Orice situatie critica, experienta, provocare poate fi transformata in daruri pentru noi toti activand triunghiul de lumina cu ajutorul caruia putem dezlega, nodul. Sa spunem ca subordonatii dvs intuiti ca mint, unele lucruri se fac pe la spate, pierderile banesti nu se mai opresc. Cereti trinitatilor din luna in care v-ati nascut sau celor trei protectori ai firmei sau triunghiurilor formate din virtuti sa scoata la suprafata ceea ce este murdar, fals sau simplu nu este benefic companiei dvs. Identificati cu ajutorul lor si cauzele pentru care aceasta situatie a aparut. Daca compania dvs are trei sfinti sustinatori, chemati aceasta trinitate sa va ajute in dezvelire dar si in rezolvarea problemelor.

Exemplu: aprindeti trei lumanari timp de 21 de zile in centrul triunghiului asezand situatia care va da de furca.

Daca situatia este legata de business, faceti-va iertarile fata de oameni, cunoastere, putere, daruri, spor, incredere fata de toate aspectele care descriu cadrul in care ea a aparut. Apoi puteti activa unul sau mai multe triunghiuri de lumina: discernamantul-intelepciunea-clarul, increderea-pacea-bucuria sau iubirea-iertarea-compasiunea si sau protectorii companiei Sf Parascheva, Sf Mina si Arh Mihail cu care sa abordati experienta cerand acestor sfere de lumina sa va sustina in dezvelire si rezolvarea problemelor aparute.

Nu uitati cauzele care stau la baza acestei experiente, motivatia spirituala pentru care ea a venit in viata dvs. Ce credinte aveti in legatura cu subordonatii? Cu ce triunghiuri limitative ii fugariti? Ce frici sunt legate de angajati?Ce nu ati vrea sa se repete? Ce promisiuni v-ati facut sau ati facut? De ce v-ati atasat? Ce suparari aveti in legatura cu angajatii?