Fiecare zi aduce in trena ei salturi de intelegere dar si pete, murdarii formate din ganduri repetitive, scenarite mentale, emotii disonante, tipete, rafuieli, razbunari, invidii. Si cu aceasta rochie pasim in somn…….uitand ca aceste neintegrate isi vor face de cap declansand vise cosmar sau calatorii foarte aproape de pamant, dimineata trezindu-ne obositi, hartuiti, atinsi de valurile noptii. In vechea Atlantida calatoream cu spiritul mergeam constient la Pleiadeeni, studiam cu ajutorul somnului lucid despre cristale si apoi ne intorceam aici memoria spirituala redand complet, calatoria noastra. In vechea Lemurie calatoream cu sufletul, mergeam la Arcturieni, studiam tema iubirii si apoi la aterizirare ne aminteam detaliile acestei infuzii de Sens. Si in vechea Dacie calatoream constient cu ingerul de crestet, varful Triunghiului, primind initieri la Sarmisegetusa, la Costesti sau in Templul Fetelor Albe ….vechii sacedordoti geto daci stiind sa se ridice in Cerurile Unimii de unde coborau intelegeri, taine, bucurii ceresti.

Omul obisnuit si-a pierdut aceasta metacapacitate pe care e de dorit sa o activam din nou. Cum?

Seara pregatiti-va noi vesminte pentru somn dupa ce le-ati dezbracat pe cele pline de suparari, frustrari, nemultumiri. Renuntati sa adormiti la televizor sau cu mobilul in mana. Scoateti din camera in care dormiti orice tehnologie apropiindu-va de micul altar sau de un loc minunat unde sufletul vostru zburda. Faceti-va iertarile fata de Tot si Toate( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Iubire, Armonie, Pace, Caldura, Intelepciune, Discernamant dar si fata de colegul meu de serviciu X, mama, tata, sora, frate, verisoara X, fata de bunuri, bani, sex) Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea). Daca ati intrat intr-un conflict vedeti ce triunghi sau ce patrat de persoane participa la situatie. Faceti-va iertarile fata de fiecare in parte: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma ca X sa ma ierte, Sunt Una cu Iertarea. Cand faceti aceste iertari, oftati, cascati, lacrimati. Apoi pasiti in templul rugaciunii-meditatiei-contemplatiei. Limpeziti in cupa interioara…..o rugaciune. Ridicati-o la Ceruri pentru oras, tara, planeta. Apoi multumiti rugand ingerii si ghizii vostri sa va insoteasca in Templul Iubirii sau la Familiile de lumina sau la Arcturieni. Cand va treziti repetati triunghiul iertarii, rugati-va si apoi multumiti. Pe parcursul zilei ramaneti deschisi, receptivi, conectati. In Graalul interior se pot activa imagini, flash-uri, raspunsuri neasteptate.

Va spuneam prin alte articole ca acolo unde se intalneste Trinitatea superioara, Sinele Divin cu Trinitatea inferioara, Sinele inferior, exact la intersectie se afla Constiinta noastra, un ecran pe care se proiecteaza faptele noastre din alte vieti precum si din viata aceasta. In triunghiul cu varful in Sus este Constienta de Sine, in triunghiul cu varful in jos ….este Constientizarea. Constiinta noastra nu poate fi anesteziata cu medicamente, psihanaliza, droguri. Ea este vie si prin somn ea ne ofera imagini care ne dezvaluie faptele trecute din alte vieti sau din viata aceasta ce ne impovareaza sufletul, energeticul, fizicul. Imi amintesc de o doamna care imi spunea ca tot viseaza ca impusca oameni. O intalnisem intr-un triplu arest energetic: de vointa, financiar si profesional. Era blonda, rece si stricta si prietenii ei ii spuneau micutul Hitler.

Am inceput baile de lumina si a descoperit ca fusese in preajma lui Hitler si ca omorase multi, foarte multi oameni. Pe masura ce spala in Triunghiul iertarii faptele sale dureroase cu lacrimi, suspine, ofaturi, visele cosmar au inceput sa dispara iar somnul a devenit vanjos, puternic, plin de talcuri. Intr-o zi stand la LuViOm i-am spus sa ia dupa meditatie o carte din geometria sacra si sa mi-o arate. Era antakarana , simbol foarte vechi pe care Hitler l-a folosit pe dos( svastica) manipuland poporul german.

Pentru mine somnul este un foarte bun prieten, un minunat maestru, un deschizator de talcuri. Incepand cu varsta de 30 de ani fara sa-mi propun insa lucrand cu corpurile superioare am inceput sa dorm constient, de trei ori pe saptamana incarcandu-ma in doar 3 ore in rest 5 ore…acest timp fiind echivalentul a 10 ore pentru un om care se culca incarcat, nelimpezit in lumina constientei. Noaptea la 3 cand ma urc pe Caii Gratiei imi incep povestea rugandu-ma, practicand reiki, multumind sau lucrand cu Triunghiul, Meditand, Contempland. Foarte multe din articole sunt calatorii in diferite Temple, in lumina diminetii ele devenind niste tesaturi cosmice pe care le asez pe Frecventa Om. Pot spune fara rezerve ca in cei 17 ani de scris constient, somnul-practica spirituala-bucuria au desenat chipul Frecventei Om, calatoriile la Intelepti, dezvelind o multime de lucruri pe care nu le stiu din aceasta viata.

Somnul este o calatorie minunata in versuri divine, temple, la civilizatii evoluate sau in sali de refacere a corpului auric, ingerii nostri fiind acea ghidare vie care ne sustine sa primim pe aripi…..bucurie, dezvelire si mult Sens.