalul interior. 

Plecasem din țară pe 24 iulie iar pe 25 pe spirala lacrimilor recunostiintei ajunsesem la Sfântul Ioan Rusu. Îmi dorisem de mult timp sa ajung aici astfel ca  după ce au fost sunate 21 de companii care închiriază mașini fix la ultima, cu ultima mașină am ajuns și noi la…moaștele Sfântului care se afla în Evia pornind din Atena. E firesc sa existe provocări pe orice drum inițiatic care daltuieste întâlnirea cu Centrul…și dacă nu dezertezi darurile nu întârzie sa apăra. Aici la Sfântul am simțit al treilea cerc, al copiilor luminii care se întorc acasă, ConLucrand cu sfinții-fii si sfintele-fiice. Și nu poți altfel pentru ca aproprierea de Centru se face trecând prin cele 3 cercuri cu initierile din sfera copil ex Sf Graal, Intierea Sarrei, Preotia Copiilor apoi initierile din sfera-mama ex Preoția lui Isis, preotia Florilor, Grădina Maici ultimele fiind initierile din sfera-tata ex preotia unimiii, maestria Shambalei, preotia lui Melchisedec etc

Familie divina

Sfințească se Numele Tău( chakra 7)

Vie Împărăția ta, 

Facă Se Voia ta

Precum în Cer așa și pe Pământ( chakra 6)

Pâinea noastră cea intru ființă de lumina

Da ne o noua astăzi( chakra 5)

Și ne iartă noua greșelile noastre

Precum și noi iertam gresiilor noștri( chakra 4)

Și ne eliberează de toată patimirea, ratacirea, întunecimea( chakrele 3, 2, 1)

Dând glas Înțelepciunii, Iubirii, Unimii( cele 3 vârfuri de munți pe care e de dorit sa le atingem)

Și binecuvântează Omul in Sfânt Numele Tău!!!! Amin!!!!( 3 cercuri de lumina care descriu Omul cu O mare)

Acest manual de înțelepciune sau aceasta rugăciune conține tot ce avem nevoie pentru a fi Înțelepți-Sfinti-Maestrii activând în noi primul cerc, Întoarcerea Acasă, al doilea cerc Întregirea, al treilea cerc Unimea!

In starea de interioritate repetand in mine aceasta Raurire divina simteam ca Treimea din mine…radiază este vibratila și ea se activeaza pe Cruce, dezvelind prin cele 3 cercuri, omul regăsit, conectat, centrat, Trezitul sau omul cu O mare. 

……..

Fiecare chakra ne reamintește Calea pentru ca primul centru corespunde primei zile din Facerea al doilea celei de-a doua zi…….și tot așa. La nivelul chakrei a patra ( ziua a patra) apar luminatorii și aici se activeaza preotesele divinului feminin ( Christul Feminin)( Noaptea) precum și preotii divinului masculin( Christul Masculin)( Ziua). De aici se intrevad cele trei vârfuri al Înțelepciunii, Iubirii, Inimii in lumina regasirii acest triunghi dezvelind ….Soarele Divin. La nivelul chakrei a patra pe măsură ce vatra inimii se încălzește și se extinde….. Omul începe sa comunice cu Soarele Christic și tot aici graieste Graalul sau Cupa Inimii. 

Soare triunic

Cu iubire venim, 

Înțelepciunea sa o primim

În Unime sa ne contopim. 

sau

In numele Tatalui( ch 6) al Fiilor si al Fiicelor( ch2) al Dumnezeului Mama al Sfantului Duh, al Soarelui Christic( in centru, ch4).

….

În fiecare rasarit interior se activează Soarele divin deasupra celor 3 cercuri….al copilului, al mamei, al tatălui. Și fiecare călătorie inițiatică sau optimizare ne reamintește de forță triunica din interiorul nostru. 

…….

Va invit pe 30 august la un atelier dedicat Sorelui Divin si celor Trei Cercuri de lumina.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 

Ora? 18 30

…..

Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Unimea sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!