Contractele noastre spirituale contin teme de viata pe care e de dorit sa le facem intr-un anumit ragaz de timp decis de Sus din viata dintre vieti. Aceste esente/unitati de recunoastere de Sine/lectii au fost stabilite impreuna cu Inteleptii sau Domnii Destinelor dupa ce ne-am ales corpul, familia, tara, instrumentele divine cele mai potrivite, partenerii pentru a evolua. Nu ne alegem copiii ei ne aleg dupa chipul meritelor noastre. Tata-spirit ne invita sa integram aceste lectii de viata cu sentimente inaltatoare( iertare-iubire-bucurie sau compasiune-recunostiinta-blandete) carora le putem da grai cu ajutorul mamei-suflet. Cu cat marim viteza de indumnezeire cu atat temele de viata se transforma in daruri/ talanti si salturi de constienta ce dezvaluie muntele christic.

Cand provocarile vietii dau buzna peste voi si emotiile va invadeaza ….in patratul materiei, haideti sa mergem pe acoperis in triunghiul spiritului si sa ne intrebam: Care este perla/ binecuvantarea acestei experiente pentru mine? care este tema mea? care este darul acestei calatorii sau binecuvantarea acestei pierderi? Ce varf se inalta de dincolo de nori? Si practicand postul-contemplatia-rugaciunea sau facand reiki-imbratisand copacii-multumind darurile acelor situatii vor aparea.

Cu cat ne facem mai repede temele vazand binecuvantarile lor ascunse cu atat viata ni se va parea mai plina de talc si muntele divin mai usor de urcat. Darurile sunt unitati de discernamant, de clar, de bucurie, de blandete, de intelepciune, de frumusete, de caldura, de pace, de bucurie, de recunostiinta. Ele daltuiesc corpul de slava, ele sunt aurul celest.

Atunci cand ne facem temele de viata cu sentimente inaltatoare ( iubire-bucurie-intelepciune) si fapte plina de jertfa vom simti cum creste copacul christic din noi. Corpul cauzal alcatuieste frunzele, corpul budhic, florile si corpul atmic, fructele.

In sine, cei batrani, cu varste astrale mari au trei contracte spirituale  ( cand am venit pe aceasta planeta, pe fiecare ciclu, pe fiecare viata) la facultatea acestei vieti temele vechi si noi dezvaluindu-se  zi de zi conducandu-ne catre o hora a darurilor si o spirala formata din salturi de constienta.

Si daca primim temele de viata cu recunostiinta, blandete, predare ….florile vietii si fructele ei ne vor umple gradina sufletului.

Exemple de teme de viata: empatia in cuplu, bucuria neconditionata, acceptarea a ceea ce este asa cum este, responsabilitatea profesionala, integritatea in cuplu, fidelitatea, blandetea-ferma in relatia cu ceilalti,  exprimarea de Sine, armonia in cuplu, unitatea in cuplu, apararea tarii in care te-ai nascut, impacarea triunghiurilor in viata de zi cu zi, predarea sau intrarea in faca se Voia Ta, alinierea la Voia Divina, sinceritatea, cresterea protectiei divine a tarii in care te-ai nascut, inmultirea talantilor in cuplu, iubirea neconditionata etc

Toate temele de viata vin incarcate cu norii emotionali din spatele lor imbratisandu-ne soarele christic.

Candva Adam si Eva traiau la nvelul corpului budhic al planetei Geea nutrind unul fata de celalalt iubire neconditionata, blandete, recunoastiinta, intelepciune, bucurie, frumusete. Gustand din pomul binelui si al raului au coborat la nivelul astralului inferior al Geei insotindu-se cu emotiile duale: fericirea si nefericirea, asprimea si blandetea, tristetea si bucuria. Facandu-ne temele de viata pentru care am venit, accesam la nivelul copului cauzal idei inaltatoare( care se pot transforma in inventii, inovatii, proiecte mari), sentimente inaltatoare(care ne umplu viata cu flori si cantec) fapte inaltatoare( care descriu fructele vietii) dand grai in interiorul nostru maestrului, preotului, traitorului de Sens, acelui Adam inaltat, acelei Eve radiante.

