Iubesc diminetile mergand-alergand in Soare contopindu-ma cu Rasaritul, valsand cu Bucuria, sorbind Inceputul. Micul auriu imi inunda miezul si in aceasta contopire simt Nelimitarea, Bucuria neostoita, Infinutul. Ma dilat intr-un fel inexplicabil si scufundandu-ma in aceasta splendoare descoper in mine, rauriri divine, continuturi fara timp, esente unduitoare. Un parfum minunat ma invaluie si pentru cateva minute ma simt transportata, extatica, fara margini.

Intr-o dimineata am intrat in micul soare( plexul solar) si am simtit curajul, increderea, victoria. Treimea aceasta mica imi dezvelea puterea lumeasca a Omului, primul rasarit care ii guverneaza charisma, forta cu care el ia cu asalt insasi Viata. Am stat aici si am simtit soarele de carne care isi dezmorteste razele incalzind pasii. Plexul solar este centrul fortelor, miezul stimei de sine. El comunica cu chakra 5 si chakra 7, eliberand ceata si norii de pe Cerul interior. In stralucirea lui, cuvantul rodeste, faptele se umplu de curaj, vointa radiaza. Aici i-am intalnit pe sfintii cu sabie: Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Constantin Brancoveanu si alte forte treimice care prin fapte inaltatoare-post-rugaciune au birut Dusmanul. Si sabiile lor se incarcau cu rugaciuni si scuturile lor cu posturi iar pe cap purtau cununi din virtuti. Si toti balaurii se indepartau arsi de focul Credintei vii al Jerfei cu Sange al Curajului. Aici am simtit cum Soarele mic isi da mana cu Soarele Christic in Faca Se Voia Ta. Al Tau sunt Doamne si Slujesc in Sfant Numele Tau!!!!

Din el am trecut in Soarele Iubirii( chakra 4) insasi Gradina Maicii unde florile blandetii, smereniei, recunostiintei, compasiunii, bucuriei cuvanta. Aici am simtit imbratisarea Mamei Divine, caldura ei, frumusetea ei, bunatatea ei. Nicicand nu m-am simtit mai iubita. In aceasta contopire am perceput-o pe Isis, Maria Magdalena, Maria Egipteanca……cu toate-Una, hora de virtuti, spirala de flori, Unime. Flacara iubirii s-a aprins in contopirea cu acest Soare….dezvelind Sfntii, Maestrii, Graitorii divini intr-un unic limbaj…al Iubirii. Am simtit izvoare cum se desfac si curg prin suflet despietrind, dezmortind, dilatand aceste teritorii reveland Imensitatea. Aici la masa Unimii am vazut cavalerii( din soarele mic) venind alaturi de preotese( soarele iubirii) si cuvantand in jurul Graalului. Si am primit Crucea de lumina: In Numele Tatalui, Al fiilor si al Fiicelor, al Sfantului Duh, al Soarelui Divin. Si razele blandetii, iubirii, bucuriei au tasnit hranind TOTUL-UNA!!!

Cu aceste rauriri care se impleteau in mine am pasit in Soarele Christic( centrii 6-7-8) si m-am scufundat in Marea Splendoare simtind peste tot Prezenta. Extaz, bucurie, frumusete. Unime. Eram acasa in cei trei Sori contopita cu Marea Radianta.

Invoc lumina ta, Soare Christic

Iubirea ta,

Bucuria ta,

Blandetea ta

Coloana sa fie pentru noi si dulcea RaManie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne,

In gand te chemam, cu iubire imbracam

Mantia ta!!!!

Pentru cateva clipe am plutit apoi am deschis ochii si am vazut cum razele lucrau in aura ca o fantana care se varsa neostoita hranind o sfera, inundand-o. Eram un mic soare nascut in bratele celor 3 sori pe care ii cunoscusem prin Contemplatie Pura.

……

Va invit pe 21 sept la ora 18 30 la un atelier in care vom aborda urmatoarele teme: starea de unime, Soarele Christic, misiunea RaMaNia, Trecerea, fortele treimice care sustin aceasta tara, protectia divina, legea meritelor, misiunea individuala, darurile acestei tari si darurile individuale

Cand? 21 sept ora 18 30

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca iubirea, armonia, pace sa va deschida toate portile si Soarele Christic sa va fie Calauza!!!!