Incercati sa va autoobservati cand aveti bani si cand nu-i aveti, cand va simtiti in siguranta si cand nu, cand provocarile apar si verticala interioara este grav afectata. Ce triunghiuri limitative ies la suprafata in situatii limita si va afecteaza coloana cereasca?

Daca frica-nelinistea-neincredera va transforma in brute, fiare sau robotei intrati in acest triunghi si conlucrati cu sferele virtuti din spatele lor adica cu iubirea-linistea-increderea.

Nu lasati aceste triunghiuri constrictive sa va distruga ca Oameni cu O mare sa va coboare de pe varful muntelui interior la stadiul de animalute, lichele, omizi, persoane( persona-masca) fara verticala.

Salvati coloana cereasca formata din sfere-virtuti conlucrand cu Cerurile. Legati-va de trei sfinti sau trei protectori ceresti sau trei sfere luminatoare care sa va sustina sa faceti trecerea de la micuta etapa in care actionand sub imperiul nelinistii, neincrederii, fricii v-ati animalizat la etapa in care in cultivand triunghiul potentator-trezitor verticala interioara straluceste, aripile vi s-au desfacut, zborul e minunat ca oameni cu O mare.

…..
Despre triunghiurile tipatoare care ne afecteaza integritatea vom vorbi si luni in cadrul atelierului care va incepe la ora 18 30. Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe www.frecventaom.ro

Va astept cu drag,