Imi place sa ma joc in cuplu cu Triunghiurile Schimbarii si mai ales sa observ felul in care eforturile mele si ale lui Valentin rodesc intr-un mod care ne copleseste, ne anima, ne bucura pe amandoi.

Lucrand cu oameni frumosi am observat ca fiecare are triunghiul iubirii, triunghi in care sunt decriptate, gesturile, faptele, cuvintele, triunghi care il sustine, triunghi care ii creste Coeficientul de Implinire, triunghi in care el traieste sentimentul de Acasa si Impreuna suntem Una.

Unii parteneri pun accent pe flow-activitati comune facute cu iubire-fuziunea intima extatica, altii pe bucurii neasteptate-timp frumos petrecut impreuna-empatie insa ceea as vrea sa impartasesc cu voi e faptul ca fiecare are un triunghi al iubirii care trebuie impartasit in asa fel incat partenerul vostru sa se imbrace cu comportamente noi venite din triunghiul pe care i l-ati dezvelit.

Daca ati onora constant triunghiul celuilalt ati simti vesnicizarea la nivel de cuplu, puterea care se trezeste, darurile care irump.