Sunt multe familii de copiii frumosi, radianti, plini de daruri care vin pe Planeta noastra si pentru care cea mai frumoasa zestre pe care le-am putea-o oferi nu e formata din case si masini ci din unitati ceresti: un triunghi de virtuti pe care sa-l cultivam constient zi de zi si Impreuna, pasiuni pe care sa-i ajutam sa si le dezvaluie pentru a pasi pe cale, traindu-si propria poveste, maretie, bucurie si frecventa recunostiintei in care e de dorit sa stam constant, reamintindu-le si lor inca de la nastere de parintii lor divini, toate darurile din jurul lor,  frumusetile acestei planete.

Uitandu-ma in vietile celor care ne-au sustinut cel mai mult sa vedem soarele christic si sa radiem in Impreuna-Una am observat ca mamele de sfinti au avut multa lumina interioara si o practica spirituala vie, mamele de maestrii au cultivat virtutile, in familiile de genii cand el sau ea nu au fost stalpi de lumina pentru copiii lor, geniile dupa ce si-au facut platile fata de parintii fizici cu alaiul de ingeri primit si-au urmat Calea cu sau fara acordul celor care i-au nascut urmand indrumarile familiei divine.

Voi ca parinti ce simtiti sa oferiti copiiilor vostri? Conectati-va la Centrul lor si aflati. Nu va lasati influentati de frici sau tendintele vremii.

Ce i-ar putea ajuta sa-si reveleze Calea, Povestea, Radianta?