Taina maslului ne ajuta sa ne facem temele de viata, refacand sufletul ( aducandu-l acasa din indragosteli sau suparari sau conflicte) hranind corpul cauzal, taina spovedaniei uda si intareste corpul buddhic permitand emotiilor duale sa plece, dand grai sentimentelor inaltatoare iar taina impartasaniei ne dezvaluie faptele inaltatoare pe care le putem face si noi stralucind de pe muntele christic.

Nu ne putem face temele de viata cu suparare, neacceptare, orgoliu.

Tema este o esenta de viata care se dezvaluie prin legea primirii. Te primesc pe tine Una si slujesc in Sfant Numele Tau.

Primesc sa invat iubirea neconditionata in cuplu

Primesc sa cultiv blandetea, rabdarea, intelepciunea

Primesc tot ceea ce este asa cum este.

In sine sfera-tata ne da anumite teme de viata, sfera-mama alte teme si sfera-copil alte teme in asa fel incat cand am inchis in noi triunghiul, daruri frumoase si radiante sa graiasca in copul nostru de slava.

Cu totii trecem prin anotimpuri interioare formate din etape de viata, temele noastre atragand provocari, experiente, situatii de viata menite sa se transforme in cupru celest, argint celest, aur celest, metale ceresti care construiesc corpurile subtile, intarindu-le, aducandu-le radianta, putere, frumusete.

Veti simti cum in anumite momente, temele de viata cu divinul feminin sunt mai pregnante sau temele de viata cu divinul masculin, casatoria in sine a principiului masculin cu cel feminin fiind o tema-cununa pentru viata pe Geea.

Pentru ca hainuta suferintei, emotiile duale sa nu va invadeze in timp ce va faceti tema de viata, urcati din patratul materiei in triunghiul spiritului activand iubirea-blandetea-intelepciunea sau caldura-predarea-bucuria sau pacea-recunoastiinta-bunavointa. Incarcati-va cu ele lucrand cu Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg-Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea) sau cu Mantra Unimii( Sunt Bucurie, Pace, Intelepciune, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt)( repetati-o de 3, 6, 9, 12 ori).

Veti simti apoi intorcandu-ma la tema in cuplu sau tema individuala sau tema profesionala ca nodurile emotionale se dezleaga si daruri incredibile coboara in relatia cu partenerul, colegul, managerul, mama, tatal.

Darurile pot fi: intuitia, clarcognitia, intelepciune, iubirea, rabdarea, blandetea, caldura, bunavointa, bucuria, recunostiinta, bucuria

Chipul nostru din gemetria sacra este un punct( o scanteie) insotit de o forta trinitara. Cu fiecare tema facuta si dar activat, scanteiuta se mareste si devine un mic soare care straluceste pe raza rabdarii sau raza bucuriei sau raza intelepciunii sau pe 9 raze sau pe 12 raze dupa cum si-a inchis temele si darurile au inceput sa straluceasca atingand sufletele.

Si cu fiecare dar urcam muntele chistic…..Maica a urcat cu darurile ei de iubire-blandete-intelepciune, Solomon cu darurile lui de intelepciune-predare-clar, Iov cu darurile lui de credinta-predare-smerenie stralucind  stralucind pe varf ca forta treimice. 

La fiecare trei nopti trecem printr-o evaluare cereasca, la finalul fiecarui an, cand absolvim scoala planetara, cand trecem dincolo, la inchidere de ciclu, inainte de echinoctii si solstitii. Inteleptii sau Domnii Destinelor ne sustin sa ne integram temele, daruindu-ne stari inaltatoare si sentimente radiante cand le-am facut cu bucurie, predare, blandete. Acestea sunt raspunsurile pe care le primim in functie de harnicia noastra. In rasarit se descarca temele in Graalul interior si in apus se inchid in radianta darurilor si a intelegerilor inaltatoare.

Atunci cand temele de viata nu sunt facute nici macar 50 la suta din ele pe mai multe vieti apar cancerele ca forme de purificare si intelegere accelerata. Si cand cele 3 cauze sunt karmice si nu se poate interveni inseamna ca asa trebuie facuta trecerea si activate darurile, cu suferinta care iti dezvaluie darurile vietii si salturile ei.

Prima forma de plata in legile divine pentru teme de viata nefacute in ragazul de timp stipulat sunt banii apoi plata se muta la nivelul organului cu care am comis greseala, pacatul, am cultivat patima.

