Vă amintiți jumatatea  de cerc desenata de invitati cu iubire si flori la casatorie?Ea ne revelează  acest aspect: cuplul pășește in energiile Intregirii, Unimii, Impreuna Suntem Unul activand si cealalta jumatate a SFEREI INITIALE.

Mai departe Drumul Iubirii presupune 14 PORTI  care incep cu stabilitatea-fuziunea intima-securitatea( chakra 1), bucuria-creativitatea-entuziasmul( ch 2), increderea-puterea-dorinta de a evolua( ch 3), dragostea-devotamentul-compasiunea( ch 4), comunicarea-gandirea fluenta-independenta(ch 5), trezia-intuitia-intelegerea(ch 6), starea de a fi-unimea-intregirea( ch7)si continua pana la energia Faca-se Voia Ta, corespunzatoare chakrei 14. E un cale pe care o facem in mai multe intrupari, uneori oprindu-ne doar la poarta 3, alteori la poarta 5 alteori la poarta 7 s.a.

In aprilie 2011, noile energii corespunzatoare chakrei 11 orchestrate de intentia divina ( chakra 18) ne-au ajutat sa deschidem  portile chakrei 4, pentru cunoaste, trai si intelege o parte din TAINA IUBIRII.

In mai 2011, Constiinta Christica ( chakra 12) ne ajuta sa ne vedem si sa ne imbratisam Corpul de Lumina. Tot ea ne comunica prin poarta chakrei 5, despre NOI-UNUL.

In iunie vom transmite prin lumina si vibratii, vom materializa prin intentii, ne vom inalta la o alta intelegere. Triunghiul descris de chakra 6-chakra13-chakra 20 ne invita sa pasim pe NOUL PAMANT.

In iulie,vom recunoaste Voia Domnului( chakra 14) si o vom lasa sa rodeasca in viata noastra pe toate planurile. Reteaua Constiintei Christice va fi configurata complet si in lumina vom sti ca suntem in NOUA CASA( chakra 21)

Iata ca am facut acest drum IMPREUNA pe Harta Energetica.

Invierea christului launtric vine dupa ce am trecut prin aceste 14 PORTI, unind cerul si pamantul in sfant numele DOMNULUI. Pe varful Intelegerii se va activa triunghiul descris de Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul in care se afla CUPA SFANTULUI GRAAL simbolul SPIRITULUI PUR.

In acest POCAL, apar in ruga, smerenie, bucurie, darurile CELEI DE-A DOUA VENIRI.

Trecand de primele trei porti ale iubirii incepem sa recunoastem triunghiurile de lumina descrise de Isus-Maria Magdalena-Sara’h, Mama divina-Tatal divin-Fiul, Iubire-Adevar-Inaltare, Intregire-Unime-Impreuna suntem unul, Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant si toate celelalte pe care vi le-am prezentat in articolul numit Triunghiuri Trezitoare.

Orice cuplu unit in LUMINA si orice FIINTA poate deschide aceste PORTI, lasand la fiecare oprire( amintiti-va drumul GOLGOTEI) orgoliul, asteptarile, necredinta s.a.  primind in schimb, mari bucurii, potente, haruri necesare elevarii lui.

Dar mai mult decat atat nu uitati ca facem parte dintr-o familie de lumina…. IMPREUNA ne vindecam, IMPREUNA inaintam , IMPREUNA translatam.