Teme de viata sunt configuratii geometrice care isi dezvaluie stralucirea pe masura ce noi le lucram in taina sufletului. Cand intram in triunghiul victima-calau-distant impietrit, aceste esente nu isi dezvaluie darurile, experientele repetandu-se pana cand in asumare de Sine ne facem tema pentru care am venit pe Geea.

Exact acolo unde aveti restante, corijente, repetentii traduse prin bucle emotionale, existentiale, suferinte, neacceptari, boli, temele nu au fost lucrate la timpul potrivit.

Dupa ce ragazul de timp s-a scurs, apar starile de spirit de joasa vibratie apoi semnalele de alarma traduse prin accidente mici apoi accidente mari, boli.

Intrebarile potrivite sunt: Ce teme imi dezvaluie aceste experiente? Care sunt darurile acestor situatii de viata? Ce intelegeri s-au asezat pe aeroportul sufletului? Ce perle se reveleaza in siragul vietii?

Pe masura ce tema este absolvita si darul apare dezvelind varful interior al muntelui care suntem, redevenind o sfera vom simti valsul cu sferele ceresti si sferele-oameni, fuziuni traduse prin flow, extaz, contopire, insasi intoarcerea Acasa. 

Atunci cand contractele noastre de suflet contin aresturi ale iubirii sau de vointa sau financiare vom simti cum deciziile bazate pe suparare, neacceptare, orgoliu nu functioneaza, suntem tintuiti intr-o situatie si pana nu ne rezolvam temele nu putem pleca.

In valsul cu temele de viata,  lumina christica ne sustine sa le facem la timp in asumare de Sine cu iubire, blandete, rabdare. 

E greu sa acceptam ca scenariile de viata sunt scrise de ghizii nostri impreuna cu Sfatul Inteleptilor si ca pe harta noastra experientele sunt in primul rand fixe un numar mic putand fi rescrise in lumina treziei. In sine prezentul este o consecinta a multor vieti a meritelor sau nemeritelor noastre liberul arbitru invitandu-ne doar sa alegem felul in care ne vom juca rolul  ( putem fi mama abuzatoare dar si mama iubitoare) atitudinea cu care ne jucam rolul si recunostiinta cu care primim roadele mici sau mari.

Desi hainutele noastre au fost hotarate de Sus si noi am participat la acest proces decizional in viata dintre vieti si  daca experientele alese adeseori nu ne plac, alunecam cu supararea-furia-orgoliul in bucle existentiale sau mergem mai incet si caldicel fara a supara pe nimeni insa netraidu-ne partitura.

Calea sau bulevardul divin presupun mult curaj-hotarare-bucurie sau jertfa-predare-determinare sau integritate-forta-implicare sau dedicare-intuitie-demnitate in asa fel incat ceea ce a fost scris sus sa fie realizat jos si muntele interior sa straluceasca. In acelasi contract spiritual noi am definit si straduta ingusta o linie de destin care ne aduce comfort, bani, cariera dar nu acea realizare interioara, implinire dupa care sufletul nostru tanjeste. Si tot in contract se afla si buclele existentiale in care alunecam si sau cadem, repetand lectii  de viata pe care nu le trecem cu acelasi tipar de partener chiar daca are un alt nume.

Ce triunghiuri limitative va tin captivi in  bucle existentiale?

Ce chemari va daltuiesc Drumul?

Ce sabotori interni va mana pe o straduta ingusta? 

Calea se reveleaza prin impacarea triunghiurilor, in energia Faca Se Voia Ta Doamne graiul divin conducandu-ne catre a ne trai propria poveste, maretie, frumusete.  Da puteti sa alegeti si buclele existentiale si stradutele inguste insa puteti face si alegeri inaltatoare in care calauziti de sferele-virtuti sa umpleti pomul christic cu multe daruri.

Si cand simtiti ca atacurile de panica va tin in aresturi relationale, profesionale sau financiare limpeziti-va cu posturi-spovedanie-impartasanie sau triunghiul iertarii-valsul sferelor-frecventa recunostiintei pregatind in voi Calea. 

Pentru a vedea ce teme de viata aveti explorati-va astfel: Desenati un  soare si pe fiecare raza a lui definiti relatiile active din viata voastra. Unde apar mai multe emotii si ele se repeta constant, acolo sunt teme de viata nefacute.